Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(32)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Elfica spune:
Pe Antena 2 la emisiunea Traieste sanatos vedeti ce exercitii putem face pt a arata cat mai bine. :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Buuna!
Mirelo da stiu ca papa barbateii tei, bravoo sa ii tie tot asa!
Sanatate la motani! A reusit si nr doi sa faca pojarelu?
Elfica - legat de brz vaci, nu dau zilnic (imi e teama sa nu se constipe); o zi da o zi nu.
Fructe:Am mai pastrat cate juma de para, sau pepene galben-le invelesc in folie dinaia alimentara.
Apropo de branza facuta din lapte de tara-vezi ca ala are multa grasime, si nu prea e ok sa facem asa din el, iese un fel de cauciuc. Si cand am facut din 3.5 tot tare a iesit. E prea multa grasime pt stomacelu lor. Bagam mai tarziu asta din lapte de tara.
Despre colac ia legatura cu mirela2 are ea la vanzare sa nu te mai chinui sa astepti ebayul. Si mie mi s-a spart unu si tre neaparat sa cumpar altu ca pe 1jul mergem la bg.
Adi apropo de magaliga-azi le dau si eu ! M-a inspirat o colega de carucioreala ieri in parc.Ureaza-mi succes. Am facut putina, fara sare si o servesc cu iaurt si brz vaci.
moshulik da de ce dai numa fructe cuapte? are reflux sau vreo boala la burtica? Idea e ca prin preparare termica nu mai au nici un sens vitaminele din fructe..is cam degiaba. Si eu mai dau (f rar spre never) mar copt, in rest totu crud.
raleli eu zic ca e mai bine ca nu v-ati mutat in fundu padurii..Ce naibi totu pt job? e mai important sa fie cu voi aici. Cu banii totu se rezolva..Stiu cum e, ca si la noi nu e roz acuma treaba, si traaagem de ei la greu. Of. Vin si vremuri mai bune. Can mai ne plimbizam impreuna? si cum zice Adi: lasa bble la mine odata, in saormarie sa vezi ce mare veselie e. Il pun intre Pufice si nu se plictise el.
Am inceput si noi iaurtu-avem cam o sapt. Daca pana acu doo zile bagau impreuna juma de iaurt + juma banana, ieri au SPART! Maruta a bagat 3sferturi dintr-un iaurt, si a trebuit sa ii dau sorsi mai multa banana k nu mai aveam cu ce sa o frecusez. Ieri in parc au fost defazate cu somnu si papa asa ca daia am dat pe rand si grasucina a reusit sa bage ea mai mult
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Lorin pupici si sanatate Antoniei. Ce i-ai dat de febra?
adi cat de tare e reteta aiaaa! gata tre sa prestez si eu pt ele ceva asa. TEEENX! Sunt de acord cu ce ai zis legat de dependenta de titi, si de adormitu numa la san..Pan la urma tre invatati si cu alte gusturi, mese, si cu dormitu singurei.
Cum faci abdomenele? Dinalea cu genunchii ridicati putin sau dinalea cu picioarele intinse bagate sub ceva?
moshulik nici Ilinca nu sta in fund. Tre sa o pun mai des sprijinita si pan la urma o sa stea ea. Asa facui la Maruta si uite acu sta singurica. Se mai apleaca in fata, nu e f dreapta da nu mai pica asa des pe parti. Bine ele sunt si premature (35s), si Ilinca a fost mica (2kg) - probabil si asta e un factor..
Sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
Ramo_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Anemia apare in perioada cand il privezi de alimente, nu dupa ani. Poate daca sora ta isi facea analizele la 1 an se demonstra ca e anemica si probabil ca s-a corectat in timp dupa cele 8 luni de alaptat. Se spune ca diversificarea trebuie sa inceapa dupa 4 luni, dar nu dupa 26 de saptamani. Sau poate mama ta ii dadea prin lapte tot ce ii trebuia, dar de obicei dupa 6 luni ce transmite mama nu ii mai e suficient copilului. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE |
Drept e ca nu i-a facut analize (sau cel putin nu imi aduc aminte, si eram ca o soacra dupa ei sa stiu tot
![](icon_smile_big.gif)
te rog sa nu te superi pe mine, pt ca eu nu am vrut sa te supar, eu spuneam doar ce s-a intamplat sa stii ca asa cum e mica ta a fost si sor'mea super indragostita de
![](alaptare.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
lorin7774 spune:
noi ne pregatim sufleteste de inca o noapte nedormita
Antonia a "sarit calul" azi, cu febra pana la 39.6
Sugubina, de azi-dimineata ii dau alternativ Nurofen cu Paracetamol, din 4 in 4 ore, iar pe la ora 3, cand am vazut ca fuge termometru aproapre de 40, i-am pus supozitor de algocalmin
doctorita a vazut-o, nu are nici un simptom care sa justifice starea febrila, nici ganglioni inflamati, nici dinti, nici gat, nici la plamani nu se aude nimic...NIMIC !!!
