BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Didi32, da am sunat la clinica, m-au calmat, ca oricum n-am ce sa fac, asta este, poate va creste un pic estradiolul, sper sa fie asta singura consecinta .
In rest, am si eu 14 foliculi si inca vreo 2 sub 7 mm, sper sa fie totul bine cu ei, deja am inceput sa bag proteine in mine la greu
Nici eu nu stiu inca ora programarii, sper sa ne vedem maine , te anunt cand stiu ora exacta si vedem noi cum ne recunoastem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Draga Didi daca dl dr D este multumit, inseamna ca totul e f bine si in grafic, asa ca ai incredere, de data asta totul va fi perfect
Diancic si tu stai f bine, se vede a fi o luna plina de reusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalad spune:

Didi si Diancic,
vreti sa puneti si dozele de gonal, menopur si inhibitor pe care le-ati facut in fiecare zi, daca nu va e greu?
Incerc sa compar schemele voastre cu protocoalele de aici.
Pana acum, diferenta mare e la durata stimularii, aici nu fac mai mult de 9 zile sa-i pici cu ceara.

Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Lalad, schema mea a inceput cu inhibare - diphereline de 0,1 mg, iar cand am inceput stimularea cu gonal de 112,5 UI si menopur de 150 UI, am continuat cu diphereline de 0,05 mg. Fiindca am reactionat bine, doza de gonal a scazut intai la 75 UI, iar de ieri la 37,5 UI. Mai vedem maine daca se mai modifica ceva si in ce sens. Schema dureaza cam 11-12 zile, cred ca depinde de cum reactioneaza fiecare. Si de cum vine menstruatia, pt ca mie mi-a venit sambata si tot atunci trebuia sa incep si stimularea. Daca venea duminica incepeam duminica, daca nu venea nici duminica amanam pt luna viitoare.
Se-ntelege ceva?
Diancic, maine la 9.45 sunt la clinica pt estradiol, tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Adrianaady, multumim, speram sa fie bine pana la urma, ne pt asta

Lalad, si schema mea a inceput cu 0.1 mg Diphereline, apoi peste 7 zile am inceput stimularea cu 187.5 gonal si 75 menopur si diphereline de 0.5 mg, deocamdata nu s-au modificat dozele la mine, vedem maine

Didi32, si eu maine ajung pana in 10 la clinica, cred ca ne vedem pe acolo, abia astept . La fel am o poseta bej mare, si sandale albe, ne recunoastem sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinalina48 spune:

Buna seara fetelor,

Dupa cum stiti pe data de 22 mai am pus 4 oua si pana azi am stat closca, cuminte in pat. M-am multumit cu o plimbare scurta seara si apoi m-am rugat la Dumnezeu. Dupa cateva saptamani de stres si asteptare azi nu am mai rezistat si am facut prima ecografie si am 3 bobite mici de 0,32 bobitza nr unu, 0,36 bobitza nr doi si 0,37 bobitza numarul trei. Sunt convinsa ca Dr. Diakoumakos este mana dreapta a lui Dumnezeu.

Fetele care au fost cu mine in aceeasi perioada, scrieti va rog pe forum ca nu stiu nimic de voi si sunt si izolata aici in Grecia.

Va pup si urez mult succes si fetelor care intra acum. Aveti incredere in Dumnezeu "si in mana lui dreapta" si totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalad spune:

Multumesc si va tin pumnii!
Inteleg ca menopurul s-a pastrat la fel in fiecare zi?

Didi, tu la FIV precedent ai facut numai menopur, cu acelasi nr de foliculi si cam acelasi estradiol? Ti-a explicat Dr D de ce crede ca nu a mers?

Diancic, 187.5 gonal? f interesant, nu am mai vazut doza asta. La tine e primul FIV, nu? sunt tare curioasa cum a ales-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Marinalina da ai lucrat nu gluma! 3 BOBITE! sa fie sanatosi si sa va bucurati de copilasii vostri! Eu azi na duc la eco si o sa scriu dupa! Te pup!
Iar vou fetelor bafta multa in continuare! De data asta o sa se lase si la voi cu bobite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Fetelor am fost la ECO! Sunt 2 saculeti si la mine! Sper sa fie si la voi cu noroc! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

marinalina, ajynx - da stiu ca nu ati pierdut vremea :)). Sa va ajute Dumnezeu sa aveti sarcini usoare si la termen.

didi,diancic - va tin pumnii dragelor, sa fie bine si la voi... pana la sfarsit.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput