BIOGENESIS FERTILITY CENTER (30)
Raspunsuri - Pagina 11
ajynx spune:
S-a facut, am sa-i pup pe toti! Faza cu toaleta o cunosc foarte bine doar ca am uitat sa o precizez! Eu din pacate m-am ingrasat un kg pentru ca non stop rontai ceva! Mananc multe fructe, dar la mine pentru ca sunt balonata imediat se vede pe cantar!
didi32 spune:
Buna fetelor, pana la urma mi-a venit si mie dupa eco, la cateva ore, asa ca am inceput si eu stimularea tot de ieri. La eco parea totul ok, dar cateter testul nu l-am prea trecut in sensul ca va fi nevoie de o mica anestezie. Ceea ce eu stiam de fapt, fac orice operatie (si-am facut o gramada) dar cu o gura mica de anestezie. Asta este.
Diancic, cum ai estradiolul sub 10? Al meu a iesit 33! E bine sau nu? Dr D zicea ca sa fie sub 35 si stateam linistita pana te-am auzit pe tine cu sub 10... Cred ca tu intrai la test cand am iesit eu, mai erai cu inca o tipa in salon, nu?
Multumim gravidutelor de incurajari, abia asteptam s-avem aceleasi simptome!
ajynx spune:
Buna Didi ! Stai linistita in privinta cateter-testului si la mine a fost cu probleme si de aceea am facut anestezie la ET! intr-un fel este mai bine ca nu mai stai stresata si embrionasii tai o sa fie foarte lipiciosi din aceasta cauza!! ! Iar estradiolul daca doctor D ti-a spus ca pana la 35 este ok sa-l crezi ca el nu se joaca cu informatiile astea!
Diancic tu nu spui nimicuta?
didi32 spune:
A, deci si tu ai facut anestezie! Cand le-auzeam pe fetele din salon ca a fost totul ok si c-au simtit doar un mic disconfort, ma gandeam ca sunt eu defecta. M-am mai linistit acum. Cand a zis dr D de estradiol inca nu stiam cat va iesi, rezultatul l-am primit mai tarziu pe sms. Doar l-am auzit spunand ca tb sa fie sub 35, dar acum ma gandesc de ce e diferenta atat de mare intre valoarea mea si cea a lui Diancic? Pana una-alta e bine ca mergem mai departe, o sa vedem marti la urmatoarea eco ce ne zice.
ajynx spune:
Bafta multa fetelor! Va rog din suflet sa nu va stresati si in felul asta toate analizele o sa fie ok!
diancic2002 spune:
Fetelor, am fost la plimbarica, din cauza asta raspund mai greu
Didi32, ma bucur mult ca ai intrat luna asta si a venit CM, e super, nu stiu de ce la mine a iesit estradiolul sub 10, dar vorba lui Ajynx, fiecare organism reactioneaza in felul sau la stimulari etc... e super ca ai inceput si tu stimularea, asta conteaza, daca a zis dr. D ca treb sa fie sub 35, probabil asa trebuie, asta inseamna ca dipherelineul si-a facut treaba. Eu am intrat mai tarziu la cateter test, tocmai venise o fata slabuta, creatza in salon, cand asteptam cu o alta fata sa ne cheme, nu cred ca ne-am intalnit. Eu am facut cateter testul dupa 11.30, la mine va fi fara anestezie.
Ma bucur mult ca ai intrat luna asta, poate stabilim o ora si ne vedem marti la analiza, am inteles ca treb sa fim intre 8.30 si 10
ajynx spune:
Si la mine primul estradiol a fost 10 dupa care a inceput sa creasca! Diancic imi pare bine sa vad ca ai tinut minte ce te-am rugat! Ai sa vezi ca daca nu stai sa urmaresti cum reactioneaza x sau y in urma tratamentului totul o sa fie ffffff bine si la tine! Pentru ca esti relaxata! Va pupicesc pe toate!
didi32 spune:
Diancic bine ca mi-ai zis cand tb sa mergem pt estradiol, ca mi-am dat seama ca mie nu mi-a zis nimeni si parca nu-mi venea sa sun lumea in ziua libera. O s-ajung la 8.30 ca la 9 tb sa fiu la serviciu. Tu pe la cat ajungi? A, daca sambata abia la 11.30 ai intrat nu ne-am vazut, plecasem un pic inainte de 11. Tipa creata era in salon cand am plecat eu, cred ca pe ea ai gasit-o tu.
Ajynx, multumim de incurajari, ne prind tare bine! Incerc sa nu ma stresez prea tare, doar ca diferenta intre valori m-a facut sa-mi pun niste intrebari. Stiu c-o sa fie bine, musai sa reusesc de data asta!
diancic2002 spune:
Didi32 inca nu stiu exact la ce ora ajung, cred ca ajung dupa 9, ca treb sa adminitrez diphereline-ul pana in 9. Poate reusim sa ne vedem data viitoare.
Ajynx, multumim pentru sfaturi si pt incurajari, chiar sunt de mare folos.
Va pup si Doamne ajuta sa fie totul bine
ajynx spune:
Cu placere fetelor! Oricand! Orice problema aveti va rog sa ne intrebati! Daca putem si stim sigur va raspundem! Bafta multa si sa va ajute Dumnezeu!