FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 17
camemar spune:
BUNA FETELOR,
N AM MAI SCRIS DE MULT DAR VREAU SA VA INTREB DACA STITI CUM POT OBTINE O TRIMITERE ACUM PANA SEMNEAZA DOCTORII DE FAM CONTRACTUL CU CASA...
IN LEGATURA CO SPERMOTRENDUL EU L AM COMANDAT DE PE INTERNET DE LA MAMA NATURA SI ERAU 2 FLACOANE PARCA LA 320 RON SI INTRADEVAR AU FOST F BUNE SI PT SOTUL MEU.
BAFTA CELOR CARE ACUM SUNT IN DESFASURARE CU FIV UL!!!
aristica spune:
simonia detalii despre nunta am dat la mutante, poze am pus la unguroaice...sau detalii despre fragminul din brat? mie la primul fiv mi s-a zis sa le fac in brat din cauza gravitatiei, adica pe considerentul ca bratul e mai sus ca piciorul, in rest nu mi s-a zis nimic. Asa le-am facut, dar n-a aparut soro niciun bebe, ba chiar la primul fiv am avut o valoare la beta de toata jena, ceva gen 0,200 sau 0,300...doar ca atunci nu stiam nici de mutatii, nici de endometrioza.
Tu ce coci?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
angelica28 spune:
BCCAMI ,DA TROMPELE MELE SUNT OK .
MUTATIILE sunt gata in 14 zile !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
mikado spune:
hello dragelor!

va citesc din umbra ...sper ca in august-septembrie demarez si eu FIV-ul
legat de spermotrend, noi dupa 3 luni de tratament 2/zi am ajuns la normospermie ...l-am cumparat de la farmacia Tei 160 lei
maripet, Anastasia, angelica, succes fetele! 

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic
angelica28 spune:
Fetelor cit trebuie sa fie bete in ziua 14 de la inseminare ,niste repere intre cit si cit,in cazul in care sunt insarcinata
................!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
ALTESA spune:
eu spermotrendul l-am luat de la helpnet cu 180 de lei firma catalisys,omega 3 de la eurovita csi cintine si vitamina e,si maca de la alevia 20 de capsule 8.9 lei.
insa sunt mai ieftine cele de la dacia plant si sunt 60 de capsule.
9+
bccami spune:
Angelica ieri am facut eu un bhcg si era asa
1. <5 mUI/mL
2. intre 1-10 sapatamani = 201,64 - >225000 mUI/mL
si mai urmeaza si alte valori
Bine.nteles ca eu il am 1,2 adica fara sarcina. La mine era problema ca nu mai vin rusii
sper ca ti-am fost de ajutor
bccami spune:
Fetele mi-au iesit si rezultatele la AMH = 12,85
acolo intervalul pt ”femei perioada fertila” e intre 1-8 ng/ml, fetite, baieti...
eu unde ma incadrez?
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bccami Neaatttaaaa si mananc un covrig. Un mic dejun delicios Am un net acasa... sa-i dau numai pumni. Cand mi-e lumea mai draga se deconecteaza. Anastasia si Angelica va pupicesc dragele mele si voi tine cont de sfaturile voastre. Astazi ma interesez sa cump spermotrend. Angelica, nu mai retin Eu am o trompa nepermeabila (dreapta) si cealalta e lunga, subtire, slab permeabila. Iubitele, dar nu mi-ati mai raspuns la intrebarea mea - in cat timp sunt gata mutatiile si AMH-ul? Sa fiti cuminti |
Cami, vezi ca se gaseste Spermotrend si cu 149 ron- 1 cutie 90 capsule, pe vitafarm, sunt in Bucuresti, sector 6, iar la Farmacia Stejaru, dai 290 ron pe 2 cutii de 90 capsule..

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bccami Neaatttaaaa si mananc un covrig. Un mic dejun delicios Am un net acasa... sa-i dau numai pumni. Cand mi-e lumea mai draga se deconecteaza. Anastasia si Angelica va pupicesc dragele mele si voi tine cont de sfaturile voastre. Astazi ma interesez sa cump spermotrend. Angelica, nu mai retin Eu am o trompa nepermeabila (dreapta) si cealalta e lunga, subtire, slab permeabila. Iubitele, dar nu mi-ati mai raspuns la intrebarea mea - in cat timp sunt gata mutatiile si AMH-ul? Sa fiti cuminti |
Am uitat, Cami, de restul analizeleor, nu stiu cat a durat, cam o saptamana-10 zile, dar la mutatii am asteptat ceva- 2 saptamani...

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

si mananc un covrig. Un mic dejun delicios