Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA
Raspunsuri - Pagina 16
roxanaz spune:
daca tot suntem in vacanta uitati un joc distractiv de anatomie: http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/body/interactives/3djigsaw_02/index.shtml?organs
se pozitioneaza organele in cavitatea toracica - are si ceva chestii avansate, ca de exemplu rotatia organului ca sa fie vazut in pozitia corecta - dar pe alea le faceti voi
szivarvany spune:
colegul meu, macaronaru`, stand pe skype: Petronela, te felicite ca casatoresti si schimbat numescaip La care clienta ii spune, felicita-ma naibii ca am scapat de-un bou
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Dorsilia spune:
Cristalina, sanatate Ioanei, e pneumonie virala sau bacteriana de ii dai antibiotice?
Marina spune:
uhuuu lasati bocitul ca pana la toamna e timp suficient si la scoala e fain.
Rox , io ratez party de ziua lui Patrik :(
hai sa ne organizam putin cu bradut.
1 . tb sa vedem cine mai stie adresa lor
2. facem o lista aici cu cine contribuie si eventual andries ca tot te-ai oferit iti transferam tie banii in contul tau
Pun aici lista celor care au zis clar ca vor sa contribuie si o updatam pe parcurs. Rox mai tine si tu un oki la lista ca ma poti edita . dupa ce dam de adresa lui Bradut putem incepe sa trimitem banii efectiv si decidem ce cumparam in functie de suma. Ce ziceti?
Cristalina
mamagiuliei
marina
vrabiuta
andries
carmenp
kim22
roxanaz
amironeanu
gioana
ina32
carmenp spune:
aoleo, nuu`tz prieste aeru` di africa diloc;)) trece` ma si pe mine, in rest ie bine cum zici tu
Citat: |
citat din mesajul lui Marina Pun aici lista celor care au zis clar ca vor sa contribuie si o updatam pe parcurs. Rox mai tine si tu un oki la lista ca ma poti edita . dupa ce dam de adresa lui Bradut putem incepe sa trimitem banii efectiv si decidem ce cumparam in functie de suma. Ce ziceti? Cristalina mamagiuliei marina vrabiuta andries Marina |
cristal, sanatate multa la voi acolo
kim222 spune:
Cristal sanatate !! Ce fel de pneumonie??
Si io pe lista pentru Bradut!
ca sa sfarsim frumos gradi ,am primit astea!!
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/ConcursInternational?authkey=Gv1sRgCMDM6ICd9o-WywE#slideshow/5618912707975610530
si poze cu casa (primele facute cu aparat adevarat nu cu telefonul )
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Casa03?authkey=Gv1sRgCIDDrc23r5mBlgE#slideshow/5618907039703328818
si ultimele poze de la gradi
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/UltimaZiDeGradinita?authkey=Gv1sRgCK_u0vuA4abnRw#slideshow/5618914763954714802
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Kim, felicitari lui Luca pt diplome
Vazut pozele de la gradi ...
Si vazut casuta totul arata foarte-fain
Marina, eu inca n am primit raspuns de la userul care ne-a ajutat data trecuta cu Bradut, asa ca nu stiu ce sa mai spun .
Si daca tot am incheiat gradi, am scos si eu doo fotografii
spre prima zi de gradi
spre ultima zi de gradi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
roxanaz spune:
neata!
Andreea_S mai stie adresa lor - dar nu am vazut-o de mult pe YM. am sa incerc sa o sun later.
si eu pe lista, normal.
cred ca totusi Lego e cea mai buna alegere. si il putem impacheta si trimite cu un curier, ma angajez sa rezolv eu asta ca nu e nicio problema.
ma duc sa ma uit la poze.
pup, sa aveti o zi buna!
cristalina spune:
Neata!
Nu scap de nenea electricianul si de circul din casa, continua si luni distractia...ih
In weekend musai sa le arat site-ul de care a zis Roxi...:) Ca tot e Oana consemnata in casa.
A zis nenea doctorul ca are pneumonie interstitiala localizata in partea dreapta.
A avut 3-4 zile de tuse pe care am tratat-o cu ambroxol si apoi miercuri noapte a avut 39. Nenea doctorul a venit acasa si a pus diagnosticul. Cert e ca az'noapte nu a mai facut febra (dar tuseste de ma sperie)
Daria, zambareata in ambele poze printesa ta...:)))
Olivia, casa arata super!
Tu chiar vrei sa ma faci sa plang ca au terminat gradinitza?! Ca stau de doo saptamani cu nodul in gat!
Ma duc sa ma apuc ca am treaba gramezi gramezi
(Plec la Porto si nici nu am idee ce o sa le prezint eu oamenilor alora ...am si cateva review-uri de terminat...
Evident ca treburile de acasa au fost pe primul plan asa ca atunci cand vin la servici nu stiu de ce sa ma apuc intai...si ma sui pe DC...)
Un inceput de weekend excelent sa avem!