FIV Dr. ALBU DRAGOS 32
Raspunsuri - Pagina 16
bccami spune:
Fetelor am ajuns si eu pe-aici...mai bine mai tarziu decat niciodata ![]()
Vad ca ati vorbit de spermotrend, maca, omega si rezultatele satisfacatoare de dupa.
De la ce firma sunt si cam care e pretul lor?
Ma gandesc ca n-ar strica sa ia si sotul meu asa ceva...
Poate se inmultesc

Fetelor, rezultatele la mutatii si la AMH cam in cat timp se dau?
Va puuuuuuup 
Anastasia_7 spune:
Fetelor, deci maine cand imi fac Fragminul, sa bat putin seringa astfel incat bula de aer de la varf sa se duca spre capatul seringii? Ca sa stiu cum fac. Si ca locatie, le pot face macar pe acestea 10, pana la punctie, in aceeasi zona cu Dipherelinul, de o parte si de alta a buricului, ca in clipuletzele pe care le-ati postat aici? Am inteles bine?
Cred ca voi face intr-o zi pe toate 3 ( Diphereline, Fragmin, Menopur) intr-o parte, iar in urmatoarea zi in cealalta. Mariped, tu cum ai facut? Te sacai pe tine mai mult,sa nu te superi pe mine

, te-am avertizat cu 3 saptamani in urma ca asa se va intampla, nu stiu dc mai tii minte![]()
, dar avand schema amandoua la fel, ma ajuta sa stiu.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bccami Fetelor am ajuns si eu pe-aici...mai bine mai tarziu decat niciodata Vad ca ati vorbit de spermotrend, maca, omega si rezultatele satisfacatoare de dupa. De la ce firma sunt si cam care e pretul lor? Ma gandesc ca n-ar strica sa ia si sotul meu asa ceva... Poate se inmultesc ![]() Fetelor, rezultatele la mutatii si la AMH cam in cat timp se dau? Va puuuuuuup ![]() |
Buna, Cami
..chiar am vb de tine azi, imi parea bine ca macar tu poti incerca cu sotul Spermotrend. Am vazut ca e de la firma Catalysis, il gasesti si in plafare, unul dintre ele este cel de la Unirea, de langa Biserica Sf. Anton(langa Hanul lui Manuc), iar Maca si Omega se gasesc in mai multe variante, in functie de concentratie. La Omega , varianta optima este de 1000 mg/concentratie pe capsula, Omega i-am dat si eu sotului de vreo 6-7 luni, ii dau si pt ficat.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
bccami spune:
Anastasia, am vazut ca te-ai gandit la mine 
![]()
Auzi, da cand te aud cu injectiile alea ma ia cu dureri de cap
. Ma face sa ma gandesc - oare eu ma voi descurca?
Dar e bine ca te am aproape si nu scapi 
Stiu unde e plafarul ala si voi trece maine pe-acolo. Maca tu de care luai?
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui bccami Anastasia, am vazut ca te-ai gandit la mine ![]() Auzi, da cand te aud cu injectiile alea ma ia cu dureri de cap . Ma face sa ma gandesc - oare eu ma voi descurca? Dar e bine ca te am aproape si nu scapi ![]() Stiu unde e plafarul ala si voi trece maine pe-acolo. Maca tu de care luai? |
Cami, iti spun ce i-am luat eu exact: am gasit de la firma Swanson, e o companie farmaceutica f buna si cu un echilibru rational la pret. Lucreaza cu produse standardizate, ceea ce e f important.
Maca- concentratie maxima 500 mg- 60 cps- 26, 73 ron
Vitamina C- 500 mg- 100 cps- 38,21 ron
Vitamina E(puteti lua amandoi)- 400 UI-100 gelule- 62,84 ron
Coenzima Q10 in ulei catina Forte- Hofigal-in jur de 45 ron
L-Carnitina- tot de la Hofigal- 26 ron
L-Arginina (Solaray-firma)....aici nu mai stiu cat am dat...
Complex de zinc-seleniu-magneziu
Omega 3-6-9
Napraznic- Rotto Natura- 100 capsule- 19 ron
Astea sunt toate, i le dau pe astea de 2 luni aproape, sper sa ajute macar un pic, chiar dc nu se fac cele 3 luni necesare......Omega si vitaminele i le-am dat de mai de mult timp..
Pup un copil speriat, lasa ca daca o tin asa, intr-o smecherie, devin maestru si iti fac eu injectiile, ca sa ai pe cine sa bati, sa te descarci cat vei avea emotii....La mine, eu ma lovesc, eu dau cu capul
cand vede acul, de zici ca ii fac lui injectia...

