BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalad spune:

Help!

Eu am facut pana la urma o a doua incercare cu antagonisti. Initial aveam 3 foliculi amarati care in final s-au facut 6 si nu au mai cancel-at asa cum voiau initial. Drept care am trecut prin punctie, am obtinut 5 ovocite, toate fertilizate.

Au transferat 4 la 72 h.
Am avut test de urina pozitiv, Clearblue ieri, duminica, ziua 14 de la ET si azi ma duc la testul de sange si imi spun ca e 47. Clearblue e iar pozitiv.
Pare biochimica, dar de ce naiba e pozitiv testul de urina, o fi fost mai mare si acum e in scadere???

Stiu ca multe dintre voi ati avut probleme mai mari decat asta dar....nu mai am lacrimi. Era prea frumos, traiam un miracol ieri, una de 41 ani care sa le rastoarne statisticile, ca si-asa nimeni nu crede ca mai pot avea copii, doar eu ma incapatanez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ajynx spune:

Lalad asteapta al doilea beta, poate se dubleaza! A fost anul trecut o fata care a avut beta 4.7 si acum are copil! De unde toti i-au spus ca este sarcina biochimica iata ca a evoluat , la fiecare beta se dubla si finalul a fost unul fericit! Ai incredere! Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui marinalina48

Si eu la fel... nici greturi...
Insa, am facut shantz pana la toaleta si ziua si noaptea. Noaptea merg din 2 in 2 ore si pe la 4-5 dimineata ma ia o foame... doar ca am un singur meniu la ora aia si anume rosii cu branza si cu ardei gras... si desert, o felie de pepene sau o piersica. Nu ma omoram inainte cu astea. Dar nu am luat in greutate deloc.

Si eu speram sa ma trimita cineva sa fac eco, sunt curioasa de nu mai pot si de la ultimul beta parca sunt si mai curioasa.
Daca treci pe la clinica, pupa fetele de la mine si pe Dr.D

Dar de ce astepti sa te trimita cineva sa faci eco? Du-te si fa-ti, daca esti curioasa! Bafta :)

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalad

Help!

Eu am facut pana la urma o a doua incercare cu antagonisti. Initial aveam 3 foliculi amarati care in final s-au facut 6 si nu au mai cancel-at asa cum voiau initial. Drept care am trecut prin punctie, am obtinut 5 ovocite, toate fertilizate.

Au transferat 4 la 72 h.
Am avut test de urina pozitiv, Clearblue ieri, duminica, ziua 14 de la ET si azi ma duc la testul de sange si imi spun ca e 47. Clearblue e iar pozitiv.
Pare biochimica, dar de ce naiba e pozitiv testul de urina, o fi fost mai mare si acum e in scadere???

Stiu ca multe dintre voi ati avut probleme mai mari decat asta dar....nu mai am lacrimi. Era prea frumos, traiam un miracol ieri, una de 41 ani care sa le rastoarne statisticile, ca si-asa nimeni nu crede ca mai pot avea copii, doar eu ma incapatanez...

de ce crezi ca e biochimica?
poate e ok, incearca sa fii optimista! vezi cum creste, daca sse dubleaza, va fi bine totul. Au fost fete care au reusit si la valoare mai mica, care nu se dubla la 48 ore :)

Bafta multa, multa, sa te ajute Dzeu sa fie bine!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

eu am avut 12 parca valoarea
curaj!!!

Mergi la inceput

Multumesc de sustinere.

Cred ca e biochimica ptr ca nu are sens sa ai test de urina pozitiv cu o asa valoare mica in sange decat daca a fost mai mare in zilele precedente si acum scade.

Ma duc maine.

Mergi la inceput

lalala, in ce zi ai avut tu 12, daca iti mai amintesti?

Asta asa, ca sa mai agonizez un pic.
Exista vreo solutie sa faci toate incercarile astea, sa nu te lasi, dar nici sa nu te implici atat? Mi-as dori sa fiu un robot fara sentimente. Daca se strica vreo rotita o repar si merg mai departe....M-am prostit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Scriu Destul de greu de pe tel. Dar tb sa sPun ca testele meLe s-au pozitivat la Val.17. Asa ca repEta bhcg si nu Mai plange :). Va pup si va tin pumnii. Zilele astea scot si panaramele.

O vestuta pentru David
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Didi32 ce faci? Cum te simti? Cum a fost azi la clinica?
La mine nu s-au modificat dozele, estradiolul creste cum ar fi trebuit, la tine s-au modificat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mai, de simtit ma simt bine, dar a cam inceput sa ma doara locul injectiilor. La mine a crescut cam mult estradiolul, zic eu fiindca era 273, si mi-au micsorat doza de gonal. Tu cat ai avut estradiolul? Maine dimineata la 9.30 am programarea la eco+estradiol, tu la cat vii?

Mergi la inceput