FIV Dr. ALBU DRAGOS 32

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Mariped, mama, dar tu ai fost viteaza foccc, puteti avea o echipa de fotbal, plus rezerve E foarte bine mai ales ca sunt toti de calitatea 1 si dupa ce ramai acum gravidutza, dc mai vrei pe viitor sa ramai gravida mai tarziu, la decongelare sunt sanse si mai mari sa ramana toti viabili.
Mariped, te intreb si eu acum inca ceva, ca babutza, in afara de trat. din schema, ai mai facut ceva special in perioada asta, de la alimentatie la orice altceva? Sa incerc sa am grija cat de cat, sa nu fac vreo prostie...

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MARIPED felicitari ,oau ai fost foarte productiva ,mai rar asa productie!
Anastasia ,daca eram sigura ca esti tu veneam eu mamica la tine ,dar nu aveam nici un reper decit ca te uitai mai insistent si zimbeai ...................data viitoare nu mai scapi ,eu nu rea sunt timida de fel ..........am si experienta la un alt forum in care activez de vreo 4 ani m-am imprietenit cu multe fete,cu una din ele am facut si 2 concedii la munte superbe!
Da cl inalt brunetel este al meu sot ,am observat ca soti nostri seamana ca constitutie

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota

Mergi la inceput

AM O TASTATURA ................NUMAI PROSTI SCRIU TREBUIA ""PREA" SI A IESIT REA,SI "CL" TREBUIA CEL ,EI SCUZE ,INTELEGETI VOI........

Mergi la inceput

Am o dilema:am facut ieri fragminul ,si stupoare de dimineata am observat ca m-am invinetit ,ati patit asa ceva ....cele care ati facut pt trombofilie clexane(fragminul este inlocuitorul la clexane),ma gindesc poate nu mi-am facut-o eu cum trebuie ,sau este normal sa te invinetesti?

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia, neata draga mea. Si la toate fetele.
Nu am facut nimic special. Am incercat , intr-adevar sa ma detasez cat de cat sa nu ma gandesc pentru ce fac injectiile, am iesit la plimbare in parc. Nu am tinut nici un regim special. Am mancat ce-am vrut. Cred ca este si din cauza ca sunt farte optimista de fel si de cate ori mi-am propus ceva am cam reusit, chiar daca am luptat mai mult timp.
Tocmai m-au sunat de la clinica si mi-au spus ca avem de congelat 7-8 embrioni. Unul nu s-a dezvoltat cum trebuie.
Va pup!
Angelica, cuma fost? Cum te simti? Cand ai beta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Anastasia ,daca eram sigura ca esti tu veneam eu mamica la tine ,dar nu aveam nici un reper decit ca te uitai mai insistent si zimbeai ...................data viitoare nu mai scapi ,eu nu rea sunt timida de fel ..........am si experienta la un alt forum in care activez de vreo 4 ani m-am imprietenit cu multe fete,cu una din ele am facut si 2 concedii la munte superbe!
Da cl inalt brunetel este al meu sot ,am observat ca soti nostri seamana ca constitutie

Da, Angelica, si noi am observat ca seamana, mai ales el, sotul meu...nu am retinut, scuze, daca si voi aveti ceva probleme cu spermograma sotului, dar al meu barbat , de cand cu Medlife-ul, gandeste foarte direct si rational cand vede si barbati si femei in fata la materno, el se gandeste ca toti care stau ca si noi, la asteptare, au probleme ca si noi. Si cand l-a vazut pe sotul sau, cred ca a simtit sa devina avocatzel pt amandoi, si pt el si pt sotul tau... De asta incepuse sa se revolte, ca de ce si cum se intampla ca pana si barbatii care arata a fi sanatosi, pana si ei au probleme... Se inclusese aici si pe el si pe al tau sotior
Nu e de ras, dar e comic uneori cum privesc si ei problemele astea...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:

Am o dilema:am facut ieri fragminul ,si stupoare de dimineata am observat ca m-am invinetit ,ati patit asa ceva ....cele care ati facut pt trombofilie clexane(fragminul este inlocuitorul la clexane),ma gindesc poate nu mi-am facut-o eu cum trebuie ,sau este normal sa te invinetesti?

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

Angelica, eu de maine incep Fragmin, in loc de Clexane, tb sa il fac dimineata, odata cu Diphereline, si iti spun cum am fost dupa injectie.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,

Intram si noi, sa uram mult mult succes celor doua doamne: Mariped si Angelica si felicitari pentru micuta inimioara, Altesei.

Va pup, pe toate!

29+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:

Da, Angelica, si noi am observat ca seamana, mai ales el, sotul meu...nu am retinut, scuze, daca si voi aveti ceva probleme cu spermograma sotului, dar al meu barbat , de cand cu Medlife-ul, gandeste foarte direct si rational cand vede si barbati si femei in fata la materno, el se gandeste ca toti care stau ca si noi, la asteptare, au probleme ca si noi. Si cand l-a vazut pe sotul sau, cred ca a simtit sa devina avocatzel pt amandoi, si pt el si pt sotul tau... De asta incepuse sa se revolte, ca de ce si cum se intampla ca pana si barbatii care arata a fi sanatosi, pana si ei au probleme... Se inclusese aici si pe el si pe al tau sotior
Nu e de ras, dar e comic uneori cum privesc si ei problemele astea...

Parintele Arsenie Boca

Anastasia ,da si la sotul meu au fost probleme cu spermograma ,dar cu spermotrend sa rezolvat,ieri a avut 45 mil
super a zis dr si embriloaga,au fost multumiti de rezultatul sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica uneori se mai intampla sa faci si vanataie - am reusit si eu vreo 2. am nimerit un vas de sange cu toate ca vreo 5 min tot cautam cel mai bun loc de infipt
sa nu freci dupa ce scoti acul, doar tii apasat usurel.
daca iese o picatira de sange cand scoti acul, nu-i bai, tii tot asa apasat cu vata cu spirt

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput