Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri26
Raspunsuri - Pagina 2
szivarvany spune:
Alessio
Danangie, mamica eroina, sa ti traiasca cei 3 frumosi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
Ninia81 spune:
La multi ani, Alessio! Sa cresti frumos si sanatos, sa aduci bucurii parintilor tai si sa ai parte de lumina si pace in viata!
Visul nostru
Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc.
L5845 spune:
LA MULTI ANI ,Alessio!!!
Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa fie parintii mandri de tine !
" Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake"
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Alessio Danangie, mamica eroina, sa ti traiasca cei 3 frumosi Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID |
Iti multumesc mult DARIA .
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
danangie spune:
citat din mesajul lui Ninia81 La multi ani, Alessio! Sa cresti frumos si sanatos, sa aduci bucurii parintilor tai si sa ai parte de lumina si pace in viata! Visul nostru Nu te-am tinut în brate, dar te simt/Nu ai vorbit, dar te aud/Nu te-am cunoscut, dar te iubesc. |
Multumesc NINIA
Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 7 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (3 luni) ! .
Pozici cu noi
danangie spune:
citat din mesajul lui L5845 LA MULTI ANI ,Alessio!!! Sa cresti mare, sanatos, norocos si sa fie parintii mandri de tine ! " Trei lucruri sunt necesare fericirii: sa ai ceva de iubit, ceva de facut si ceva la care sa speri - William Blake" www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio Poz(n)e Me www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici |
Multumesc LAU
Pozici cu noi
danangie spune:
citat din mesajul lui Michelle81 Alessio-LA MULTI ANISORI!!!SA FII SANATOS,CUMINTE SI SA AI PARTE DE MULT NOROC IN VIATA SI DE TOT CE ESTE MAI FFRUMOS SI MAI BUN!LA MULTI ANISORI!!! Minunea noastra mult asteptata |
Multumesc MICHELLE .
Pozici cu noi
baby_r7 spune:
cu intarziere iti spun si eu Dana, sa iti traiasca flacaul, sa creasca mare sa fie sanatas si sa va bucurati de toti trei!!!!!!!!!
eu azi am fost la echo si mi-a citit TT:
suntem bine avem testele negative si risc scazut la ambele boli......
si bebe se pare ca este baietel......
cam atat despre noi.
va pe toate!!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+
irlandeza spune:
Felicitari Baby_r pt. baietel. O sa ai pereche acum, o fetita si un baietel. Ce frumos. Sarcina usoara in continuare.
Michelle81 spune:
Babyr7-ma bucur ca ai scris,chiar ma intrebam ce mai faci.felicitari pentru rezultatele bune la tt.baietel sau fetita nu conteaza ,sanatos sa fie este cel mai important si sunt sigura ca Bianca se bucura indiferent daca este fratior sau surioara!tu cum te mai simti?poze cu burtica?
L5845-bine ai revenit.sper ca stii ca suntem aici pentru tine.cand vrei sa vorbesti suntem aici sa te ascultam.
Musettepink-am vazut ca ai nascut o fetita luna trecuta.felicitari!!!!poate mai intrii si pe la noi sa ne spui cum mai esti.
va pup pe toate!
Minunea noastra mult asteptata