O mentiune importanta pt buzunarul nostru al tuturora, eu am luat o tzeapa si nu vreau sa mai patzeasca cineva. Pt ca cei de la Swanson au preturi neumflare si rezonabile, avand in vedere ca e nr mare de capsule, cei din farmacii si plafare pun adaos de 100-200 %. Am ramas socata cand mi-am dat seama. Eu ce am comandat dupa ce am descoperit minunea asta, am comendat direct de la ei, de pe site-ul oficial al firmei. Acolo sunt preturile pe care le-am trecut eu mai sus. Dati cautare vitamineswanson sau swanson Romania pe google si apare site-ul. Nu stiu dc am voie sa postez aici adresa exacta...
E bine de luat si Spermotrendul in considerare,mai ales ca are rezultate atat de frumoase; am vazut ca are cateva componente pe care i le-am dat si eu sotului meu ( carnitina, arginina, vit.c, zinc,etc), dar i le-am dat separat, insa m-am bucurat f tare ca macar am luat ceva din compozitia lui...
fetele!
Parintele Arsenie Boca
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui angelica28 Am o dilema:am facut ieri fragminul ,si stupoare de dimineata am observat ca m-am invinetit ,ati patit asa ceva ....cele care ati facut pt trombofilie clexane(fragminul este inlocuitorul la clexane),ma gindesc poate nu mi-am facut-o eu cum trebuie ,sau este normal sa te invinetesti? Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u |
oho si inca cat
pupi sa treaca
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
angelica28 spune:
| citat din mesajul lui bccami Fetelor am ajuns si eu pe-aici...mai bine mai tarziu decat niciodata Vad ca ati vorbit de spermotrend, maca, omega si rezultatele satisfacatoare de dupa. De la ce firma sunt si cam care e pretul lor? Ma gandesc ca n-ar strica sa ia si sotul meu asa ceva... Poate se inmultesc ![]() Fetelor, rezultatele la mutatii si la AMH cam in cat timp se dau? Va puuuuuuup ![]() |
Eu am dat 240 pe spermotrend daca retin eu bine .....dar parca asa erau......dar merita sa sti,uite rezultate la noi si unde mai pui ca a trecut atita timp de cind nu a mai luat ......!
Injectia din seara asta nu ma mai durut,dar cred ca ma invinetesc iar ...dupa cum se prezinta
.........nu inteleg de ce la menopur nu m-am invinetit deloc ...........si le-am facut si pe astea tot in aceleasi locuri cu o mica distanta de alte intepaturi?MIRELA MERSI CA M-AI ADAUGAT,PUP BARBATEI TAI FRUMOSI

,DECLAR II ADOR ,SA NE MAI PUI FILMULETE!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
bccami spune:
Neaatttaaaa ![]()
si mananc un covrig. Un mic dejun delicios ![]()
Am un net acasa... sa-i dau numai pumni. Cand mi-e lumea mai draga se deconecteaza.
Anastasia si Angelica va pupicesc dragele mele si voi tine cont de sfaturile voastre. Astazi ma interesez sa cump spermotrend.
Angelica, nu mai retin
, tu cu trompele si restul esti ok? Ma gandesc ca din moment ce ai facut IA la tine e bine pasa...ica ![]()
Eu am o trompa nepermeabila (dreapta) si cealalta e lunga, subtire, slab permeabila.
Iubitele, dar nu mi-ati mai raspuns la intrebarea mea - in cat timp sunt gata mutatiile si AMH-ul?
Sa fiti cuminti
maripet spune:
Anstasia, draga, eu am facut injectiile o zi pe stanga, o zi pe dreapta.
De aseara am inceput Fraxiparina (in loc de clexane). Doare un pic cand impingi solutia, dar am facut-o usor.
A!! Si nu ma sacai deloc. Ma poti intreba tot ce vrei. Nu ma deranjeaza. 

QiaoBing spune:
bcca nu ti-au zis cand sunt gata ? cam 10-14 zile. la mine, de exemplu, mutatiile au fost gata mai devreme decat au zis, cam 7 zile
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt