BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Catalina bineinteles ca ne vedem luni!Dar eu alung pe la 8.30!!!!Asa ca fa bine si trezeste-te devreme !!!!! Te pupicesc

Mergi la inceput

Diancic te steptam la noi in gasca!!!!! Si sunt sigura ca nu o sa mai dureze mult pana o sa se intample asta!!
Eu am inteles ca doctor D vine pe 11 in tara asa ca mai mult ca sigur o sa te cheme atunci!
AAAAA si pe scurt vezi ca, cateter testul nu doare, nu-ti trebuie anestezie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Super, imi este mult mai convenabil sa ajung pe 11 decat pe 10, chiar ar fi extraordinar, great news, yeyyyy
Ajynx, abia astept sa fiu si eu in rand cu lumea adica in gasca voastra de viitoare mamici .
Zilele astea ar treb sa vina si CM, stiti cumva daca am voie sa folosesc tampoane interne, sau neaparat externe treb sa fie.... de obicei sunt numai pe interne, dar n-as vrea sa "stric" ceva...

Mergi la inceput

eu personl am folosit si interne ! nu sunt recomandate in general dar de la clinica nu am avut nicio interdictie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Ajynx, merci mult de info, chiar nu stiam ce sa fac si unde sa intreb , merci din suflet

Mergi la inceput

cu placere Diancic! oricand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Da Didi, fetelor, imi cer scuze ca nu m-am prezentat din start.
De cateva luni ma tot caut la dr. D si in Iulie sper sa dam drumul la tratament.
V-am tot citit, dar n-am avut ceva interesant de zis. Cand voi incepe tratamentul voi fi mai activa.
Didi, ma bucur ca esti bine si iti faci injectiile singura. Ai avans inainte mea. Sa dea Domnul sa reusesti pt ca meriti, toate meritam.
Va pup si va citesc, poate mai scriu cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

FETELOR MA BUCUR DIN SUFLET PENTRU VOI, SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE PANA LA CAPAT SA AVETI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

DANIELA, TU CE FACI? CAND MERGI LA CLINICA?

Mergi la inceput

Buna fetelor! Am venit cu vesti vis-a-vis de beta 3: 655 este valoarea , deci s-a triplat! Restul fetelor ce fac?

Mergi la inceput