Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
La multi ani Catrina,cu multa sanatate si noroc!
Daria si Cristalinamultumesc pentru consiliere,am facut cel mai bun tort din ultimii 12 ani
Vivia faine pozecopii s-au distrat de minune...ce evaluare ati primit?
Noi am avut un week-end cu de toate,munca,plimbari prin gradina botanica la expozitia de trandafiri,iesire la restaurantul chinezesc,musafiri poftiti si nepoftiti....acum ne pregatim sa mergem la shoping de aplice,lustre si rochie pentru serbare..
Am pus si niste pozici proaspete
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/?start=all
hai sa avem o saptamana excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza
Ioana, superbe fotografii

ce bine e acasaaa

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si eu scrisesem un mesaj cu 'La Multi Ani!' pentru Andrea si pentru Marcela, dar nu stiu de ce a disparut!! Oricum, reiau mesajul si va doresc multa sanatate si multa putere de munca, sa vi se indeplineasca visele!!

Si iata debutam cu urarile de 7 ani cu un "La Multi Ani Catrina!!" Frumoasa esti, eu iti mai doresc sanatate si un car de noroc!! Papa sa-ti traiasca fata!!

Mi-a placut pisica lui Luca, am eu asa un feeling ca va deveni personaj important in casa la voi, sper sa fie si cuminte. Felicitari pentru cine a "graduat" gradinita, eu azi am serbare cu Mircea, anul asta se face pe grupe! Cu Vic pe 16 ma prezint la adio Gradinita.
Azi Mircea va fi "Paiatza" tocmai am terminat costumul, anul asta suntem foarte originali, ne-am facut costumul singuri, dintr-un tricou alb pe care l-am pictat impreuna (se vede ca studiaza copilul " arte" a pictat el singur soarele de pa fata tricoului si naveta de pe spate) si am mai pictat si o masca de paiata si avem si o peruca de paiata (peruca am cumparat-o ... chiar peruchier nu ma fac ) sa vedem ce success avem... de Craciun am fost dementiali cu "Fulgul de nea" acum vom vedea.

Mani, ca o consolare, pot sa-ti spun ca in Chiajna e frig ca in UK. Dimineata maxim 15 grade, pui un trening pe tine ca sa iesi afara, mai pe la pranz e ok. Aici sunt temperaturi cu cca 4 grade mai mici decat in Bucuresti, desi suntem ... practic in Bucuresti. E foarte ciudat cum circula aerul, mie oricum imi place pt ca e foarte, foarte curat aerul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

cu intarziere... LA MULTI ANI, CATRINA!
si...LA MULTI ANI ANDREA si MARCELA!

Scuzati absentele, am un englez la job (Cristalina, nu te gandi la el, ca asta-i simpatic ).

Vineri am avut serbarea la gradi, m-am abtinut eu cat m-am abtinut, dar la speech-urile de final ale doamnelor m-au cotropit lacrimile...
Sper sa reusesc zilele astea sa descarc pozele si sa scanez pliantul de absolvire, in care-s toti cu toca si roba :)

Nu am reusit sa vad poze, sper sa recuperez...

Va pup, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Catri la multi ani fericiti!!!
La multi ani Danule!!!! toate cele bune sa ti se intample, toate dorintele sa se indeplineasca!!
la multi ani fericiti Marcela!
ce bine au venit zilele astea de week end prelungit... suuper!! Patrick a fost in deplasare la Bucuresti, i-am cam simtit lipsa.. dar el s-a simtit super. s-a plimbat cu metroul, a fost in vizite... deci a fost ok .
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatzace liniste-i p'aici....sa nu-mi ziceti ca sunteti deja in concediu
Eu recunosc ca nu prea am simtit week-end-ul asta prelungitam facut mancare la greu,am sters praful la greu si ca sa putem muta biblioteca la loc a trebuit sa o golesc, sa o mut si sa o incarc la loc.....azi mesterul mai are doar de pus parchetul pe hol....am emotii pentru ca in cartier lucreaza cei de la eon si deci nu-i curent...cica la ora 15 termina lucrarile si o sa avem...
Andries succes la serbare,sa pui poze cu paiatza
Robi ce fain si eu am vrut cu robe da' nu a vrut doamna
hai pupicei,la noi este o vreme de toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sunt eu pe aici...din pacate ocupata cu multe proiecte la birou - deh, asa se intimpla tot timpul inainte de concediu...
Dar macar duminica plecam in concediu!!! Am ceva emotii - cu drumul lung, cu fusul orar, dar sper eu sa ne descurcam totusi...

Am pierdut zilele de nastere ale Andreei si ale Marcelei - - la multi ani, sa fiti iubite!!
La multi ani si pentru Catrinutza de Papadie!!!!

Va pup si mai intru daca mai pot...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

https://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/Iunie2011#5618010829519431234 ia uitati aici ce am vazut noi duminica seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Frumos! Chiar si compozitia spontana e nice!

Am terminat srbarea cu paiatza! am si cateva poze, o sa le pun pe site. Cam inghesuiala dar a fost ok per total. M-am decis sa-l duc pe Mirciuliz la un club de canto.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

LMA Marcela, Andrea si Catrinei de Papa!

io n-am mai prea scris ca am avut oaresce viroze cu totii, apoi pe cand ne vindecaram o luaram de la capat cu Dea, cu febre, dus la analize, zile fripte etc.

o zi buna sa avem

Mergi la inceput