Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA
Raspunsuri - Pagina 15
kim222 spune:
Nu eu nu ma bucur ca a crescut...era bine asa cun
m era!!inocenta acestei varste nu mai revine..iar tara,lumea in care traim estr oribila
Dorsilia spune:
Cristalinule, sanatate si Ioanei tale! nu ratati cadourile de la gradi niciodata vad eu
Roxana, noi venim la mare si inaintea zilei lui Danut deci si a lui Patrick, din 6 iulie pana-n 16...
Despre zugravit am si eu comenzi aici, pt camera Deei ea a comandat asa: "pereti roz deschis si tavan albastru deschis cu stelute galbene plus o luna in forma de banana cu ochi maro, nas si gura" iar Danut vrea pereti albastri si pe tavan stelute galbene plus o luna idem ca a lu Dea (cum sa scot eu pe pereti stelute si luna din astea ca din povestile la care se uita ei oare ? culori gasesc la dedeman dar cu ornamentatul cum ma descurc? ca pictori de pereti zau ca nu angajez )
cristalina spune:
Nu ratam...mama lor...
Are pneumonie...bietu copil...
O lasai plangand ca ma duc la farmacie sa-i iau medicamentele si sa vin la servici sa-mi strang boarfele.
Noi vrem mare in august, 10-20 sau ceva de genul asta...(cu apartamentul vraiste nu pot sa ma concentrez )
Ma duc sa vad ce au mancat si sa ii dau medicamente...sper sa nu apara la servici nimic pen' ca acasa nu am curent...
szivarvany spune:
Lia
stele + luna am lipit noi, sunt de alea fosforescente
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
vrabiuta spune:
fetelor, sa imi dati si mie datele contului pentru bradut.
eu subscriu la ce a spus andries. ma bucur ca au crescut, ca se bucura de copilarie altfel. imi doresc sa vad cum devin, incet, tineri echilibrati si fericiti, mai apoi adulti capabili sa ia deciziile cele mai bune pentru viata lor. dar e adevarat ca sunt si destul de socata ca au trecut 7 ani atat de repede si vor mai trece si urmatorii 7 la fel de repede... maine poimaine vine pensia
pe de alta parte lia incepe scoala la waldorf, unde au metode de predare mai potrivite (cred eu) pentru varsta lor, stau in sosete, bancile se strang la activitatile orale si fac cerc pe covor, au ore de muzica si pictura, iar invatatorul este un om extraordinar. abia astept sa incepem clasa 1.
mani - pe primul loc in lista de locuri in care as vrea sa imi petrec cealalta jumatate a vietii este Scotia... am stat 4 luni acolo si m-am indragostit...
va pupa fetele!
amironeanu spune:
Salut!
Desi sunt relaxata in general cand vine vorba de terminat gradinita ma apuca si pe mine bocitul. Imi dau seama ce norocoasa a fost Stefi, sa aiba o doamna minunata, sa aiba colegi cu care s-a inteles bine, sa se adapteze usor si sper sa fie la fel si la scoala. Ea abia asteapta, eu stiu ca va face fata la cerintele de la scoala, sper sa o tina entuziasmul si sa ii placa sa invete.
Lia, eu am vazut in Mr. Bricolage tot felul de sabloane. Nu m-am uitat cu atentie, dar poate gasesti ce vrei.
Multa sanatate la toti copii, si Matei a facut febra azi noapte, se plangea ca-l doare gatul, dar dimineata era foarte bine si vesel. Cred ca diseara il tratez cu o inghetata
Gabi (Leeloo), drum bun, sa va simti bine si sa vedeti locuri frumoase si sa va intoarceti cu vesti bune!
Liliana, felicitari micutei scolarite! Vrem poze cu coronita!
Cristalina, rabdare si tutun, meseriasi buni si seriosi. Cand pleaca fetele la bunici?
Nu mai stiu ce ma citit, asa ca ma iertati, dar va pupacim pe toate si pe toti!
szivarvany spune:
Cristal, sanatate maxima la voi
Si noi am fost asa de norocoase cu gradinita noastra mica si cu doamna cea mult iubita
Azi ma gandeam ca incet incet implinim si noi doua 4 ani de familie redusa
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Andries spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Cristal, sanatate maxima la voi Si noi am fost asa de norocoase cu gradinita noastra mica si cu doamna cea mult iubita Azi ma gandeam ca incet incet implinim si noi doua 4 ani de familie redusa Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
Asta-mi aduce aminte de o colega pe care am intalnit-o la un moment dat in lift si am observat ca si-a schimbat numele pe badge. Am sarit sa o felicit evident, si raspunsul care m-a socat a fost; "mersi mult, tocmai am scapat de cele mai grele 80 de kig din viata mea" de atunci am invatat sa fiu mai prudenta cu felicitarile
Andries