Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Dragele mele,
va inteleg perfect cu somnul.
Eu doar atat as vrea de la viata asta, sa dorm noaptea multe ore legate, nu doar cate doua .
Daca e posibil sa spun asa: visez ca dorm .
A devenit obsesie si scop in viata. Cand ma intreaba sotul in w-e ce vreau sa fac raspunsul e invariabil: SA DORM!!!
Dar pot? NU!!!
Imi facea cineva socoteala ca eu dorm 8 ore pe noapte (de la 22 la 6) si i se parea aiurea ca ma plang de nesomn . Dar tipa nu intelegea ce e aia sa te trezesti din 2 in 2 ore chiar si doar pentru 10-15 minute cat ii pregatesc bibe si mananca piciul .
Si ce te faci cand uneori micul tiran nu mai vrea sa doarma pe la 2.00 si rade la tine, care nici nu-l vezi bine cu ochii semiinchisi.
Si uneori nici nu pot sa mai adorm imediat, ci dupa alte 20-30 minute . Adica mai dorm putin si ma trezesc pentru urmatoarea masa

Of, dar iata un articol excelent si comentarii pe masura. Curaj.

http://bogdanasblog.blogspot.com/2011/06/maternitatea-lectia-despre-renuntare.html#comments

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

cu decalotarea, noi am rezolvat-o inca din prima luna.
la prima vizita dr. mi-a spus sa-i fac si eu i-am facut cate putin, abia ii vedeam caputul, asa ca la urmatoarea intalnire dr. m-a intrebat daca vreau sa-l faca total.
Mi-a explicat pareri pro/contra si l-am lasat sa-i faca.
Raducu a plans o secunda pana l-am luat in brate.
Nu a sangerat deloc, in zilele urmatoare nu a plans cand umblam acolo si nici cand facea pipi, asa ca totul a fost ok. Ii faceam o belire la fiecare schimbat de scutec. Daca ratam o zi apareau aderente.
Acum totul e ok, nu-i fac la fiecare schimbat, ci doar seara la baita. Uneori apare smegma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Mycikeeens bunaa!

bravegirl merci de pont, o sa tinem cont. Sa ne zici dc i-a placut ppne galben. Ratzele mele il adoraa.

Adi multumesc pt reteta. Zilele astea sa cumpar si eu k se trec capsunile.

La Skala Potamia am fost si noi, da am stat la Golden Beach.
Zici de cufetaria aia din Skala Panagia - adica din satucu ala de sus? muama ce chestii au acoloo! ilegal de bune.Maama cum e Agios Ioanis, hai ca tanjesc acuma. Oare cat se face cu masina mica+catzeii din dotare? pleci noaptea asta inseamna 22-00 cat? Ca dc ne merge ok cu bg anu asta puate prinde si al meu curaj de o Grecie. De fapt Pufele au fost in Thassos. Da erau in burta, aveam 12s
Deci la anu unde te duci ca statiune ca nu pricepisi. Suna bineee cu plaja si cu mazlini privati.
Si cu kicineta e absolut obligatoriu. Anu trecut asa am avut si noi, viluta peste drum de plaja, bucatarioara si vis doo balcoanee.

Pai nu poti veni odata la IOR cu masheena si purcel si catzel+sot? facem o gemenie . Maxima. Sa sucificam gaturi.

Mirelo vezi cu luatu in pat ca acu se sucifica si poa sa aterizeze. Alti au patit-o..
Cand mai vii in parc? mai sunt ragusiti?

Ramo in mare parte e distractie distractiva, asa ma oblig sa o vad si am invatat. Da si cand urla amandoo cand iti e lumea mai draga simti asa un stres cum urca, urca..si iti vine sa urli. Bine ca trece repede si sunt si zile ca ieri in care am niste cumintzenii. In parc ieri nu a latrat una deloc!!! Pretena de carucioreala zicea cum naibii stau ele asa cuminti, ca a mea se smarcaie si miorlaie si vrea in brate..

Ina f tare articolu. Cu somnu maai ales lipsa lui e cruuunt..Imi amintesc primele doua luni jumate ca nu mai sesizam diferenta intre zi si noapte; ti se pare ca te rupe cand latra la 3, te ia din vis te arunca in realitate.Te doare carnea pe tine, si iti vine sa iti iei campii. Of.

Ce bine zice "nasterea imparte totul in "inainte" si "dupa""

Azi sunt sola cu Pufele pana deseara. Sper sa vie si titicu la noi in parc cand termina.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Deci clar bebe nu vrea carne. Iar nu a mancat legume, pt ca i-am adaugat carnita. In schimb i-am facut branzica din lapte si iaurt. am amestecat-o cu 2 lingurite de iaurt, o masura de biscuiti si am pus si putin pepene galben. a papat tot
Maine ii pun mai mult pepepe galben.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

va invit la cafea...inca o noapte alba, dar c eai conteaza
Azi la 11 ma duc la SPA.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

va invit la cafea...inca o noapte alba, dar c eai conteaza
Azi la 11 ma duc la SPA.

