Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

Olivia, superb!

Imi pare rau ca sunteti melancolice, e o oarecare ciudatenie ca si eu sunt asa, pt ca mereu de cand s-au nascut am zis "sa-i vad o data ajunsi la scoala" si acum ma gandesc la Danu si la cum se va sfarsi relaxarea continua de acum, insa pe de alta parte mai avem copilasi in vecini care merg deja la scoala si se descurca, nu-s distrusi, ii vad cu zambetul pe buze si la joaca, am si vb cu ei, si am remarcat ca norocul lor consta in faptul ca au parte fiecare de invatatoare bune, sufletiste, care nu-i "biciuiesc", nu-i forteaza inutil. Asa sper ca este si doamna lui Danu.

Acum, hai nu ma lasati cu ochii-n soare la drob ca stiti cum sunt eu (nu dati cu rosii storcosite, oua etc) Roxana, Olivia, cum o sa-mi dau eu seama daca mononucleoza mai vine in vizita? Oricum nu stiu ce sa zic, dr nu era deloc convins ca a avut-o, avea o oarecare indoiala fata de veridicitatea testului.

o zi buna sa avem cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Nici eu n-am plans, a plans insa Maria pentru ca nu am vrut o las sa dea invitatiile la ziua ei inainte de serbare
N-a avut nici o emotie, se grabea sa se joace in curtea gradinitei cu colegii si abia am prins-o sa-i fac poza cu doamna!

La Ioana a fost prima serbare de sfarsit de an din viata ei. Cat zice lumea ca e de mica si sfioasa (!?) atata galagie a facut la serbare...s-a cautat la chilotzi, s-a intins pe scaune, si-a pus poalele-n cap...tot tacamul! A spus si poezia, scarpinandu-se pe unde nu trebuia sa se scarpine...a si cantat...de toate.

Doamnele pregatisera un discurs, daca il si citeau cred ca jeleam de numa', insa doamna n-a putut pentru ca a inecat-o plansu' iar mamica desemnata sa citeasca nu era obisnuita...noroc ca a stricat momentul ca altfel cred ca strangeam lacrimile de jos cu mopul.

N-am plecat de la gradi cu mana goala, Ioana mi-a facut febra az'noapte (asta dupa 3 nopti nedormite pentru ca tusea rau si nu am inchis ochii decat vreo 4-5 ore pe noapte )

Am intrat in renovari, saptamana asta a fost randul instalatiei electrice (am inceput incetinel). Saptamana viitoare o sa ne instaleze gazele si apoi cand ma intorc de la Porto ne apucam de pus centrala. Am dat comanda si de mobila Mariei, eu am facut schitele si nenea a desenat in autocad ...schitza arata bine...:) Asa ca dupa ce instalam centrala o sa ne aduca si mobila.
O sa incheiem in mod apoteotic cu renovat baile!
Deja m-am plictisit de renovari

Ma duc sa citesc ce ati mai scris (la o binemeritata si super necesara cafea! ). O zi excelenta sa avem!

Mergi la inceput

Roxi, ce curcubeu frumos!

Am admirat trandafirii de la Ieshi! Ce familie frumoasa, sa va bucuratzi de ea (cu mici si mari) cat mai multi ani!

Olivia, super bucatarie!
Mie mi-e frica de scoala (a cata oara va spun asta!?)

Liliana, felicitari Adelutzei!

Lia, sanatate multa!

Andries, vrem poze cu paiatza! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ma bucur enorm de mult ca Giulia e asa indepndenta, mi se strange inima ca intrain sistemul de rahat din tzara asta de rahat

Cristal, sanatati la voi

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

ce naiba mey, incepeti cu bocitul acum? Va vad la prima iubita /iubit ce tragedie faceti

Mergi la inceput

Si eu ma inscriu pe lista pentru Bradut!
(lego mi se pare super, dar poate mamicile de baieti au alta idee ca se pricep mai bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
Daca ar fi posibil as vrea ca Luca sa reinceapa grupa mica..de la capat..ce n-as da sa nu inceapa urmatoarea faza din viata lui...as amana-o la nesfarsit doar pentru a nu-l arunca in valtoarea vietii..noroc ca ei nu stiu ce-i asteapta..
Am plans la serbare ca si Robi..voi plange si maine...
Sunt cu capu' daca mi-e mila de el ca incepe scoala???? Voi sunteti ok??

Olivia, EXACT asa jelesc si eu...nu stiu cum o sa trec de serbare, ca io am lacrimat (asa mai discret totusi) la toate serbarile lui Radu
Aceeasi sila am si eu fata de scoala si fata de ceea ce il (ne) va astepta...Am asa un sentiment ca s-a dus viata frumoasa si fara griji...Sa nu va spun ca la scoala noastra e un secret absolut repartizarea copiilor pe clase/invatatoare. Cand aud la altii ca au avut intalniri cu invatatoarele ma apuca nervii ca noi nici macar nu stim cine e
Altfel...teoretic am terminat de zugravit, am strans varu de peste tot...practic, ieri s-a intors zugravul pentru ca un perete s-a crapat si am luat-o de la capat. Maine sper sa vina mobila lui Radu.
Si eu vreau sa dau bani pt cadoul lui Bradut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cand va aud de vopseli, ma apuca frasu`, tre` sa ma mobilizez sa vopsesc peretii de la Giulik, unu` mov-mov, unu` roz-roz

Ieri am dat pm la Anca Micaela, cea care ne a ajutat si data trecuta cu cadoul pt Bradut, insa inca nu a citit pm-ul, am sa i trimit si un e-mail. Daca nu avem raspuns, nu stiu cum am putea lua legatura cu ei.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

bai, io-st deja la prima iubita (sau a doua??? ) asa ca de stress-ul asta iar am scapat .
aseaaaa
mie nu mi-e groaza de scoala, ca mi-a placut , daca nu o as ii placa mai vedem noi.
Lia, nu ai cum sa stii. vei vedea simptomele si atat. daca apar pe la 14 ani atunci poti sa o cercetezi de pupaturi
io vreau sa stiu care mai veniti la marea noastra anu' asta. fac listele de ziua lui Patrick si dupa cum stiti care vine in perioada aia e obligat sa vina si la sarbatorire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Asta cu invatatoarele e aproape clasica. Nu se afiseaza nimic pana in septembrie, pt ca toti parintii incep sa se agite si apar presiuni din partea parintilor sa-si mute copiii la invatatoarele dorite. E cam ca la pomul laudat.

Andries

Mergi la inceput