BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Didi32, estradiolul a fost ieri 159 parca, maine mai vedem la eco si estradiol ce se mai intampla. Am programarea la 8.15, poate ne intersectam pe acolo
Am inteles ca trebuie sa mancam proteine multe si putini carbohidrati, si cat mai putine dulciuri si mai mult iaurt, sper sa reusesc sa-mi schimb meniul.... tu ai reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Diancic, eu nu prea mi-am schimbat meniul, ma straduiesc doar sa mananc mai multa carne, pt ca de obicei nu mananc cu zilele. Iaurt beau la greu, dar asta faceam si inainte. Acum ma chinui chiar sa nu slabesc, pt ca in ultimele saptamani am dat jos cateva kg de curg hainele de pe mine. Pe motiv de nemancat sau mancat fff usor. Singura mea problema ar fi dulciurile, tb sa fac cumva sa le ascund si sa ma limitez la o cafea pe zi ca acum beau cam 2 si ceva. Sper sa ne vedem maine pe-acolo, dar cum ne recunoastem in gramada aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Lalad mie la una dintre sarcini mi-a iesit test de urina pozitiv la valoare pana in 20, iar alta data mi-a iesit la beta 9.78 (era pregnylul dupa 11 zile, dar n-are importanta).
Sure Check si Clear Blue ies la beta fff mic. Din pct meu de vedere sunt singurele care sunt 100% sigure (adica daca iese liniuta, este beta crescut, sau daca beta este crescut, sigur ai II - repet, nu neaparat sarcina, ci chiar si pregnyl).

ai repetat, sau repeti maine? eu as fi repetat azi, ca io-s nebuna.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Didi32 si eu am slabit si incerc sa refac organismul acum, dar nici eu nu prea o am cu carnea, mai ales acum vara... sa stii ca si pestele, ciupercile si fasolea au proteine, sper sa pot sa le pap zilnic. Maine nu stiu in ce voi fi imbracata, dar cu siguranta voi avea o poseta bej-alba mare, sandale albe, sunt bruneta si slabuta (imi place mie sa cred )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aaaaa, cu pestele nu m-ai nimerit ca sunt alergica rau la el... ma consolez atunci cu ciuperci si fasole daca-i musai. Nici eu nu stiu de-acum cu ce-o sa ma imbrac, dar sigur am poseta mare alba cu niste cusaturi roz . Si sunt tunsa scurt, saten deschis asa. Eu si data trecuta am intrebat niste fete daca scriu aici, dar nu le-am nimerit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalad spune:

Ingeras, am repetat chiar acum, am zis sa-i las timp sa scada daca are de scazut. E tot positiv dar nu imi fac mari sperante, ma duc la beta azi.

Mergi la inceput

Eu sper sa fie mai mare. Incearca sa fi realista, dar mai optimista :)

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Lalad , ce ai facut la Beta azi! Nu ai dat niciun raspuns pana la ora asta si suntem curioase!!!! Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalad spune:

Fete dragi, realismu' batu optimismu'.
Adica a "crescut" de la 47 la 54.

Eu am 2 doctori, unul cu protocolul si procedurile, celalalt cu monitorizarea, ca si la voi, Dr D si Dr P.
Asa ca se certara intre ei intr-un mod f elegant, Dr D al meu zice sa continui progesteronul pana vineri, celalalt - sa-l numim Dr P, zice ca nu are sens, ca e clar ca e nonviabila.

Eu una tin cu Dr P, chiar daca nu imi place rezultatul, dar nu imi place nici sa ma imbat cu apa rece. Acest Dr P e nou in spital, vine din alta parte a tarii si are alt training.
Asa ca in ciuda rezultatului de azi, eu sunt incantata de ce am auzit de la el: e dispus sa mai incercam, si nu numai o data, asa cum planuia Dr D. Si ce e cel mai important e ca vom incerca FARA INHIBARE. Asa ca il voi avansa pe Dr P la rang de Dr D.
Am mari sperante ptr data viitoare!

Cred ca cel mai important ptr un low-responder e sa incerce protocoale diferite, nu sa dea cu capul in acelasi loc si sa se intrebe de ce doare...
Acum tre' sa ma documentez.

Va pup si sper sa va mearga bine.
Multumesc de sustinere.

Mergi la inceput

Lalad , e facut la 24 de ore, sau la 48 de ore?
E mica cresterea, intr-adevar. Nici eu nu mai sunt foarte optimista acum, ci mai degraba realisata.

Sa nu uitam insa ca se mai intampla si minini, cine stie?

M-a busit rasul azi dimineata, cand au zis la stiri ca s-a aprobat programul FIV gratuit, 800 de cazuri pe an, la 6 clinici (in Buc Giulesti si Dacia, 1 in Brasov, 1-2 in Timisoara si nu mai stiu unde).

Au spus ca ei au estimat ca necesarul de FIV-uri pe an este de 1250!!!! cum Doamne Iarta-ma sa afirmi asa ceva?
1250 cupluri au nevoie de FIV? pai numai la giulesti sunt mai multi!

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput