Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adi motanul Robert are pojarel
dupa 3 zile cu febra mare, de ieri au inceput sa i apara niste bubite
am zis ca s de la caldura, iar azi era plin din cap pana n picioare, plus maraiala si urlaciuni cat cuprinde

am fost cu el acum seara la urgenta
verdict: pojarel
ma pregatesc temeinic ca peste o saptamana sa faca si celalalt motan

nu i las mama singuri, ca acum se misca in toate partile, le tin eu bibele, ca altfel tov Razvan nu mai manca

am ajuns si eu la 75 de kile nu ma mir, la foamea care o fac
manc din joi in paste
dar nu i bai, daca ajung la 70 kg e super tare

pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

aoleo, mirelo, saracii de ei. si il mananca? of!!!!!!!
bravo, 75 kg e super! sa vezi ce ne tonifiem cand or incepe sa mearga!
culcat juma de trib, adica fata, acum culc miresul si ma bag la abdomene. cine ma insoteste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Adipapazi, Mirela,fetele!

Mirela pentru motanelul bolnavior!
daca tot vorbeati de kg, intru si eu la raport: 56-57 kg ( asta la o inaltime de 160cm). Mai am vreo 6-7 kg si sunt ca noua!(bine, eu nu ma pot compara cu voi, mamicile de gemeni care oricum ati pus mai multe kg in perioada sarcinii). Eu am pus vreo 12 kg. Nu pot fi sigura. Ultima oara m-am cantarit cu vreo 3 sapt inainte de nastere si pusesem 10,5 kg).
Cat despre pitica, lunea trecuta, la 8 luni si o saptamana avea 7900 de grame ( in situatia in care am nascut-o la 34 de sapatmani si avea 2250 de grame! Acum e o grasunica bofosica!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
https://picasaweb.google.com/SSMoshulik/PrimeleZile?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/SSMoshulik/Botez?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna dimineata! Nu mai reusesc sa fac nimic si mi-e tot mai greu sa intru si pe forum! Dar imi gasesc timp sa va citesc, mi-e dor de voi si sunt dependenta :)

RamoP: Am vazut filmuletul, editand mesajul, il poti sterge cat inca e subiectul deschis, asa ca grabeste-te, ca apoi degeaba mai vrei sa il stergi. Merci mult si tine-o tot asa si o prinzi din urma pe Adipapazi! :) Si eu ma gandesc sa eliberez spalierul din sufragerie, ca e acoperit de canapea in partea de jos si sa ma bucur de el cu adevarat.

Moshulik: Mai scrie-ne, chiar daca rar. Ne bucuram sa stim de toate ursoaicele.

Of, Iulia e maraita, vrea nani.... Si mai aveam sa va spun! Si apoi uit. Dar... asta e, e o ora matinala si nu vreau sa trezeasca tot blocul. Va pup si revin cand pot.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am luat-o in brate si vad ca a tacut. Cu hainele si eu am probleme, mici pe bust, doar cateva imi vin si le tot imbrac pe rand. Sotul imi spune uneori: "iar cu asta"? Dar nu vreau haine noi, ca si-asa cade sifonierul pe mine si nu ma indur sa le dau, ca sper sa revin la normal, mai ales ca am 51,6 si inainte sa raman insarcinata aveam 49 (la 1,52 inaltime, nu va ganditi ca sunt o slabanoaga si ma plang inutil). Burta si aripioarele sunt in plus.

Iulia a invatat de o saptamana sa manance f bine, deschide gura imediat, inghite f repede, chiar mai repede decat ma gandesc eu. Ma si minunez cand vad ca nu mai are in gura! Dar si la mine mai vomita uneori. Spre ex. ieri a facut pe ea a doua oara in zi si am dus-o la schimbat. La un moment dat a deschis gura si am vazut in gat cum i se umpluse cu branzica si fructe. Am ridicat-o, sa nu se inece, a parut ca inghite tot si am laudat-o si dupa putin timp a vomat tot ce mancase pana atunci. Am suspectat ca e de la mango, nou introdus ieri sau de la branzic facuta pt prima data din lapte de vaca de la tara. Stiu ca nu e bine sa ii dau pana la un an, dar nu ii dau mereu, ci doar din cand in cand. Stiu ca e mai sarac in continut si nu vreau sa o privez de elemente esentiale. Si sa revin: am continuat sa ii dau restul mancarii, cam jumatate vomase, jumatate mai aveam si nu a mai patit nimic. Deci cred ca a fost de la manipulare :) De acum nu o mai misc in timpul mesei si putin dupa, sa vedem rezultatele.

Va pup, acum plange si in brate si ma tot cauta la tzitzi.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

sa stiti ca va citesc tot timpul dar nu mai apuc sa scriunici aici si nici pe FB. copii mei sunt tot bolnavi si se pare ca ar fii pe fond alergic asa ca pe 20 iun mergem la alergolog.
in rest munca multa si galagie la fel. Horea mananca si el bine, ne diversificam din ce in ce mai tare.
cat despre kg eu sunt oarecum multumita..am dat jos 20 kg dar mai am de dat 20 asa ca inca muncesc la problema. eu am luat mult cand am fost gravida cu Iustin si de atunci nu am reusit sa dau jos asa ca acum ma chinui.

va puup si sper sa reusesc sa scriu mai des

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+ Sasha Andrei (30.12.2008) + Iustin Nicolae (03.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Adi, multumesc de raspuns.
Sanatate multa la pui de Mirela si Shasenka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mirela, multa sanatate lui Robert!

Si Robert al meu are ceva probleme: refuza biberonul, am fost cu el la un pediatru la Medlife si mi-a zis ca are gingiile inflamate, dar sincer eu una nu cred. Nu a mai plans de dureri de dinti cam de cateva zile si tot refuza bibe. Ii dau sa pape 200ml de LP cu lingurita.
Cate mese pe zi au bebeii vostri?

Moshulik, imi pare bine sa aud ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

beatrice, 5 mese au ai mei: LP, fructe, legume cu carne/ou, iaurt cu cereale, LP.

elfica, sigur de la manipulare a fost. las-o asa cu rahatelul la popou, nu se intampla nimic.
lapte de vaca avem voie? pai nu e prea gras pt nu stiu ce digestie au ei? asa citisem pe fuga undeva, nu retin unde, deci e posibil sa fiu pe langa subiect. care aveti bebei si stiti cum e cu laptele de vaca, dati sfara in tara.

puii mei au papat azi coctail de mere, pere, banana, cirese si avocado, cu branzica, apoi perisoare de vita cu legume si iaurt, acu vine iaurtul.

asteptam pediatra.

apoi fug cu fetele la intalneala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

siuta, beatrice
sper sa si revina cat mai repede ca altfel ma urc pe tavan

beatrice 200 ml LP cu lingurita? criminal
off, ce o fi cu ai copii?
sa si revina si al tau cat mai repede

2 mese solide au si ai mei

lp la 6, apoi la 9 fructele, la 11 lp, la 14 legumele, la 17 lp, la 21 lp, si noaptea cum le vine

nu mai stiu cum sa le fac legumele, pana bagam carnea mai avem ceva

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput