FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 19
mikado spune:
Aristica, ti-am vazut pozele
ati fost superbiiiiiii! 

Anastasia, se pare ca nu
am fost la Fundeni si am primit tratament, urmeaza sa fac si clexane cand demarez FIV-ul
n-am vrut sa-ti fac pofta
da, e papica facuta de mine
imi place sa gatesc...acum nu prea mai am timp si nici chef
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
aristica spune:
sar'mana
eu am sa fac histero ca p-asta am ratat-o. am vazut fete care o fac inainte de fiv, ca sa fie sigure ca uterul (pe interior) e o.k. eu astept cardul de reduceri de la firma unde lucrez ca sa fac si cateva analize pe care le pot face moca odata/an, dar inainte de asta ar trebui sa recoltez secretia ca sa vad cum stau cu clamidia.
la mine pasii sunt: clamidie, analize, histero, fiv3
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Anastasia_7 spune:
Da, Aristica, si eu am facut histero chiar inainte de prima consultatie la dr. Albu, tot in ideea de a anula orice alta probl. inainte de un posibil FIV. Numai ca la noi alta varianta decat FIV cu ICSI nu exista pe termen scurt, am si eu ceva probleme,mai nou si niscaiva mutatii(pe astea le-am descoperit cand incepusem schema pt FIV), iar spermograma sotului la fel, e cu probleme- oligoastenoteratospermie severa.
Faptul ca aveam histero facut chiar inainte de FIV, filmul pastrat la dosar, tot, m-a ajutat si acum, cand eram suspecta de hidrosalpinx. In afara de eco transvaginal, a ajutat si filmul. L-a ajutat pe dr sa isi dea seama dc e posibil sa se fi dezvoltat ceva , intre timp...etc
Tinem manutzele sus, Aristica!
Mikado
, m-ai terminat detot..

Floricele la fata pt toate bunatatile acelea ornate si aranjate atat de frumos
! Mi-ai indulcit ziua!
Mikado,tu esti tot la dr. Albu, nu? El ti-a dat ceva pt mutatii in afara de Clexane? M-am uitat ca sunt mutatii heterozigote si la tine, adica sunt mai putin periculoase.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
QiaoBing, PUP OMULETZUL VESEL PE ZIUA DE AZI!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
QiaoBing spune:
bccami in ce unitate e valoarea la AMH pe care ai zis-o ?
pmol/l sau ng/ml ?
Anastasia
Azi sunt vesel, mi-am recuperat masinul din service
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Fetiliiiii, am facut si primul Menopur!
Cu fiolele de ser care raman in plus, voi ce ati facut? 
Parintele Arsenie Boca
mikado spune:
Aristica,Anastasia, am inteles
am sa fac histero inainte de FIV
Arisitica, succes! eu as mai avea de facut histero si gata, am terminat cu toate ...sper sa nu fie ceva de speriat..
Anastasia
va astept la o portie de papa bun ?![]()
da, tot la Albu sunt...a fost de acord cu tratamentul prescris de dr. Uscatescu (femibion, cetebe, magne B6, acid folic si aspenter) mai putin cu aspenterul , initial a crezut ca am primit 1/zi ...pana la urma a ramas sa iau 1 la doua zile
bravoo!
si eu mi-am facut singurica gonal-ul la prima stimulare ![]()
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
Anastasia_7 spune:
Poate par cam maraita, dar sa stiti ca nu sunt deloc...duc durerea chiar bine, la mine problemele cu acele vin din copilarie, cand faceam gripa foarte des si tot de atatea ori doctorul le spunea parintilor sa imi faca antibiotic si doar din acelea care dureau groaznic..faceam febra mare, amigdale cu infectii, tot tacamul si nu mi-a trecut pana nu au luat ai mei "taurul de coarne" si m-au trecut pe leacuri babesti, ceaiuri, miere multa, fructe, ceapa si usturoi, in fine, o cura de intarire a imunitatii...de asta am ramas eu cu pitici pe creier de la ace; nu am crezut ca voi fi in stare, psihologic vorbind, sa imi fac eu singurica toate injectiile si uite ca am ajuns la performanta de 3 injectii/ zi si nu mai pot de mandrie...cand ma uit la ace, ma gandesc la un chip de ingeras si cat de mult mi-l doresc in viata si uite asa mai fac una...nu stiu dc ma intelegeti, nu e durerea cat e imaginea acului pe care ti-l infigi singura in piele.
Parintele Arsenie Boca
claris spune:
Anastasia cand am citit postul tau m-au napadit amintirile,si eu acum 2 ani cand am facut niste instilatii inchideam ochii si visam la bebele ce va veni dupa asta si care ne va inveseli viata
Bebele nu a venit,insa nu va fi asa in cazul tau,la tine sigur va veni,mai ales ca eu am facut niste banale instilatii ca conduita terapeutica nu ca as fi avut ceva,am sperat sa actioneze ca o spalatura (ceva de genu)si sa ma ajute sa raman insarcinata.
Din pacate solutia pt noi tot fiv e ,sau mai multe inseminari.
Uite acum ca sa te incurajez iti spun ca ieri o fata a aflat raspunsul la beta,e insarcinata,a reusit tot cu dr Albu prin Fiv.
Spune-mi te rog la histeroscopie ti s-a dat dvd?Urmeaza sa fac si eu marti