BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)
Raspunsuri - Pagina 16
didi32 spune:
fetelor, astea da rezultate! Felicitari pt bobite! Si eu mi-am propus target 2 bobite, acum sa vedem. Raportez estradiol de 1706 si 11 foliculi. Mi-a micsorat din nou doza, de data asta la menopur, mai fac doar o fiola, iar de maine scot gonalul si luni mai fac o dozare de estradiol.
Diancic, imi pare tare bine ca ne-am cunoscut in sfarsit si ca e totul bine si la tine! Cand mai mergi? Te-au chemat si pe tine luni?
Lalad, asa e, la fiv-ul trecut am avut doar menopur si acelasi nr. de foliculi, adica la punctie erau 12. E posibil ca acum sa fie mai multi daca mai cresc cei mici. Nu stie nimeni ce n-a mers bine data trecuta. Sunt doar presupuneri legate de invelisul ovocitelor, care ar fi fost mai greu de strapuns, ceva de genul asta, dar nu se stie sigur. Eu am ramas cu senzatia ca se cautau scuze, toti medicii care au vazut analizele si rezultatele au zis ca e imposibil sa nu se fi fertilizat nici unul. Acum eu ce sa mai zic? Sper din tot sufletul sa fie bine de data asta si nu vreau sa ma mai gandesc la ce-a fost.
Catalina, multumim de panarame, acum le-am observat!
ajynx spune:
Multumim Didi, Catalina!!
Dudi la fel o sa fac si eu ochii mari la beta al tau iar apoi la ECO de 6 saptamani! si nu numai la tine , si la Diancic si la toate fetele din lotul asta! Va pup si va tin pumnii stransi!
diancic2002 spune:
Fetelor, felicitari pentru bobite , sa aveti o sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi .
Didi32, si mie imi pare bine ca ne-am cunoscut intr-un final . Credeam ca si eu sunt bine cu estradiolul, dar vorba ta, pana l-am vazut pe-al tau, la mine sambata in z8 era de 914, vedem azi cat e, sper ca s-a dublat, dozele nu s-au modificat la mine, iar foliculii s-au mai inmultit, erau 20 sambata, am inteles ca maine ii numara numai pe cei cu dimensiunea peste 18... poate ne vedem maine pe la clinica
Lalad, la mine e primul fiv, sper sa fie si ultimul, nu stiu cum a ales doza de 187.5, probabil dupa rezultatul analizelor... chiar nu stiu sa-ti spun mai multe.
Catalina, chiar multumim de incurajari , speram sa fie cu noroc
mocanita spune:
Cata, uite-maaaaa..
Sunt pe aici, citesc da' tot nu ma bag
M-am saturat de stat aproape numai in casa de la 27 saptamani, azi am 36s2z..deci am stat ceva...
Joi ma vad cu dr mea pentru intalnirea cu anestezistul si tot joi ma programeaza pt cezariana..O sa fie la Sanador-spital.
Promit ca va anunt cand nasc va pup si va tin pumnii celor care sunteti in focuri..
catalina2307 spune:
mocanita - mult a fost, putin a ramas. Nastere usoara si bebe sanatos!!!
Si nu uita...alaptam din prima clipa, spunem nu lapte praf :)).
Te pup si te astept cu vesti bune.
O vestuta pentru David
Multumim
mocanita spune:
Asa mi-as dori si eu din suflet, mi-am luat si pompa electrica, sper sa ma ajute... Stii ce vroiam sa te mai intreb? Tin eu minte ca ziceai tu mai demult ca Anastasia n-a mai luat in greutate din s 36, si ca ai nascut la 38...Si Toma mi s-a parut cam mic sapt trecuta la 35 s avea 2650 g... A fost aproape de adevar masuratoarea de la ecograf sau eroarea a fost mare? Stiu ca probabil diferenta e si de la ecograf la ecograf, dar ti-am zis, trebuie neaparat sa am o grija ! Multumesc.
didi32 spune:
Diancic si eu tot joi sunt programata la ora 9. Deja nu mai am rabdare. Tu la cat vii?
ancadragoman spune:
Didi ,Diancic ma rog pentru voi sa fie totul bine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni