FIV Dr. ALBU DRAGOS 32

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

angelica legat de bula ti-am raspuns la topicul celalalt.
Anastasia curaj, nu e mare branza !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mersi !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anastasia eu i-am dat 2 luni spermotrend si maca sotului si omega 3 si de la 19 mil a ajuns la 54 mil.

cory mutumim si sarcina usoara in continuare (fac tumbe mugurasii tai?)

angelica bula de aer se lasa nu in capatul acului ci in capatul celalat (cu bula aia de aer impingi ultima picatura de fragmin ,nu trebuie sa pierzi nimic,mie asa mi s-a spus de la fundeni)

eu nu m-am invinetit niciodata cand le-am facut in burta(mare grija caci daca esti graviduta trebuie sa le faci la 4 degete distanta de la buric)

pe mine la fundeni m-a invatat si care sunt locurile permise sa ma injectez in maini si picioare,dar nu v-as sfatuii ca nu stiu cum sa explic ca sa intelegeti corect.
Intradever cand le fac in picioare la unele ma invinetesc.

Cand o sa ma intalnesc cu Anastasia o sa-i arat eu si apoi va arata ea cand v-oti intalnii

aaa si inca ceva mi s-a mai spus sa ma dau cu lioton gel sau ketonal gel deoarece contine heparina si inmoaie muschiul dupa o injectie si trece si vanataia mai repede.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

eu ii dadeam mamei cu hepatrombin, acum mi-am adus mainte, are tot heparina.
Anastasia am intrebat la cele 2 farmaci pe care le am in zona langa birou si nu au seringi de insulina cu ac detasabil. daca in drum mai intalnesc vreo farmacie mai intreb. apropos, Pharmalife e farmacia de la Medlife.

injectiile se pot face si in picior si im brat, iar ordinea preferintelor este: burta, brat, picior. mie prima data in dec mi-a facut sotul in brat. in picior nu ma incumet pt ca la mine se vad venele si ma ia groaza cand vad reteaua, aproape ca nu am unde sa infig fara sa nimeresc o vena.
pt picior regula e asa: nu se fac, cum stati pe scaun si va uitati de la picioare:
- pe laturile exterioare si interioare
- in zona inghinala - o palma de la incheietura spre genunchi
- in zona genunchiului - tot asa, o palma spre inchieietura
ramae o fasie pe mijlocul pulpei

in brat se fac cam in zona unde avem vaccinul, cand stati cu mana in sold, se separa o "pernita" in partea de sus a bratului. se respecta cam aceleasi reguli, se prefera zona "centrala"

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

eu ii dadeam mamei cu hepatrombin, acum mi-am adus mainte, are tot heparina.
Anastasia am intrebat la cele 2 farmaci pe care le am in zona langa birou si nu au seringi de insulina cu ac detasabil. daca in drum mai intalnesc vreo farmacie mai intreb. apropos, Pharmalife e farmacia de la Medlife.

injectiile se pot face si in picior si im brat, iar ordinea preferintelor este: burta, brat, picior. mie prima data in dec mi-a facut sotul in brat. in picior nu ma incumet pt ca la mine se vad venele si ma ia groaza cand vad reteaua, aproape ca nu am unde sa infig fara sa nimeresc o vena.
pt picior regula e asa: nu se fac, cum stati pe scaun si va uitati de la picioare:
- pe laturile exterioare si interioare
- in zona inghinala - o palma de la incheietura spre genunchi
- in zona genunchiului - tot asa, o palma spre inchieietura
ramae o fasie pe mijlocul pulpei

in brat se fac cam in zona unde avem vaccinul, cand stati cu mana in sold, se separa o "pernita" in partea de sus a bratului. se respecta cam aceleasi reguli, se prefera zona "centrala"

Iubita, sarut mana!!!
Tocmai m-a sunat sotuol si mi-a spus ca a gasit la helpnet,,,,m-am linistit acum.
De maine incepe adevarata "distractie"...

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citind cu atentie acum indicatiile tale, QiaoBing, imi dau seama ca pe mine nu ma prinde Fragminul decat in burta si in brat, in picior nu ma trage inima sa imi fac. Si eu am vasele la suprafata.

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

asa qiuabing ca nu stiam cum sa explic insa la picior mie mi s-a spus ca trebuie sa las 2 palme de la gnunchi spre incheietura si la mna la fel de la cot 2 palme spre umar.

deci ramanesi mai putin loc pt. injectat sio sa vedeti ca pe acolo nu mai trec vasele

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

altesa inseamna ca ai picioare luuungi
eu am vazut prima data cum ii explica unei tipe care nu reusea sa retina cum se fac si pana la urma i-a facut desen cu carioca pe picior un dreptunghi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

OOOOOOFFFFFFFFFF MA INGROZESC LA GINDUL SA FAC IN PICIOR SAU IN BRAT ..........NU PREFER IN BURTICA .......CA STIU CU CE SE MANINCA ,DAR MAI INCOLO CIND O CRESTE BURTICA O SA FIU NEVOITA SA APELEZ SI IN ALTE PARTI!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

QiaoBing esti haioasa da am picioare lungi dar nici chiar asa.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

eu am citit ca sunt mai eficiente daca se fac in brat!
aristica detalii!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput