Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

livsy...mersi mult, o gasesc pe net daca ma chinui putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

MaraAnisia, la multi ani fericiti impreuna, sa va cresteti fluturasul mare si frumos! Sa ne mai povestesti din perlutele voastre, ne indulcesti zilele!

Pinuta, felicitari mamico si un concediu minunat cu puiul tau!

Livsy, n-am primit :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Noce,MaraAnisia, Livsy!
Sunt in ! Dar o sa va vizitez mai rar pentru ca nu am net, dar promit sa citesc toate postarile!
si !

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

pogonici mii de multumiri! Poate imi mai spui si mie ce se mai intampla cu ce am discutat si abia astept sa ne intalnim la concursul de asa cum am promis!Daca mai doreste cineva sa ni se alature ...cu placere!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ooooooo pinuta eu voi fi informatoarea ta....cu bune si rele , ca de tot ale noastre sunt.....

iar la marea noastra intalnire...deja incep sa am emotiii...dar vii tu la noi , ca de noi suntem 2 iar tu una (adica o --eu sunt cea mai mare hi hi hi, inca o mai mica-fff mica si un barbatel ))))))))

uff abia asteptam sa se aseze lucrurile in ordinea fagaduita de DD (stii tu la ce ma refer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

N-am reusit sa citesc tot ce ati scris, decat f putin:

pogonici ai o printesa minunata cu ochii albastri si tu arati f bine.
Si printre picaturi am vazut mesajul MaraAnisiei (imi cer scuze daca mi-a m adresat cineva ceva, dar n-am reusit sa termin de citit) multumim ca esti cu gandul la noi!

Si-acum sa va zic de mama.
Pana ieri i-a fost rau: varsaturi si intestinele tot "chioraia" (cum le zicem noi) si se incordau provocand durere (asemanatoare cu contractiile ~ cele care au nascut natural stiu cum sunt acele dureri). I-a facut rau si carnea, desi era facuta la cuptor, nu-i face bine si este si indicat sa nu consume carne deloc si nici lactatele (cu toate ca branza a putut manca) pt ca fac ca tumoarea sa creasca sau sa apara alta.
De Miercuri seara a inceput alte perfuzii, iar ieri s-a simtit mult m bine, ba chiar n-a vomitat deloc si a mancat mult m bine. (iti multumim Doamne ca ne asculti rugaciunile! )
Dupa ce ca s-a linistit un pic mama, fratele meu ii fac probleme (si tatalui).
Va rog sa va rugati pt el, ca Dumnezeu sa-i lumineze mintea!

Cat am stat la mama am retrait momentele din "copilarie". Ce amintiri frumoase.

Despre fete ce sa va zic: Justina a tot obosit in ziua cand m-a adus la mama iar cand au ajuns la socrii n-am dormit (probabil a schimbat si locul) asa ca din seara aceia au plecat acasa, impreuna cu mama soacra.
A fost mult m bine cand au ajuns acasa, desi ziua era maraita (sotul credea initial ca plange dupa mine, dar nu, maselele sunt de vina ~ of cat o m chinuie )
Cu Ioana n-au avut deloc treaba , desi la ea ma gandeam ca o sa vrea sa fie cu mine. Dar a inteles ca sunt cu mamaie Ani, ca e bolnava..

Ne pregatim si de "motul" finutei (maine are loc)...asa ca vom m citi cat voi putea daca nu dupa ce ne m linstim si odihni (sunt f epuizata ca am stat numai in picioare azi : am fost la serbarea Ioanei de dimineata, facut mancare, spalat, calcat..+ hranit fetele..etc.

O seara placuta va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

georgia_c sarcina usoara in continuare!
Danangie felicitari pt cel de-al treilea copilas. Sa fie sanatos si cuminte si de-acum incolo.
histamina felicitari pt progrese! Mai ales ca s-a nascut prematur, se dezvolta f bine. E cam greu cu titi dar e bine ca ai. Continua cat va vrea el.
MaraAnisia multi ani fericiti alaturi de printesa voastra!
pinuta la multi ani alaturi de minunea voastra!
Bravo! Ce ma bucur ca intri in concediu.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Doamne Ajuta!

www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1308369600" target="_blank">SINAXARUL DE AZI!

Am uitat sa va zic ca nu este cazul sa i-a morfina, din contra i-a facut rau (avea ameteli). Sunt f puternice..si i-a ceva m slab.
Doamne Ajuta nici sa fie cazul sa ia!
Doamne ce ma bucur ca nu e cazul sa i-a aceste pastile!
Iti multumim Doamne ca ne asculti rugaciunile si ne ajuti!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Doamne ajuta!
Ce mai faceti? Nu am apucat sa citesc din urma, asa cum o faceam aproape zilnic, chiar daca nu postam foarte des.
Voiam sa va spun ca din 10 iunie am devenit mamica - fetita mea a fost mai grabita. Acum suntem bine, acasa si incercam sa ne acomodam una cu cealalta.
Va rog, daca se poate, sa ma scoateti din lista gravidutelor - locul este liber, Doamne ajuta sa fie ocupat cat mai repede de una dintre aspirante!!!
Maine dupa-amiaza o sa vina preotul acasa sa imi citeasca rugaciunile de 8 zile (de fapt, eu fac 10 zile, insa el a fost plecat din Bucuresti - sper ca nu e o problema ca se depaseste un pic)
Va pup cu drag si sa va binecuvanteze Dumnezeu pe fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Doamne ajuta!

Danuk, FELICITARI !!! Nu nu spui cum o cheama pe cea mica?
Sa fie sanatoasa, si tu la fel si sa va bucurati de acest dar superb. Doamne ajuta!

Ioanact, eram sigura ca Dumnezeu nu va lasa. Vestile mie mi se par destul de bune, iar pe tine te admir enorm pentru cate lucruri reusesti sa faci (si ne mai scrii si noua!). Ne rugam in continuare pentru mama ta si asteptam vesti bune!

Eu am vorbit cu parintele meu, din nou, despre listuta noastra, dar cand a auzit ca e lunga mi-a sugerat sa o citesc eu, ceeace ce am inceput sa fac, din nou. Atata pot, nu e mult, dar sper ca e o mica jertfa pe care Dumnezeu o vede si mica rugaciune va ajunge la fiecare dintre noi, asa cum vrea El - adica sa ne ajute pe fiecare dupa cum este bine pentru noi. (sunt cam obosita )

Noce, am trimis din nou, cu si mai mare atentie. Daca tot nu primesti nu stiuc e sa spun, pt ca la mine nu s-a intors. Astept confirmare...

Doamne ajuta ca locul Danuk-ai sa fie luat repede de cineva dintre noi!

Mergi la inceput