Copilasi de Iulie-August 2004 * 73 - LMA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ioana, eu nu am curaj sa merg la gradi sa il iau in ultima zi, il las pe tati, eu sigur plang :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Eu am dat azi o tura pe la scoala sa ma interesez ce sa cumpar pt copil. Simplu: doar uniforma si un ghiozdan cat mai mic si mai simplu ... scoala asta e clar pe gustul meu.

La gradi la noi va fi o serbare, dar vom continua sa mergem si vara asa ca eu nu prea simt emotiile cu sfarsitul gradinitei. Mai ales ca mai am unul la aceasi gradi, deci probabil la mine sf. gradinitei va fi peste 4 ani.

Olivia foarte frumoasa bucataria

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, mai facem ceva cu cadoul lui Bradut ?
Ca ar cam trebui sa batem in cuie rapid.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Eu nu stiu unde locuieste Bradut. Dar daca va decideti la un cadou anume, eu il pot cumpara, il trimit cu FAN curier (nu pot sa il duc personal, va rog sa ma intelegeti ca nu ma tin nervii sa dau ochi in ochi cu el) si vedem cum facem cu banii ci cu contributia fiecaruia.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

vad ca s-au cam terminat serbarile, noi le-am sarit, ca am avut program de viroze cam prelungit, le-am tinut sir de la unul la altul.
Din analizele Deei, despre care medicul din spital ce le-a prescris a zis ca sunt ok, a reiesit o chestie care-mi pica cam greu, anume testul pt mononucleoza a iesit pozitiv; medicul nu e convins ca asta a avut intrucat nu avea simptomatologia clasica, asa ca presupune fie ca a fost o forma atenuata a virusului si Dea a facut o forma usoara, fie ca a gresit laboratorul si a contaminat proba. Si ca oricum nu se da tratament decat simptomatic pt mononucleoza, nu antibiotic. (chiar nu se da?)

Ma si intreb de unde sa fi luat ea "boala sarutului", ea care nu sta bot in bot cu nimeni straini, doar cu noi ai casei, si noi nu o mozolim pe gura desi o pupacim destul de mult, cel putin eu care-s cu ei toata ziua, ii pupacesc zdravan, ce-i drept nu pe gurite.

Asa ca nu stiu ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, virusul mononucleozei nu se ia musai si doar prin sarut . de obicei simptomatologia copilului este medie spre minora, de aceea nici nu a fost agresiva si individualizata primo-infectia. oricum, cu atat mai bine ca are deja anticorpii activi. si tratament in afara de paracetamol / ibuprofen nu se da.
nu stiu ce sa zic de Bradut, cine era userul care ne-a ajutat data trecuta? ca doar ea stia adresa lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Of Lia, nu a fost Danut la serbarea de absolvire ? :(
sanatate maxima la voi

Rox, ceva Anca era, dar nu retin exact userul, il caut si revin.

MARINA, undi iejti ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxana, tu ai o calitate ce merita s-o mentionez acu (ai mai multe dar acu ma refer doar la asta:), mereu din vorbe faci sa para totul simplu si usor....deci Dea se poate pupa linistita de-acum si pana s-o marita cu toti cu care va avea chef? ca daca tot are anticorpii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia
deci Dea se poate pupa linistita de-acum si pana s-o marita cu toti cu care va avea chef? ca daca tot are anticorpii....

absolut daca se reactiveaza virusul o sa mai aiba simptome, dar daca primo-infectia a fost fara efecte majore... e clar ca nici celelalte nu vor fi mai rele.
merci de compliment, ma faci sa ma rusinez ... nu e o calitate, asa simt. si-mi pare bine ca reusesc sa indepartez ingrijorarea si de la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

uhuuu prezent
cu munca....

deci ce facem cu Bradut?
io trimit banii in ce cont imi spuneti, tb sa ma anuntati suma si contul atat :)
Si eu zic ca baiat fiind ce ziceti de un Lego misto? Alte voturi?

Mergi la inceput