BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

fetelor sunteti f tari. bravo
catalina iti tinem pumnii. impt e sa tot creasca. stii tu - cei din urma vor fi cei dintai.
marinalina da stiu ca te tii de promisiuni - super beta.
eu maine ma duc la morfologie. recunosc ca am putine emotii dar abia astept sa vad gaza asta care ma inghionteste toata ziua.
ingeras tu cum esti?cum va descurcati burtoaselor cu caldura in buc?ca eu aici la munte si is lesinata. sa vad trimit un vanticel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Trombofilie. Sapt 22.
Mie mi le-a dat medocul de la hematologie.
Am facut FIV cu Dr. D.
Sunt pacienta Dr. Tutunaru :)

Filipac, si bb meu se misca continuu :) dar imi place. Noaptea daca ma trezesc sa merg la baie se trezeste si el si se mai fatzaie dupa aceea.
Eu am fost sapt trecuta la Iosup la morfo si bb avea 437 gr, deci acum am sarit de 500. Este f bine, lichid, ok, masuratori f bune, cu peste o sapt mai maricel, cu picioare lungi, profil frumos :) Inimioara si creieras asa cum tb. Placenta gr 2 de maturitate, IR unul ok, unul usor peste limita (adica 0.51 in loc de 0.5 max).
La cine te duci?

Eu astept sa ma sune si Herghe sa vad daca mai reusesc sa ajung si la el, asa, pt verificare, stiti ca sunt usor nebuna.

Cu caldura eu sunt ok deocamdata. Nu stau la soare, evident.
Mai avem 2 sapt si plecam in Grecia in concediu :) de-abia astept.

Maya ma pupa pe burta zilnic si pune capusorul pe burtica sau il gadila pe bb :) este atat de fericita! imi spune tot timpul "mami, te iubesc!"dupa care "dar cel mai mult si cel mai mult il iubesc pe bb".
Sau: "mami, de ce ti-au crescut tz"? si zic "ca se transforma in bidoane, se pregatesc sa se umple cu laptic". "Eu o sa iau tzitzi si ii dau lui bb in guritza sa pape!".
Si "ma lasi sa-l legan, sa-l adorm eu?" "daca vrei sa-l legeni, il legeni pana la 5 ani:) eu nu sunt de acord si pe tine nu te-a leganat nimeni". "Bine, dar eu ii fac baitza, eu il invat sa mearga, eu ii citesc povesti (nu ca ar stii acum, decat pe litere:)), eu, eu...". "bb este al nostru, numai al meu si al tau" zic: "si al lui tati, ai uitat?" "nuu, doar al meu si al tau" "pai sa tatic nu are?" "ba da, bine, si tati" :)
merge pe strada si zice: "mami are bb in burtica" sau "mami face pipi des ca bea multa apa, sa aiba bb in ce sa inoate" :)
si cate si mai cate :)

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

ingeras
Superb mesajul tau... iar Maya o minune de fetita.

Mami de Alexandra (18.02.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adc

ingeras
Superb mesajul tau... iar Maya o minune de fetita.

Mami de Alexandra (18.02.2006)

sar'na mult

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

super dulce fetita ta. asa intelegem de ce ne dorim atata copii
da nici nu-mi imaginam ca nu te duci tu la 2 medici. lasa, e mai bine asa. impt e ca bebe e bine.
deci pleci sii tu in concediu in grecia?cu masina?unde?
ca si eu in fiecare zi ma intreb daca sa plec sau nu?oricum deocamdata astept sa vad cum e bebe. o sa merg in iasi la iliev, cu care am facut si morfologia de trimestrul I si mi-a placut de el, a fost f minutios, am fost multumita.oricum in zona e printre cei mai buni
nu pot sa ma abtin sa nu va zic ca fix acum un an treceam prin operatia in urma careia am ramas fara o trompa si un ovar. a fost un eveniment greu dar unul fericit pt ca i-am supravietuit. nici n-am visat ca peste un an voi trai fericirea de a fi insarcinata. asa ca azi mai mult ca oricand ma simt o norocoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Desi cu o mica intarziere, va felicit si eu din tot sufletul si retraiesc alaturi de voi emotiile testelor beta HCG! Aveti grija de bebeii vostri si sa aveti sarcini usoare pana la capat!!!

Am citit si ce au scris Filipac si Ingeras si mi-au dat lacrimile pentru bucuria pe care o traim astazi toate trei datorita acestor miracole care cresc si se agita continuu in burticile noastre!

Si noi suntem bine, burtica creste pe zi ce trece si abia astept intalnirea cu bebelina mea scumpa, saptamana viitoare, la morfofetala.
As vrea luna asta sa ajung si la Dr. D si sa-l pup de 100000000000.....................x ori !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Multumesc pentru raspuns. Esti una dintre cele mai norocoase femei din lume si dintre cele mai bogate. Iti doresc tot binele din lume tie si intregii tale familii si sa fiti fericiti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalinaexl

Multumesc pentru raspuns. Esti una dintre cele mai norocoase femei din lume si dintre cele mai bogate. Iti doresc tot binele din lume tie si intregii tale familii si sa fiti fericiti.

nu ma mai face sa plang si tu, ca si asa sunt cu hormonii praf din cauza sarcinii
stiu ca asa este, va doresc tuturor sa fiti cel putin la fel de fericite!

Tokyo, bafta la eco, te asteptam cu vesti bune!
Filipac, in Grecia, in Thassos, cu masina personala. Nu voi conduce eu, ci sotul. L-am intrebat pe Tutunaru si mi-a zis ca pot sa plec linistita.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Hei, felicitari Catalina, felicitari dragelor!!!!!!

Mai mare dragul sa deschid forumul si sa vad asa vesti bune!
Eu sunt in vacanta, revin la sfarsitul verii dar incerc sa intru zilnic si sa citesc.

Bun venit aspirantelor si spe din suflet sa va mutati repede, repede la gravidute.

Am rugamintea sa imi scrieti cu rosu datele voastre pt a va trece in listuta.
Va pup si va doresc sarcini usoare, FIV-uri reusite si vacante placute. Dupa caz :).

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Edit - ma ajutati sa fac lista aspirantelor de luna asta?

Nu am net aici si imi este destul de greu sa culeg informatii.

Si e musai sa scot panarame norocoase.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput