BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

neata
mare realizare intr-adear asta cu 800 de cazuri pe an!is f sigura ca va iesi un mare rahat cu programul asta si suma extraordinara de bani pe care o dau ei si care nu=ti ajunge nici de tratament.
lasa ca am mai vazut eu o stire la pro tv ca in ultimii ani din cauza fertilizarii in vitro a crescut alarmant numarul sarcinilor multiple ca in final sa fie campania aia de strangere de bani pt sectia de nou nascuti. frate da fac niste similitudini si niste rahaturi de stiri de-ti vine sa mori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

Acum am ajuns si noi de la eco. Totul este in regula cu fetita noastra. Are 550 gr si 18 cm. I-a masurat toate organele si este sanatoasa!

Mergi la inceput

super tokyo, felicitari!
eu ii dau lui bobita o portie de cirese. as manca non stop fructe, cat mai acre. o sa ma fac cat casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Corect, Filipac cum sa te ingrasi de la fructe? si eu mananc in general muuulte corcoduse, i-am zapacit pe colegii mei. Alte fructe de obicei ma cam chinui sa mananc, nu sunt tocmai pasiunea mea culinara (nu ma refer la pepene, cirese, visine, caise verzi, corcoduse, ca astea imi plac).

Tokyo, felicitari!

Cate kg ati luat? ca eu am 9 la activ si nu-mi convine, desi e cam ca la Maya.

Eu ma duc acum la eco, sa-mi dea ok-ul, ca sambata plecam in Grecia. Doar asa, sa stau linistita, ca nu am mai fost de 2 sapt jumate.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

eu asa am inteles ca in sarcina de ingrasi de la fructe. ma rog, decat sa ma ingras de la prostii prefer de la asta. mai mananc si caise si nectarine, cat mai tari si crude, da asa am fost de cand ma stiu, disperate dupa cruzaciuni.
eu am luat 5kg, am o burtica bila de care sunt foarte mandra.
unde mergi in thasos ingeras?noi mergem in limenaria, au gasit niste prieteni o oferta. am inteles ca nu e cine stie ce plaja dar oricum nu ma duc sa stau la plaja dar oricum o sa ne plimbam pe acolo. impt e sa fie bine bobita si sa-mi dea ok doctorita mea.
bafta la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Felicitari pt bobite fetelor! Abia astept sa impartasesc si eu pe-aici asemenea vesti!
Pana una-alta m-am pricopsit cu ditai estradiolul de 613 in ziua 6. E mare sau nu? Sunt dusa rau?
Diancic, nu cred ca te-am mai prins pe-acolo desi am ajuns mai devreme. Sper ca e totul bine si la tine. Astept acum sa vad daca-mi micsoreaza doza. Da si tu un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Didi si citi foliculi ai la asa estradiol frumos? Ai vazut ca totul a mers perfect pina acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Didi32, am plecat pe la 9.20, tot speram ca vii mai devreme macar sa ne vedem, dar nu te-am vazut. La mine estradiolul e 333, dar pastram aceleasi doze, nu modificam nimic, cu toate ca din greseala am administrat mai mult gonal in seara asta cu o doza..., sunt prea obosita si m-am zapacit de tot. sper sa nu fie grav, anunt maine la clinica ce si cum...
Didi32 la eco cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Didi, te urmaresc din umbra... . La estrdiolul asta, chiar, cati foliculi ai? Parca stiu ca tu si la Medlife produsesei ca lumea. Sa dea Domnul sa fie de calitate si sa se fertilizeze de data asta.
Nu e neaparat nevoie sa faci "100" de zile de stimulare, daca ai foliculi viabili, cred ca nu conteaza zilele. Te pup si astept sa scrii.
Eu am inceput AC de ieri si sper ca in iulie sa incep stimularea cu Dr. D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fetelor! Am 10 foliculi, dar unii erau cam maricei, in jur de 14 mm si pe care o sa-i pierd, asa zicea dr. care mi-a facut eco. Am comparat aseara rezultatele cu cele de data trecuta si sunt asemanatoare, in Z7 aveam estradiol 544 si tot 10 foliculi. Sa speram ca acum va fi bine si ca nu "produc" degeaba ca data trecuta.
Diancic, nu stiu cum de te-am ratat ca eram pe-acolo, sau poate urcasem sa-mi ia sange... Poate ne vedem maine, inca nu stiu la ce ora merg. Ai sunat la clinica sa le zici de doza de gonal?
Adriana, multumesc ca esti aici alaturi de noi! Sa speram ca totul va fi bine pana la sfarsit. Nu stiu, parca m-am trezit dintr-odata in Z6 si ma panicasem putin ca e estradiolul mare! Dar dupa ce mi-am revenit si m-am gandit ca totusi am trecut de jumatatea perioadei de stimulare si mi-a mai zis si Maria ca dr. D e multumit m-am mai calmat. A, si mi-au micsorat doza de gonal, am inceput sa ma pricep
Speranta draga, multa, multa bafta de data asta!

Mergi la inceput