FIV Dr. ALBU DRAGOS 32

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mie la prima consultatie mi-a facut si control. a zis ca vrea "sa ma vada" si eu nu l-am putut refuza
eu m-am dus fara sot, doar cu dosarul cu ce analize aveam la activ pana atunci, inclusiv ale sotului. pe sot l-a vazut prima data cand am facut eco de 5 sapt.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor, gata, amvenit si eu acasa cu 3 baieti la purtator.
Vroia sa ne puna 4, dar ne-a fost teama sa nu se prinda toti. Sansele erau mai mari, dar si sansa sa se prinda mai multi este mai mare.
ma simt foarte bine, nu a durut deloc. Deranjant a fost doar faptul ca a trebuit sa stau 2 ore cu picioarele in sus.
Acum ramane doar sa ne rugam
Va pup si multumesc pentru incurajari si sustinere.
Anastasia, merci pentru mesaj. Ne auzim. Nu cumpara toata cantitatea de Menopur ca pe parcurs se poate schimba schema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

FETILIIIIIIIII acum am ajuns si eu acasa,ma simt ok ,o usoara jena la burtica in rest ..........totul ok ,mi-a dat sa incep de azi clexane si cum nu am gasit clexane am inlocuit cu fragmin (la indicatia medicului,bineinteles)
Anastasia si eu cred ca te-am vazut ,erai intr-o rochita maro,am asteptat sa vi tu am zis ca daca ti-am spus cu ce sunt imbracata ma reperezi si cum nu a venit nimeni ,eu nestiind cum arati tu ............am observat doar o tipa care se uita mai insistent si zimbea ,de aceea am zis in mintea mea :oare ea o fi ............???????????????????Ma bucur ca mergi inainte ,daca erai tu .........cea in maro am vazut cita zimbetul aveai pe fata cind ai iesit din cabinet............si mie mi-a ramas o fiola de menopur ,are dreptate maripet nu lua tot deodata ,se pot schimba multe pe parcurs
Va multumesc tuturora pt sustinere

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hamza

Stimate doamne

Va rog sa ma indrumati si pe mine. Am tot citi pe forum informatii legate de dr. Albu Dragos. Pana acum am tot asteptat sa se intample o minune dar se pare ca nu vrea cu niciun chip ca barza sa vina si pe la noi. As vrea sa stiu daca atunci cand voi merge la consult trebuie sa am toate analizele enumerate la inceput sau mai intai sa merg sa vedem cum stau lucrurile si abia apoi sa incepem sa facem analizele. Astept cu interes un raspuns de la voi. Va multumesc.

IUBITA poti impusca 3 iepuri de o data eu asa am facut :pe linga ce ti-au explicat fetele ,eu am mai calculat inainte sa imi fac programarea sa fiu si in acea perioada ,sa mai scutesc un drum,asa vede si dr cum stai cu ovulatia............mult noroc iti urez!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Angelica si Maripet, BRAVO si Dumnezeu sa va ajute sa va vedeti visul implinit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maripet pe al 4-lea l-ai congelat ? pana la urma cum se plateste, pe 1 an intreg sau merge si 6 luni ? ceilati sa fie lipiciosi !
angelica
eu tropai pe margine, vleau si eu puiuti la purtatooooor
ca sa imi mai treaca timpul, in w-e am iesit cu . de data asta 'daunele' nu sunt asa de mari, pot sa stau pe scaun, chiar daca la asezare ma stramb putin
si mai am si , sa vad daca pot sa il aduc e calea cea buna.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelicaaaaaaaa, intai te pupacesc pt ziua de azi si apoi te mananc cu ochisorii aceia frumosi foc , verzisori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tu erai ,mama, iar eu , bleaga, nu am indraznit, aveam in cap numai :fusta blugi si tricou alb cu negru, dar ma gandeam, o fi cu dungi sau nu o fi?! Nici fusta nu o identificam bine, dc e de blugi sau nu, de la distanta de la care stateam...lasa, ca ti-am retinut bine fatzuca frumusica foc si data a-viatoare nu mai scapi!!!!
Ce ciuda imi e....am vb si cu sotul, il tot "avertizam" ca ma duc la fata de pe bancuta , pe care o banuiam ca esti tu, iar el imi spunea: hai, du-te, ce mai stai si atunci ma apuca iar timiditatea, esti tu, n-oi fi tu....
Daca sotul tau era domnul inalt, brunet cu care vb la un moment dat, atunci sa stii ca al meu barbatel a prins curaj cand l-a vazut trecand prin fata noastra. A facut o apreciere de genul: uite, si baiatul acesta pare sportiv, e slab, el ce mai are, zi si tu dc e corect sa avem si noi (barbatii, adica) probleme din astea....Imi venea sa il bat, se apucase si el de plans , mai rau ca ia o pauzarile; i-am adus aminte de cate injectii si interventii avem noi parte si s-a calmat subit...

