BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)
Raspunsuri - Pagina 17
didi32 spune:
Anca multumim! Doamne-ajuta sa fie bine si pt noi si pt sora ta!
Diancic pe unde umbli? Suntem colege maine sau nu?
diancic2002 spune:
Didi32 maine sunt programata la 10:30, cred ca ne vedem pe acolo, ca oricum ajung mai devreme, si eu abia astept
Anca, multumim de incurajari
marinalina48 spune:
Buna fetelor,
imi pare rau ca nu v-am mai scris pana acum dar, inca nu imi revin... tre' sa ma adun nitel
ajynx - Nu stiu exact cum sta treaba la tine dar eu am facut ieri seara si a doua ecografie si lucrurile stau in felul urmator:
BB nr1 - 0,58 cm - 155/minut
BB nr2 - 0,64 cm - 160/minut
BB nr3 - 0,74 cm - 170/minut
Probabil ca sunt nebuna dar daca totul va merge bine, voi fi mamica cu trei. Cred ca sunt campioana grupului din care am facut parte si probabil ca din prea multa inconstienta, ma si bucur pentru asta. Nu va mai zic si ca se mai vedea si al patru-lea sac doar ca nu are activitate cardiaca.
Mai mult decat atat, doctora care o am aici zice ca toti ar fi in dimensiuni normale pentru saptamana respectiva, chair daca unul este mai mic. Si ca sunt sanse ca toti sa se dezvolte normal. Tu cum te descurci cu gandul la doi?
didi si diancic si fetelor care urmeaza - va tin pumnii si sper sa fie bine si la voi... nu stiu la ce medici sunteti si nici nu mai conteaza odata ce ati ajuns la Biogenesis. Pentru ca intreaga echipa este crema din domeniu, Dr. Diakoumakos Athanassios care cu mine a avut mare rabdare ca nu ma linistisem nici cu anestezie, Anastassios Argyriou(embriologie) care mi-a ales cei mai buni "bebey" si care mi i-a aratat inainte pe un ecran (sotul meu era in delir ca nu se astepta sa-i vada) Conf. Dr. Poiana Nicolae si Dr. Balea Lucia care m-au tinut de mana si au tremurat alaturi de mine.
Cred ca asta este si motivul pentru care au aceasta rata de succes, fiindca lucreaza bine in aceasta formula.
Oricum fetelor, linistiti-va, SUNTETI PE MEINI BUNE...
Eu va trebui sa merg la control din 2 in 2 saptamani sa vad adac totul e ok cu bby si va scriu
catalina2307 - multumim pentru urari o sa va tin la curent.
P.S - aaa am uitat sa va zic, sotul meu este in al noualea cer (saracu' iarta-l Doamne ca nu -si da seama) doar ca a zis ca daca vor fi 3 fete, primul pas va fi sa-si ia un pistol, sa fie asigurat ca le va urmari la discoteci...la plaja....cam peste tot. Io i-am sugerat sa renunte la investitie ca daca vor fi 3 fete va pleca de acasa sigur...
cu
ancadragoman spune:
Aveti idee cate fete au reusit din ultimul lot?
Madalina felicitari si sarcina usoara cu bebei ca mai aproape de termen si chiar la termen
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
ajynx spune:
Anca din 22 de fete au reusit 21 doar ca la una dintre fete sarcina s-a oprit din evolutie!
Marinalina eu nu am fost decat sambata la eco, cand am aflat ca am doi! Inca nu m-am dus la doamna doctor care doresc sa ma urmareasca! Saptamana asta o sa ma programez! In rest totul este k singurul lucru este ca am luat 2 kg deja si sunt fff balonata! Eu sper sa nu ma ingras prea tare si sa fie kg astea de la balonare! Inca nu-mi vine sa cred ca am doi! Doamne ajuta sa fie vine la toata lumea!
marinalina48 spune:
ancadragoman - nu stiu exact cate fete au fost in lot pentru ca au venit la recoltare joi si vineri si la ET sambata si duminica. Nu stiu daca au fost 21 dar stiu ca doar o fata nu a mers mai departe, adica s-a oprit in evolutie. A avut un beta mic din cate imi amintesc.
ajynx - Sper sa fie bine si stai linistita ca si eu am luat 1,600 kg si din astea am impresia ca 600 gr le-am pus numai pe sani. Am facut niste balcoane de unde nu aveam mai deloc, acum nu imi mai vine nici un sutien. Am o prietena care a luat in sarcina (cu o fetitza) 30 kg, io cu 3 ce ma fac??? Si Dr.D mi-a zis 10 maxim 12 kg si calculam.....cam 1 kg / luna si in ultima luna bagi mai mult ca de...lichid bla bla...
Am sunat-o pe Laura sa-i zic de inimioare intai....ca sa se bucure...si pe urma sa ma certe pentru kilogramele luate.
Acus am menu - iaurt cu paine dimineata 09:30 + medicatia
fructe sau morcovi intre mese 11:00 - 12:00
pe la 14:00 adica la pranz o supitza fara paine sau ceva mancarica (face soacra-mea super mancare) cu foarte putina painica
fructe sau morcovi intre mese 16:00 - 17:00 + medicatia
si pe la 20:00 o felie de paine cu unt si cu salam uscat sau rosii cu branza si castraveti. + medicatia (rosiile cu branza nu tre sa-mi lipseasca odata pe zi... le caut)
De bine de rau am scapat de mancatul noaptea, beau apa multa , dar m-am chinuit.
Va pup si sper sa aud numai de bine
marinalina cu
diancic2002 spune:
Fetelor ce ma bucur pentru voi, abia astept si eu sa va povestesc de diverse de graviduta.
Marinalina, cati embrioni ai pus si ce fel de calitate aveau? Chiar ca esti o norocoasa cu 3, sa dea Domnu sa ai o sarcina usoara, si tie la fel Ajynx, precum si celorlalte fete
didi32 spune:
Felicitari fetelor, cu asa vesti bune ne mai incurajam si noi!
Diancic, m-a sunat mai devreme Cristina si mi-a zis sa fiu cu 15 min mai devreme la clinica. Deci ajung pe la 8.30-8.45. Poate ne vedem cand ies. Pana la urma tu cati foliculi ai? La mine ieri erau 8 buni si 2 cu potential, adica de 17, poate mai cresc pana maine.
danielasandu spune:
Dragele mele, va felicit pe toate din tot sufletul. Ma bucur tare cand citesc despre voi. Abia astept sa reincep si eu. Mi-a iesit si mie valoarea AMH: 5,01. Ce parere aveti? E bun ori ba? Pup si va tin pumnii tuturor. Sa aveti incredere in Doamne-Doamne!!!