FIV Dr. ALBU DRAGOS 32

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

anastasia esti asa o fiinta mamoasa si lipicioasa tu ne iubesti pe toate si ne indragesti .

nu te las sa te ascunzi dupa copacei tre sa ma iei in brate ti-am zis doar sa ne atingem burticile sa se ia si la tine un

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Anastasia pt injectiile 3 in 1 iei mataluta seringi cu ac normal, faci manevrele de plimbare ser prin toate fiolele si pe urma doar schimbi acul cu unul de la o seringa de insulina si gata, poti sa te injectezi linistita.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

Anastasia pt injectiile 3 in 1 iei mataluta seringi cu ac normal, faci manevrele de plimbare ser prin toate fiolele si pe urma doar schimbi acul cu unul de la o seringa de insulina si gata, poti sa te injectezi linistita.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

ALTESA, nu e de la dorinta de bebic, eu chiar tin tare la toate si imi sunteti foarte dragi si aproape de suflet, m-ati ajutat enorm, habar nu aveti , in toata perioada asta, si cu sfaturi si psihologic...ma vede Doamne Doamne si stie ca nu spun minciunele si nici nu exagerez Dupa ce vom ramane toate cu burtici si copilutzi, tb sa facem un alt subiect pe forum, sa ne "pastram " obiceiul de a vb, chiar dc o vom face printre picaturi, cu bebeii la san
QiaoBing, copilutz, am o mica problemutza...de asta va si intrebasem cum sa procedez , pt ca am luat pana acum 2 serii de seringi de insulina, adica de 2 feluri, 2 marci diferite, din 2 farmacii diferite si la amandoua tipurile seringa e la fel...nu are acul detasabil,e cu tot cu seringa...ca caut in cazul asta cu ac detasabil...tu ai luat dintr-un loc anume, sa ma duc la sigur, ca dupa experienta de ieri, cu cautatul de 3 ore prin tot sectorul 3, pana in 1...

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

QiaoBing, am congelat 9 bucati , ca eu am avut 12 embrioni si se pare ca toti de calitatea 1. Am avut noroc sa avem parte de asa multi. macar mai avem sanse mari, chiar daca Doamne fereste nu prinde din prima.
Anastasia,draga mea, esti asa nerabdatoare sa incepi injectiile ca ai cumparat toata farmacia? maiaveau alea pe stoc?
Eu am facut intr-adevar 1 fiola de ser la 3 flacoane de pulbere. Am introdus solutia in primul flacon, apoi am tras cu seringa amestecul pe care l-am introdus in cel de-al doilea flacon, si tot la fel cu cel de-al treilea. Asta cand faceam 3, apoi pentru 2 si ultimele 2 zile cate 1 flacon.
daca mai ai nelamuriri ti le dau cu mare drag.

Mergi la inceput

Nasti eu m-am desteptat prea taziu cum sa fac manevra cu Menopurul si intre timp am terminat tratamentul (nu am avut decat 6 injectii).
dar daca imi aduc bine aminte, la una din serii cand vroiam sa scot capacelul de pe ac iesea cu ac cu tot, deci era detasabil. dar nu imi aduc aminte deloc la care din ele.

edit: am cautat si nu mai am , cu toate ca stiu ca a ramas 1. in fine, eu nu am cumparat decat din 2 locuri, de la o farmacie dn cartier (dr taberei) si de la pharmalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Anastasia asa am patit si eu cand am vrut sa imi cumpar din farmacii seringi de 1 ml cu acul detasabil si pana la urma am gasit vreo 2 buc la sensiblu(dc nu au in cel in care intri tu,roaga-le pe farmaciste sa caute pe calculatorul lor dc mai au la alte farmacii sensiblu)si,restul de seringi mi le-au dat cei de la clinica la care fac fiv-ul ca ei aveau gramada.Intreaba si tu la clinica la care faci fiv,fiindca in mod normal ar trebui sa te ajute cu procurarea lor.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia iti trebuie neaparat seringa cu ac detasabil. Nu poti trage serul din flacon decat cu ac normal. In schimb injectia nu se poate face decat cu ac de la seringa de insulina. Multe farmacii cred ca nici nu vor sa dea decat cu reteta. Mai incearca si, daca gasesti, din astea ia-ti mai multe.

Mergi la inceput

cred ca eu le-am luat totusi in a 2-a transa de la pharmalife.
si sa stiti ca se poate trage si cu ac mic, dar iti ies peri albi - uitati-va la mine De asta zic ca m-am desteptat tarziu.

daca nu gasesti pe langa casa, mai bine dai un tel acolo, ceri sa iti faca legatura la farmacie si intrebi, ca sa nu bati drumul degeaba

o sa ma uit si eu pe la farmaciile pe care le intalnesc in drum maine si iti zic

Mergi la inceput

maripet ce productiva ai fost ! mai ai pentru cateva ture, acum depinde cati vreti sa faceti tin pumnii la vecina sa fie lipiciosi, acum stai cumintica si cloceste si te asteptam sa vedem cati numaram peste 2 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Mariped, QiaoBing, Mrg, va multumesc!
Maine incerc la un Sensiblu si Pharmalife si dc nu gasesc, ma duc la Medlife, la farmacie din incinta si trebuie sa aiba...

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput