BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Buna fetelor!!
Marinalina nu stiu daca am beta de gemeni asa ca nu ma pot pronunta! La tine se pare ca este destul de mare valoarea! Bafta multa
Catalinaaaaaaa bafta multa maine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Fetelor, ce draga imi este sa va citesc, si despre Maya, si despre trezitul noaptea impreuna cu bebele din burtica, si despre beta triple, ce ma bucur pentru voi. Nu va cunosc personal dar imi sunteti tare dragi si abia astept sa mai vad mesajele voastre care ma incurajeaza enorm!

Ajynx, ai avut dreptate, merg pe 11 la clinica pt eco ca vine dr. D, inca nu stiu ora dar e bine ca e sambata...
Mai am un picut si vine si CM (maine cred...), si ma fac si experta in facut injectii in burta .

Catalina2307: in legatura cu povestea mea, nu am prea multe de zis, amandoi perfect sanatosi, analize peste analize, cateva HSG, histeroscopie, laparoscopie, 2 IA nereusite, si cam 6 ani de incercari fara rezultat. Sper ca dr. D. va pune capat acestor incercari zadarnice.
Va pup si aveti grija de voi si bebeii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Diancic bafta multa sa-ti vina ciclul mai repede!!!!! Ti-am zis ca pe 11! Bafta multa sa vii cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fetelor!
Diancic, suntem in aceeasi situatie, si eu astept menstruatia zilele astea si pe 11 merg la clinica, dar inca nu stiu ora. Parca m-am mai invatat cu injectiile, dar am emotii cu gonalul pe care-l incep pe 11.
Felicitari pt beta fetele! Nici nu stiti cata speranta ne dati si noua celor care suntem in focuri.
Catalina, apai daca-i vorba de panarame norocoase ma bag si eu. Datele ar fi: endometrioza de gr III - IV,sotul fara probleme, fara nici o sarcina, HSG, laparoscopie, histerocopie, toate analizele perfecte, FIV1 nereusit cu dr. Albu la Medlife. Nu stiu daca mai e nevoie de ceva...
Hai sa fie cu noroc de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Daniela ti-am trimis un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielasandu spune:

Felicitari tuturor fetelor pentru vestile bune. Sa de-a Domnul sa fie totul bine de acum inainte. Va pup pe toate.
Petricia, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Fetele va tin pumnii sper sa mearga bine totul. Din pacate la mine beta azi nu a crescut decat pana la69 de la 66. Mi s-a spus sa opresc tratamentul. Trebuie sa imi Fac niste analize mai amanuntite. Sper sa pot sa am si eu o programare la dr D astept raspuns de la Maria. Orice sar intampla nu va pierdeti speranta Asa cum nici eu nu mi-o pierd. Astept sa gasesc unde este problema sa o rezolvam si sa incercam din nou. Va pup si toate cele bune pentru noi toate. Eu am trompe cu permabilitate redusa, sotul are foarte Putin spermatozoizi. Am facut o inseminare artificiala nereusita, si 2 fiv cu dr P nereusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

neata
in primul rand catalina suntem alaturi de tine dar ne bucuram ca esti incontinuare o luptatoare.
ingeras deci si tu te duci in thasos. acolo vreau si eu numai ca deocamdata mi-a mai scazut entuziasmul.
ieri am fost la morfo si bobita va saluta. are 459 de gr,e tot un frumos. 2 chestii is putin mai aiurea dar nu grave - femurul e cu 1mm mai mic dar a zis medicul ca nu e cazul sa ne ingrijoram pt ca e vb de 1 mm iar alta chestie e la un bazinet (acolo unde se scurge urina) care are un volum putin mai mare decat normal, adica in loc de 4 mm are 4,7. dar asta nu inseamna ca e o malformatie, de cele mai multe ori se poate rezolva pana la nastere dar trebuie urmarit. din cauza asta el a zis la observatii hidronefroza stanga si m-a mai chemat peste o luna la el.
acum mie tipul mi se pare foarte profi, e unul dintre cei mai buni ecografisti din moldova. sa merg totusi sa cer alta parere in bucuresti - cine e mai bun - iosub, tutunaru, herghelegiu?ingeras ma ajuti ca tu ii stii pe toti?sa astept sa vad ce se intampla peste o luna si apoi sa merg in buc?deocamdata is putin amarata, nu panicata, dar am sa vad.oare sa vb si cu maria sa-l intrebe pe dr. d?parca vine saptamana sta nu?
oricum copilul asta e o minune si o sa fie bine.a zis medicul ca are nasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Filipac......sa nu intri in panica ,foarte bine te-ai gandit sa mai ceri o parere la Buc.
eu una am fost la Pop -la Diagnosis....mi se pare fff profi.

sa stai linistita ,o sa fie bine

Catalina ...suntem alaturi de tine si Doamne ajuta sa fie bine

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cata, uite lista:

Diancic2002: amandoi perfect sanatosi, analize peste analize, cateva HSG, histeroscopie, laparoscopie, 2 IA nereusite, si cam 6 ani de incercari fara rezultat.

Didi32: endometrioza de gr III - IV,sotul fara probleme, fara nici o sarcina, HSG, laparoscopie, histerocopie, toate analizele perfecte, FIV1 nereusit cu dr. Albu la Medlife.

Catalinaexl, imi pare nespus de rau...

Filipac, hai sa nu ne ingrijoram pana nu stim ceva sigur. Eu iti doresc sa fie totul bine!

Iti trimit acum PM cu toate datele doctorilor. Tutunaru nu face morfologie, dar iti dau si contactul lui.

Edit: nu ai PM activat. Nu pot sa-ti trimit. Da-mi o adresa de mail, ceva.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput