BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)
Raspunsuri - Pagina 10
didi32 spune:
De data asta n-am avut de luat pastile ca ma potriveam la fix cu programul lor. Am inceput direct cu diphereline. Si de bine ce m-am potrivit acum nu-mi mai vine, am niste nervi de mor. Oare ce se-ntampla daca ne intarzie mai mult? Ca la mine nici nu da semne c-ar veni. Si daca vine asa in valuri, cum naiba ne face eco? A mai patit careva asa?
diancic2002 spune:
Vedem maine eco si estradiolul, daca nu vine pana maine inclusiv, cred ca ne amana pe luna urmatoare
didi32 spune:
Mda, buna treaba, ca tot n-aveam nici un stres... am o stare atat de proasta si sunt atat de nervoasa c-as bate rau pe cineva
adrianaady spune:
Didi la fel am fost si eu , direct cu diphereline, a venit imediat dupa ziua primei ecografii, adica exact la marele fix. Asa ca mai sunt destule sanse sa fie bine, ai incredere
didi32 spune:
Multumesc mult de raspuns Adriana, incerc sa ma linistesc. Nu am cum sa controlez chestia asta. Culmea e ca acesti nervi greu de stapanit sunt chiar un semn clar ca sta sa vina. Vom vedea maine ce zice dr, tare-as fi vrut sa nu ne amane.
ajynx spune:
Buna fetelor! Vad ca deja sunteti stresate! Stati linistite ca o sa vina si o sa intrati luna asta! Nu va mai ganditi atat ca deaia se incapataneaza sa nu vina! O sa vedeti ca dupa ECO o sa se intample minunea!
Va asteptam cu vesti ! Bafta multa!
marinalina48 spune:
Buna fetelor,
Catalinaexl - imi pare rau si sper ca urmatoarea data sa fie cu mai mult noroc
ajynx - eu astept cu nerabdare prima eco ai idee cand tre' facuta?
As vrea sa urez fetelor care merg la eco si estradiol mult succes si incredere deplina... o sa va treziti peste cateva saptamani insarcinate
diancic2002 spune:
Fetelor, multumim de incurajari
Didi32, ce faci? Cum a fost ieri la eco?
Eu am inceput de ieri stimularea, a fost bine la eco, si estradiolul era sub 10, si acele pete maronii care le-am avut a fost CM. Eram super incantata, sper ca si la tine a fost la fel
ajynx spune:
Marinalina bunaaa! Doctor D este in tara acum dar pe noi a spus ca nu vede peste 2 saptamani ca este prea curand acum! Cred ca undeva intre 22-25 iunie!!! Tu ce faci cum te simti! Pe mine in afara sanilor nu ma doare nimic si cand mananc ma balonez, fac o burtica de zici ca sunt in 3 luni !
marinalina48 spune:
Si eu la fel... nici greturi...
Insa, am facut shantz pana la toaleta si ziua si noaptea. Noaptea merg din 2 in 2 ore si pe la 4-5 dimineata ma ia o foame... doar ca am un singur meniu la ora aia si anume rosii cu branza si cu ardei gras... si desert, o felie de pepene sau o piersica. Nu ma omoram inainte cu astea. Dar nu am luat in greutate deloc.
Si eu speram sa ma trimita cineva sa fac eco, sunt curioasa de nu mai pot si de la ultimul beta parca sunt si mai curioasa.
Daca treci pe la clinica, pupa fetele de la mine si pe Dr.D