==========
Corina

POZE

SPA.... olala! ce rasfat! relaxare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna! Nu am mai intrat de tare multa vreme si chiar daca nu am citit vreo 5 pagini, incep prin a va scrie cateva randuri. Am fost in week-end cu Iulia la Crasna, o manastire pe langa Ploiesti, unde se ajunge cu masina pana intr-un punct, iar apoi un traseu prin padure. Tare frumos. Nu va zic ce i-a placut, ce bine a fost. La manastire totul arata extraordinar, pictura exceptionala, merita vazut! Ne-au cerut-o doua domnisoare pe Iulia sa faca poze cu ea :) La intoarcere, ce credeti? O tinea ta'su in brate si a adormit, de avea gatu intins pe umarul lui, iar capul ii atarna pe spate. Nu va pot reproduce, dar era dementiala. Din pacate nu am poza, ca a facut-o un prieten, sotul avand aparatul la gat si daca il scoteam, se trezea Iulia. Oricum, a fost super bine, astfel incat si in week-endul viitor vrem sa mergem la Sambata de Sus, mai ales ca am rude in Fagaras, pe care nu le-am mai vazut de destul timp si trecem si pe la ele. O invatam pe Iulia plimbareata, ca vad ca ii place. De doua week-enduri suntem tot pe drumuri si pare ca ii prieste. Ce e drept, ii dam mesele peste cap, nu i le respectam, dar... nu cred ca e o problema.

Mai revin, acum merg cu sotul la masa si seara citesc ce ati scris si revin cu ganduri! Pupici!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cucu bau,

sugu, da, aia e cofetaria, nenorocire, nu alta!
si noi am stat la golden beatch.
io nu ma kinui sa tin minte nume de hoteluri in thassos ca mereu m-a interesat sa am doar unde pune capu pe ceva curat si fundu intr-o baie curata, in rest, mic dejun/mese nu ma interesau, ca atatea locuri faine de mancat papa bun la preturi absolut mici ca in thassos nu am gasit nicaieri.
faci max 12 ore cu masina, daca te lalai cu pipi, cu mancat,cu pauza de tigara, cu mers in card cu prietenii. faci cam 10 daca mergi intins. daca pleci noaptea, poate scoti mai rpd, iar bebeii mai dorm, aia ma gandesc.

oricum, pana la anul testez cat rezista in masina. voi testa inclusiv noaptea.
tre sa ma uit in agende unde era vila. lesinati de ras daca va explic. tre sa vb cu prietenii sa ne amintim intre ce localitati era curba aia cu oglinda retrovizoare, unde faceam stanga pe un drum de tzara. ati ajuns vreunii la laguna aia secreta din thassos? ca pe acolo e vila.oricum, sunt sute de vile cu kicineta langa mare in thassos.

bravgirl, daca pui piept de pui/curcan in fructe?

azi am papat fructe bune si multe, la 14 niste legume cu ou si iaurt (dovlecel, mazare, copno si broccoli fierte, la sfrsit fierte in suc de rosii), la 18 iaurt cu banana si acum cate 200 lp.am fost la petrecerea verisoarei de 4 ani, ne-am dat in spectacol, am urlat cat ne-au tinut plamanii. cand ne-am intors, ma gandeam ca dorm 10 min pe drum, dar nik: kiloman si kiloman, rasuciri si triplu surub in scoica. asa ca am venit cu ei in brate, unul cu spatele la sensu de mers, unu ci fatza ca mai noi ioakimk o bate pe sis. tre sa iau scaune neaparat.
i-am cantarit: ana are 8700, ioakim 8400.
mami are 71. ma indrept vertiginos spre premiul de la 69: o farfurie de pene siciliene.ieri mi-a fost tare rau, frisoane, greturi, voma etc. mi-am fct test de sarcina, noroc ca as fost o liniutza, o bagasem pe maneca!

