BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
Lui Didi i-au scos 11 ovocite frumoase si grase
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
catalina2307 spune:
mocanita - masuratoarea a fost aproape exacta....2,700 si Anastasia a avut 2,805. Pompa eu nu am folosit-o in maternitate, dar am pus-o la san imediat. A 2 a zi am facut furia laptelui.
Pompa am folosit-o mult mai tarziu pt a congela lapte. Pana m-au oprit medicii din Grecia si mi-au interzis sa dau copilului lapte congelat. De fapt nici nu prea a fost nevoie. Am avut lapte suficient si inca o alaptez. Am luat vreo 6 luni tot felul de stimulente dar am constat cand le-am oprit ca si fara este aceeasi poveste.
Bravo didi !!!
marinalina, ajynx - sarcina usoara in continuare. Eu am luat 24kg si am dat jos tot.
O vestuta pentru David
Multumim
mocanita spune:
Multumesc , Catalina
M-au programat pentru 7 iulie, daca nu se intampla nimic pana atunci, asa ramane....azi n-am mai facut eco cu biometrie, asa ca nu stiu cat a mai crescut, o sa vad saptamana viitoare, deci intervalul va fi de 2 saptamani....
Scuze fetelor de off-topic, stiu ca voi aveti altele pe cap acum
Sa va zic ca data trecuta cand m-a sunat Maria (din greseala, coincidenta de nume cu o pacienta noua) am profitat si am intrebat-o daca stie cumva cat timp ar trebui sa treaca intre 2 FIV-uri?
O fi zis ca sunt nebuna, aveam 7 luni si pe mine ma interesa cand pot sa incerc iar...Dar m-as mai baga
Va pup.
diancic2002 spune:
Didi32, bravo, ai ceva ovocite, nu mai tin minte cand ai plecat... eram prea ametita. Am si eu 15 ovocite, vedem maine cum evolueaza peste noapte, ma sa fie totul bine
didi32 spune:
Buna fetelor, abia acum am ajuns si eu la un calc. Ma simt f bine, astept telefonul magic cu nr. embrionasilor. ET va avea loc duminica, cu anestezie.
Diancic draga mea dormeai de-a binelea cand am plecat eu. Bine c-ai putut, ca mie mi-era un somn de numa' si n-am mai putut dormi. Tu cum esti? Cand ai ET?
diancic2002 spune:
Did32, si eu astept cu nerabdare sa-mi zica de embrionasi, deja nu mai am rabdare.... Si eu sunt programata duminica la ET, cred ca toate fetele din tura asta vor avea ET duminica.
Am inceput deja pastilele, si le si simt efectul, adica ameteala etc... tu cum stai?
didi32 spune:
Si eu am inceput tratamentul, dar nu simt ameteli, doar imi vine sa dorm tot timpul. E drept ca n-am mai stat demult acasa degeaba si acum pot sa profit. Oare cand ne suna? Cum stai cu mancarea fara sare? Poti sa mananci asa?
ajynx spune:
Fetelor bafta multa! La cat mai multi Embrioni! Sunt sigura ca o sa iasa bine! Asteptam vestile bune de la voi!