BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Catalinaexl, imi pare foarte rau sa aud..., sper ca vei reusi sa identifici problema si sa o rezolvati

Didi32, ce faci? Ti-a venit CM, eu inca ma rog sa vina, dar nu prea vrea... am avut niste scurgeri maronii dar atat, am mare nevoie sa vina o data , nu mai vreau sa aman procedura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Catalina, imi pare tare rau, iti doresc multa putere s-o iei de la capat cat de curand si cu beta mare, mare!
Diancic, exact la tine ma gandeam mai devreme, in ce stadiu mai esti. Si eu am aceeasi problema: nu vine nenorocitul! Cred ca este prima data cand imi doresc sa vina, fir-ar sa fie! Si eu sper sa nu se amane procedura. Sambata la 9 dimineata sunt la clinica, tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Fetelor stati linistite ca vine uratul pina sambata garantat
Asa am patit si eu, dar in ultima clipa a sosit
Sa aveti mult, mult noroc

Mergi la inceput

Didi32, inca nu stiu ora programarii, doar data, sper sa fie bine pana la urma, ma intreb daca nu exista vreo pastila care sa declanseze menstra ....
Adrianaady merci de incurajari, speram asa sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

La mine a functionat f bine sportul, o baie fierbinta si un pahar de vin rosu...efect garantat sau in cel mai rau caz va simtiti bine

Mergi la inceput

Adrianaady, merci de pont, asta fac cand ajung acasa, ma apuc de pillates, o baie fierbine cu muuuulta spuma si vinul rosu, abia astept, vorba ta, macar ma simt bine , cu toate ca nu sunt sigura de vin, de cand am inceput diphereline nu mai consum alcool ca sa nu interactioneze intr-un fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Multumesc pentru incurajari. Va tin pumnii si sper sa aud numai vesti bune de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Catalina - imi pare tare rau....poate ar fi bine sa citesti la subiectul trombofilie, o sa gasesti pe prima pagina investigatiile care se recomanda in asemenea situatii.

ingeras - multam.

filipac - raman la parerea ca Herghelegiu este de departe cel mai bun :). Parere strict personala bazata pe comparatie rezultate aici si afara.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Diancic, vreun semn, ceva? La mine nimic fir-ar sa fie! Sunt plina de nervi acu' s-a gasit din toata viata mea sa intarzie!!!

Mergi la inceput

Didi32, nici la mine nimic, , cred ca diseara ma apuc de mutat mobila prin casa, nu mai stiu ce sa fac, cred ca e dat peste cap organismul, nici nu stiu ce sa cred, de obicei era exact. Eu am luat ultima pastila pe 4, tu cand ai luat-o? N-am mai luat pastile de ani de zile...
Maine am la 10 programarea, ma rog sa vina pana atunci , si tie iti doresc sa vina cat mai rpd

Mergi la inceput