va pupez
sugu, ma gandesc sa vad cum punem in aplicare sucificarea de gaturi. doamne, ce mai verbe inventezi, lesin de ras la desinente!esti de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am citit tot, dar m-a luat somnul, iar sotul ma asteapta repeeeede in pat. Dar tot scriu putin, ca mi-am adus aminte ceva legat de ultimul mesaj de la Adipapazi. Vineri m-am trezit cu o mare senzatie de foame. M-am dus sa mananc si m-a luat cu rau, dupa o felie de paine prajita cu unt si sare si inca jumatate cu cascaval mi s-a facut rau de-a dreptul si am vomat mai rau ca niciodata, ca bebeii, adica si pe nas si pe gura. Eu nu imi aduc aminte sa mai fi patit asa ceva... Dupa ce am vomat, vreo 5-10 minute, tot suflam nasul si iesea mancare, scuze, sper sa nu provoc greata, dar a fost uimitor. Ce m-am gandit eu.... frate, greuturi, voma, o oaresce senzatie de ameteala avusesem tot de dimineata cand ma jucam cu Iulia... zic eu, gata, vine bebe 2, ce m-oi face... Mi-era cam frica de confirmare. Sotul trebuia sa ia ceva de la farmacie si ezitam sa ii spun sa ia test de sarcina. In final am decis sa nu ii spun. Toata ziua mi-a fost rau, eram epuizata, dar mi-era frica sa mai mananc ceva, sa nu patesc la fel. A venit si mama la mine si am prins curaj, am mancat de regim, doua felii de paine prajita cu branzica de vaci si o banana, mancata cu chiu cu vai, ca nu intra mai nimic. Si mi-a facut mama ceai de lactatie amestecat cu ceai de menta. Si dupa banana zic hai la nani, adica pe la 11.30. M-am foit in pat de rau vreo jumatate de ora si iar m-a luat. Glont m-am dus si iar am vomat totul din mine. M-am eliberat si de atunci nu am mai avut nimic. Sigur a fost ceva, o indigestie, ca m-am facut bine de tot, dar am trecut printr-o spaima cu ce ma fac eu si cu Iulia si cu sarcina, daca incep cu greturi, senzatii care au lipsit total la sarcina Iuliei. Iar cu Iulia nu e usor deloc cu diversificarea, dar am invatat de la voi sa nu ma consum si sa o las in ritmul ei. Eu eram stresata ca trebuie sa manance si o fortam. Ii dadeam cat ii dadeam si apoi ii apasam pe barbita sa deschida gura sau pe obrajori sa tuguie buzele si strecuram lingurita. Dar am realizat ca e o mare greseala si ca ea cand nu mai vrea, degeaba ii dau, ca nu mai inghite, ci tine in gura. Dar tine, nenica... nu va ganditi... nu am cronometrat, dar cred ca si 20 de minute tine in gura. Asa ca atunci cand maraie si nu mai deschide gura nu ii mai dau, chiar daca astfel mananca putin. Eventual facem pauza, ne mai jucam si apoi iar mai incerc si o mai pacalesc cu cateva lingurite si tot asa... Ce sa facem? Mama mi-a spus ca si eu mancam tare incet! Iar la carne, maricica fiind si tot mestecam la ea, de se facea de neinghitit de atata mestecat. Se aduna ca o bucata de par incurcat si nu mai putea fi rupta si inghitita... Asa ca mi se ofera si mie senzatii tari, sa vad cum e :) Mama e rabdatoare si acum si Iulia parca e mai cuminte la mama, cand ii da sa pape. Poate o simte ca e calma, pe mine ma apucau nervii repede. Si am avut si eu ganduri neortodoxe, vorbe deochiate, de ma gandeam ca ma aud vecinii, fiind toti cu geamul deschis si ma ingrozeam de ce iesea pe gura mea, dar nu ma puteam abtine! Rusine sa imi fie! Joi seara, dupa plimbari prin fiecare camera, doar doar peisajul nou o va face sa inghita ce are in gura, deci nu sa mai primeasca ceva nou, am cedat, i-am dat-o sotului si i-am spus sa se descurce cu ea, ca nu mai pot. A luat-o, a spalat-o pe fata, a linistit-o si astfel m-am linistit si eu. Apoi m-au apucat mustrarile de constiinta, astfel incat, a doua zi cand sa plece sotul la serviciu si imi spunea cu drag sa nu ma enervez, sa ii dau cat vrea etc, am inceput sa plang ca am traumatizat copilul. Dar de atunci am invatat lectia! Cel putin asa spun eu acum!

Hai ca m-am lungit, desi am spus ca nu mai stau mult. Va pup! Of, trebuia sa scriu eu o compunere :) Numai bine, dragelor! Eu tot sunt o fericita, ca nu am probleme cu somnul, doarme f bine.. iar daca se terzeste noaptea o iau, ii dau sa pape si face nani instantaneu, nu pierde timpul. E super la faza asta! Pe maine!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Hop si eu

Il mai stiti pe fra, cel pe care va rugasem sa-l votati la Observatorul cultural... a mai castigat un premiu!!! felicitari fratelo! tre' sa-l laud si la noi in gasca

http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/radu-vancu-laureat-la-congresul-national-de-poezie-66596.html#133069

acu' sa va spun de piciul meu care nu are stare deloc si e ca piperul... ia uitati ce face la baita:

http://www.youtube.com/watch?v=p6uqmRT654U

Mergi la inceput