Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Minunile Sfantului Nectarie in Romania, aparuta in 2010.
Eu am scris minunea pe forum la sf lui 2008 cand am ramas insarcinata.
Uite aici era subiectul http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129866&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare,
avem deja 4 dintisori si inca 2 pe drum.
ne " laudam" cu 68 de cm si 6,600 kg.sunt f multumita. de la 42 de cm si 1,5 kg e un progres urias.
ne ridicam din fundulet in picioruse, agatandu-ne de tot ce intalnim.
avem deja 11 cuvinte in " vocabular".daca pleaca tati, il striga, daca vrea apa spune apa, la mancare spune papa, daca face pe el spune caca, dupa ce a facut.dar la 10 luni si jumatate oricum e de domeniul SF cat a recuperat. il privesc ca pe o minune d ela Dumnezeu.
ne-am facut analizele la Medlife si au iesit de vis:Ca 10,69, Hg 11, proteinele 7.
probleme avem cu constipatia si lacomia.mananca pana ii iese mancarea din gurita.
avem asa: nectar de fructe facut de mami( morcov, mar,portocala)100-120 ml, la pranz putina supita consome 50 ml, peste vreo 2 ore piure de pui cu smantanica dulce si cartofior 100 gr. la ora 18 mai radem branzica cu mamaliguta, iar seara, la 21 grisuletul.
cate putin din toate, 100-150 de ml, exceptanad grisuletul cu laptic de vaca (ii dau supliment de fier)din care ar manaca si 200ml.avem o medie undeva intre 500-650 ml de papa pe zi .
dupa aceea incepe distractia, suge pe la 22-22.30, apoi pe la 1 putin, apoi masa mare de la 3 la 4, apoi o gustare la 6 si masa mare de la 7.45.

zombie.dar strumful e ok, multumesc lui Dumnezeu si Maicii Domnului.

Mami mai are laptic cat pt tripleti,asa ca pana la 2 ani, daca ma ajuta Dumnezeu, tot sa pape de la mami lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara

eu am primit pe mail, acum catva timp, cartulia cu minunile Sfantului Nectarie in Romania. Recunosc ca am pastrat-o, dar nu am citit-o. Daca o doreste cineva, va rog sa imi scrieti pe pm - si cu adresa de mail la care pot trimite.

Histamina, felicitari pentru toate inspravile, pentru dinitisori si pentru un baiat atat de mare!

Va imbratisez pe toate cu mult drag! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

livsy..puneo si pe forum carticica cu sf...o aveam si eu dar nu mai stiu unde am salvato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Pogonici, la multe lunite Nectariei!

Danagie, felicitari si bun venit pe lume lui Marco Andrei! Sa fiti fericiti cu totii!
Ce emotionanta povestea voastra, ce familie frumoasa, v-a dat Dumnezeu ce v-ati dorit, chiar daca voua v-a fost teama! Cred ca acum sunteti tare fericiti toti 5. Cat timp l-ati asteptat pe Alesssio?
Si noi ne dorim 5 copii, asa m-am vazut de mica, mama cu multi copii, acum sper macar la 3. E frumos si cu unul, doar ca n-are si el cu cine sa se joace, trebuie sa alergam prin parcuri sa cautam copii sau sa se joace mama cu el, sa-si impart timpul de treaba cu timpul de joaca.

Pinuta, chiar vroiam sa spun ca pe cat sunt de dragalasi cat sunt bebei, cand ajung pe la un an jumatate - doi sunt o incantare si mai mare. Mie mi-era teama ca o sa-mi fie dor de el bebe, dar acum mi-e si mai drag. Doamne ajuta ca fiecare aspiranta din grup sa traiasca aceste bucurii.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Multumesc de cuvinte. E atat dar atat de frumos familia numeroasa! Pana l-am avut pe Ale au trecut 5 ani. Prima oara am ramas gravida dupa 4 ani de incercari dar la 11 sapt am piedut sarcina. dupa 5 luni am ramas gravida cu Alessio si asa a venit pe lume sanatos.
Sper sa te auda D-zeu si Sf. Stelian sa ai familia mult dorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ce asteptare lunga si cu acea pierdere
Si apoi binecuvantarile au venit una dupa alta! Frumoasa poveste aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

dragi prietene,

astazi se implineste 1 an de fericire, 1 an de cand am devenit parintii printesei noastre minunate.

a fost un an f frumos, cu multe bucurii, impliniri, griji, greseli, lacrimi uneori, zambete si perlutze, cu emotii si cu tot ceea ce inseamna viata de familie.

va multumesc tuturor celor care v-ati rugat pt familia noastra, pentru a dobandi acest prunc sanatos care ne-a luminat viata si ne-a invatat atat de multe lucruri.

o felie de tort de inghetata si

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

MaraAnisia ce coincidenta minunata!!!!!Dau si eu un suc si o prajiturica!
Astazi e cea mai fericita zi din viata, dupa nasterea micutului, pentru ca de azi sunt mamica cu acte in regula, iar maine e ultima zi de servici!
Pogo ai PM!
tuturor!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Sandaa, ce pelerinaj frumos, te asteptam cand ai timp sa ne povestesti mai multe.sa-ti fie de folos

Pinuta si Pogonici, La multi ani pt puii vostri, sa fiti sanatosi si fericiti

ioanact, sunt cu gandul la tine

Danangie si luca2008, ma bucur ca ati trecut pe la noi si va asteptam mai des.

Cami_antonia, ati avut botezul? cum a fost? cum se mai simte fratele tau?

histamina, felicitari pentru progresele facuet de bb Sebastian si tie pentru rabdarea si curajul de care dai dovada.

Livsy - vacanta,ceva?pe unde te plimbi anul acesta?

de deeva mai are cineva vreo veste?

eu va doresc o saptamana frumoasa si sper ca la intoarcerea din vacanta noastra sa gasesc cel putin o graviduta noua pe aici.

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Uauu, vesti frumoase...!

LA MULTI ANI !, Pinuta si Mara si copilasilor vostri! Superb!....

Danangie, ma bucur ca ne-ai scris! Frumoasa-frumoasa povestea voastra! Sa fiti sanatosi sa sa va bucurati mereu!

Noce, am trimis...

Pogoniciule, as posta cu drag carticica, dar cum?!?! Este in format word. Ca sa fac un post cu toata cartea nu mi se pare ok, exista si alta posibilitate?

Va pup si va doresc o zi binecuvantata!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput