BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)
Raspunsuri - Pagina 4
didi32 spune:
Pfui, e o placere , se testeaza rezistenta pentru ET, sa vada daca ai nevoie de anestezie sau nu. Eu am zis ca o gura mica de anestezie n-ar strica daca se poate.
Imi pare tare rau pt ce-ai patit si-ti tin pumnii sa fie bine de data asta. Mai citesc si eu pe la topicul lui Albu sa mai aflu detalii despre Camemar care are tripleti.
speranta2 spune:
Ce faci Didi?! Ma bucur sa vad ca ai revenit cu forte proaspete.
Am emigrat si eu de la Albu si voi face FIV probabil in iulie.
Te pup!
diancic2002 spune:
Ajynx, sa dea Domnul sa iasa dublu testul, te asteptam maine cu vestile bune
Didi, nu mi-a recomandat nimeni niciodata sa fac cateter test, dar nici nu am ramas niciodata gravida, cu toate ca am 2 IA nereusite, oare ar treb sa-l fac ....? Deocamdata nu mi s-a dat in lista de analize... cred ca daca era cazul imi spunea dr. D. Oricum, poate ne intalnim pe la clinica luna asta
marinalina48 spune:
Buna fetele,
Va dau vesti bune azi si anume un al 2 lea beta 212, ceva .
Adica am crescut imbucurator. Sper ca si la voi sa fie ok.
Ajynx - cum este al doilea? ti-au trecut emotiile?
Catalinaxls - cum te simti?
Eu trebuie sa mai fac un beta luni, il voi posta imediat ce-l voi avea ma sa iasa dublu la dublu ....la dublu. Sper si sa ajungem acasa cu bine si sa va dau de veste luni in ce stadiu ma aflu.
Va pup si sper sa aud numai de bine.
ajynx spune:
Buna fetelor! Eu la al 2- lea beta am 200,02 ! S-a dublat si la mine! Deci este foarte bine! Marinalina parca vad ca ai gemeni!!
Diancic in ceea ce priveste cateter testul o sa-l faci cu siguranta in apropierea ET! asa ca stai linistita! Va pup pe toate!
Aaaaa si Catalina este bine si la ea este mai mult decat dublu! Deci evolueaza! Sper sa nu se supere ca v-am dat aceasta informatie!
filipac1979 spune:
bravo fetelor, sunteti cele mai tari!
e iar veselie si chef pe forumul nostru
eu tocmai am savurat un castron de cirese!
week-end placut
didi32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2 Ce faci Didi?! Ma bucur sa vad ca ai revenit cu forte proaspete. Am emigrat si eu de la Albu si voi face FIV probabil in iulie. Te pup! |
Uau, cunostinte vechi Speranta draga! Unde ai migrat? Tot aici? Ar fi tare de tot sa ne intalnim si la clinica asta! De data asta cu beta mare ca fetele din ultima tura. Nu ma pot abtine sa nu ma laud ca de data asta ma injectez singura !
Felicitari fetelor cu beta dubla! Doamne-ajuta sa fie si la noi la fel!
Diancic, cateter testul se face la clinica, nu e pe lista de analize. Stai linistita c-o sa-ti spuna si tie de el, am inteles ca toata lumea il face.
Pt cine e din tura asta, eu pe 11 mai ajung la clinica dar inca nu stiu ora. Cand aflu dau alarma, poate mai schimb impresii cu careva!
ajynx spune:
Buna fetelor!
Didi multumim mult si sa stii ca o sa fii la fel de norocoasa ca noi , cu puiuti la purtator!!! Toate din lotul asta o sa fiti norocoase!!
Va pup pe toate!!
catalinaexl spune:
Dupa cum va zis si Alina mi s-a dublat si chair Mai mult adica e 28 de la 11 si binenteles ca nu ma supar Alina ca ai postat despre mine ca doar tu mi-ai purtat noroc. Sper ca si cel de luni sa se dubleze. Alina ne vedem luni la clinica fara tine nu Fac testul. Succes pentru toata lumea!!!!
diancic2002 spune:
Fetele cu beta dublu (Ajynx, Marinalina, Catalina) felicitari , ma bucur ca sunteti bine si au iesit super testele, la mai mare, la mai mare
Multumesc pentru informatiile despre cateter test, chiar nu stiam....
Didi, eu ar treb sa ajung la clinica pe 10, acum vad cand vine CM si poate ma cheama pe 11. Daca e asa, ne vedem pe acolo, oricum mai e pana atunci si revin cu detalii...
Va pe toatele si sa dea Domnul sa fie totul asa cum ne dorim fiecare