BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Ajynx, sa dea Domnul, multumim , la tine cum a fost la eco azi?

Didi32, deocamdata stau bine cu sarea, mai trisez si mai pun cate putin, nu exagerez doar. Cat de mult pot sa ma balonez? Si asa sunt mai mereu balonata, imi asum riscu, si port haine mai largute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Diancic am trisat!Maine trebuia sa ma duc la ECO dar am plecat la munte! In ceea ce priveste sarea sa stii ca nici eu nu am voie dar MANANC! Si picioarele mele sau mainile bu sunt umflate!! Va rog sa-mi spuneti si mie cand aflati ceva! Ma rog pentru vou! Pana la urma o sa ne cunoastem si o sa iesim cu bebelusii in parc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Hai ca sparg eu gheata: 11 embrionasi " ca la carte" vorba Mariei! . Doamne da sa ramana toti 11 de cea mai buna calitate! Cred ca azi am pierdut 1 an din viata pana a sunat telefonul. Dar acum ca am trecut de hopul critic unde ne-am blocat data trecuta, sunt cea mai fericita!
Diancic te-asteptam si pe tine cu vestile!

Mergi la inceput

Didi felicitari!!! Ma bucur pentru tine! Vezi ca tu ai cati embrioni ama vut si eu! Si tot de cea mai buna calitate! Am pierdut doar unu dar mare grija ca finalul este - GEMENI!!! Daca tot ai cati am avut eu o sa fie si acelasi deznodamant!! Ai sa vezi!
Acum mi-am adus si eu aminte cat de nasoale au fost momentele in care asteptam telefonul! Dar stai sa vezi cele 2 saptamani pana iti faci bete.......

Diancic hai si tu cu vesti!!!

Mergi la inceput

Fetele, si eu am 11 embrionasi, si inca 3 care sunt in nu stiu ce fel de stadiu, ca m-a luat Maria tare cu termeni medicali, polinucleici, mononucleici in nu stiu ce stadiu..., dar am inteles ca sunt 11 calitativi si ceilalti 3 vedem maine ce e si cu ei, sper sa fie bine pana la capat, Doamna ajuta

Vad ca 11 e numarul norocos pentru luna noastra , vedem maine ce fac mititeii nostri, sunt in al 9lea cer deja, speram sa fie bine pana la capat

Va pup si somn usor!

Mergi la inceput

Ajynx, multumim de incurajari, chiar ca in cele 2 saptamani o sa avem si mai mari emotii , dar asta este... tot emotii vom avea de acum incolo... Tu cum te simti? Ceva simptome clasice de graviduta in primul trimestru?

Mergi la inceput

Diancic multumesc lui Dumnezeu ma simt ffff bine! Nu am nicio stare ciudata , sa va dea Dumnezeu sa aveti aceleasi stari ca si mine!
Va mai rog inca o data sa nu cautati stari asemanatoare una de la cealalta ca o sa innebuniti!

Mergi la inceput

Diancic am uitat sa te felicit pentru embrionasii tai! Sa fie lipiciosi!

Mergi la inceput

Ajynx, multumesc de urari , sa dea Domnu sa fie lipiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Buna fetelor, maine la 11.30 am ET. Toti embrionasii sunt in grafic, 6 sunt deja la frigider.
Ajynx, tu cati ai transferat?
Diancic, la ce ora esti programata maine?

Mergi la inceput