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

hai ca sunteti dragutze foc ,pai bine mai fetelor nu ati avut voi curaj sa va vorbiti .

anastasia tu asa faci esti pai ce faci cand te-oi intalnii cu mine pe 27?

sa va zic: am fost la eco la ploiesti si doctorita mi-a spus ca mai sunt urme vagi ale hematomului ,deci pare ca resorbit el asa singurel.

si ...azi am vazut activitatea fetala era acolo un ursulet mic care se misca fin si inima ii batea tare ,tare.

pt -noase

8+

Mergi la inceput

Mariped, de sunat nu am indraznit s ate sun ca imi imaginam ca erai in focuri deja de ieri, de aceea am trimis mesagel de sustinere. Acum sta fata cuminte si asteptam sa facem fiesta, cu Angelica impreuna. Voi doua veti face beta cam odata, adica ati intrat amandoua in aceeasi perioada? De fapt, tu vei face cred mai devreme, pt ca au fost deja implantati embrionasii, la Angelica azi se formeaza prichindeii.
Fetelor, la cat stres am putut aduna in mine zilele astea, v-am povestit, cand s-a uitat Albu si mi-a spus ca nu pare a fi hidrosalpinx, ci chist si apoi s-a mai uitat de cateva ori si a tras concluzia finala, erau truli-luli si dili-dili.....nici nu mai vedeam in fata, imi era groaza ca ma anunta ca trebuie sa pun stop la schema. Oricum, nu mergeam mai departe dc era sa fie hidro, scoteam trompa si apoi mai vedeam, dar bine ca n-a fost asa...
Si de la spital, m-am oprit direct la farmacie, mi-am luat 29 fiole de 75 ui, 1 am lasat-o ca si carta de vizita pt tine, Mariped
Acum imi dau seama ca poate m-am cam grabit sa le iau pe toate, dar cum eram in viteza si frenezia aceea de dupa, le-am luat. Ei, dc o fi sa nu le folosesc, vad eu ce fac cu ele dupa....sa fie numai cu bebic sau bebici la sfarsit de drum
Mariped, tu spuneai ca se poate face Menopur 3 fiole pulbere cu o singura doza de ser? Dar cum s eprocedeaza, se introduce doza de ser cu o seringa in primul flacon de pulbere, apoi se trage iar cu seringa solutia obtinuta si se introduce in al doilea flacon pulbere si tot asa si cu al treilea flacon? Cu ce fel de seringa ai facut, ca in cea de insulina de 1ml nu cred ca incape solutia si as vrea sa aleg tot una cu ac mic, ca de insulina.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

hai ca sunteti dragutze foc ,pai bine mai fetelor nu ati avut voi curaj sa va vorbiti .

anastasia tu asa faci esti pai ce faci cand te-oi intalnii cu mine pe 27?

sa va zic: am fost la eco la ploiesti si doctorita mi-a spus ca mai sunt urme vagi ale hematomului ,deci pare ca resorbit el asa singurel.

si ...azi am vazut activitatea fetala era acolo un ursulet mic care se misca fin si inima ii batea tare ,tare.

pt -noase

8+

Altesa, , cand vii tu in Bucuresti, ma ascund dupa copacei, sa nu te strang prea tare in brateeeee!!!!!!!!!
Mai, fetelor, atat de mult imi place cu voi, aici....faceti toate mai mult decat o echipa de prietene, amice si psihologi la un loc, va spun cu toata sinceritatea si din tot sufletul!!!!

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput