Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA
Raspunsuri - Pagina 11
vrabiuta spune:
dragele mele, multumesc mult pentru urari! sa va dea Domnul numai bucurii!
ma alatur si eu deschiderii sezonului de urari cu un mare La multi ani pentru Catrina!
va pupa fetele!
roberta04 spune:
Am vazut poze frumoase cu copii si mai frumosi...si cu curcubeul de la mare :) am vazut si noi un curcubeu recent, copiii din zona erau in extaz :)
Lia, sanatate! Ce are Deea?
Edit ca scriu aiurea...vreau concediu...
kim222 spune:
La multi ani Catrina!!
azi a venit si ultima piesa din bucatarie..gata..am si ceva poze facute tot cu telefonul din pacate
Lia sanatate !!
gabi sa aveti concediu placut!
Rox...superb!
Andries asteptam poze cu paiata!
Robi ..robe??? Interesant..
Ioana la cat mai multi ani!!! Vazut pozele..f frumoase!
kim222 spune:
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Dressing?authkey=Gv1sRgCIjvt8_vhtLCxgE#slideshow/5618041977140686658
Rox ..
poze din weekeend ,de la Vadu:
https://picasaweb.google.com/alex.badoiu/Vadu?authkey=Gv1sRgCMW478748_3dqQE#slideshow/5618042091052661426
szivarvany spune:
Kim, mi a palcut tare tare mult ce am vazut, cand te muti, te rog io sa pui muulte poze
Vazut Luca. Cine e fetita ?
Rox, fain curcubeu
Lia, sanatati la voi toti
Noi stem bine, pe afara cum ne stiti.
Azi avem zi de nastere, n am habar cum vom ajunge, inca n am luat nici cadoul
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
kim222 spune:
Daria petrecere frumoasa! Fetita este Mara,prietena lui..apare in multe poze alaturi de Luca.
Am sa fac poze cu aparatul foto,azi am avut in plan si cand sa fac..nu mai aveam baterie
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Oliv, super pozele, imi place tare mult cum se potriveste mobila de bucatarie cu gresia, cu peretele metalic! Sa le stapaniti sanatosi si sa pui poze multe dupa ce va mutati!
Si l-am admirat si pe Luca cu domnisoara in hamac
Va pup, o zi extraordinara!
roxanaz spune:
neata
inc-o zi in care muncim cu drag si spor
asa ca mai beau o cafea si la trebi cu mine.
pup iu!
g_ioana spune:
Neatza
Roxi fain curcubeu ati prins...ce dor mi s-a facut de mare
Vivia hai ca-i frumoasa bucatariaeu astept cu nerabdare poze din camera lui Uka....la noi ieri a venit curentul da' n-a venit mesterul ca-l durea spateleasa ca mai intarziem cu o zi....am fost sa-i cumpar o rochitza entru serbare mandrei,am umblat vreo doua ore si am fost socate de preturi....pana la urma ne-am cumparat amandoua rochitze dar a mea a fost cu muult mai ieftina
Lia multa sanatate Deei!
Meii azi dimineatza aveam ceva fluturasi in stomac pentru ca este ultima zi de gradi,maine merg doar dupa amiaza la serbare....mandra n-are nici o treaba,este chiar fericita ca termina si incepe scoala
hai pupicei