mi-a zis sa urmaresc poate face vreo boala a copilariei - cica sunt cazuri de rubeola/rujeola...nu's care ca tot timpul le incurc..
acu' canta prin patut, nici un gand de somn
va pupacesc, noapte buna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/moshulik/moshulik.jpg)
moshulik spune:
sugubina, fructele i le dau coapte pentru ca si ea s-a nascut prematur - 34 sapt si stomacelul nu este inca fff bine maturizat pentru a digera toate enzimele din fructe. Fac lucrul asta doar preventiv, pentru ca pana acum, multumim lui DD, nu am avut probleme cu burticutza de niciun fel, nici constipatie, nici deranjare. Din cand in cand mai da afara cate putin, dar doar daca mananca agitata (SI LA CUM E DE DINAMITA, TARE GREU E SA O CALMEZ).
Lorin BB bolnavior!
vezi ca este epidemie de varsat de vant, iar asta asa debuteaza: 3-4 zile de febra mare, inexplicabila care nu poate fi controlata, dupa care eruptia propriu zisa. Vezi ca daca are varsat, nu este bine sa ii faci baitza.
si acuma un sfat babesc: in momentul eruptiei, fie o oimbraci in rosu, fie ii pui ceva rosu pe burtica- cica ajuta sa iasa toate bubitzele , sa nu ramana ascunse pe intestine.
Sper insa sa nu fie decat o alarma falsa, iar temperatura sa fie de la vreo raceala mai rebela!
Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
https://picasaweb.google.com/SSMoshulik/PrimeleZile?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/SSMoshulik/Botez?feat=directlink
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 noi ne pregatim sufleteste de inca o noapte nedormita ![]() Antonia a "sarit calul" azi, cu febra pana la 39.6 ![]() ![]() ![]() Sugubina, de azi-dimineata ii dau alternativ Nurofen cu Paracetamol, din 4 in 4 ore, iar pe la ora 3, cand am vazut ca fuge termometru aproapre de 40, i-am pus supozitor de algocalmin doctorita a vazut-o, nu are nici un simptom care sa justifice starea febrila, nici ganglioni inflamati, nici dinti, nici gat, nici la plamani nu se aude nimic...NIMIC !!! ![]() ![]() ![]() mi-a zis sa urmaresc poate face vreo boala a copilariei - cica sunt cazuri de rubeola/rujeola...nu's care ca tot timpul le incurc.. acu' canta prin patut, nici un gand de somn ![]() va pupacesc, noapte buna. _ LOREDANA, mami de printese ![]() ![]() |
sa stii ca si fina mea a patit fix la fel...dupa 4 zile de febra care nu scadea cu nimic sub 38,5 a erupt si a facut rujeona infantis a 6 boala cu bube a copilariei.....poate asta o fi
Mami Andreea
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
![](auto.gif)
adipapazi spune:
da, elfica, aia e firma cu vit B, le dadeam cu seringa de panadol sau cu lingurita, 5ml/zi, inainte de pranz.
muama, pana la 2 ani? adica tu nu vrei niciun concediu fara copil pana atunci? esti prea tare!
sugu, ana a mancat sufleul, ioakim nici sa nu-l vada. abia l-am pacalit cu ou cu iaurt in care am pus doar o ligurita de-a noastra zdravana de sufleu.
fac abdomene cam asa: 50 clasice, cu picioarele intinse si mainile sub cap, 20 aducand si picioarele flectate, apoi cate 10 cu cate 1 picior flectat, apoi inca 10 normale. apoi fac cate 20 de cercuri descrise la 45 de grade cu ambele picioare simultan, inauntru, apoi 20 de cercuri in afara, apoi fac 20 de abdomene in care flectez picioarele si aduc mainile pe genunchi, deci spatele e la 45 de grade, si mentin minim 5 secunde. apoi cate 20 in care aduc corpul spre stanga alternativ cu spre dreapta.dupa alea 100 care sunt primele, intercalkez exercitii pt tricepsi si muskii cracilor printre abdomenele alea complicate. cad lata dupa 25 minute.
am venit de la scorpions, ce-am mai cantat!
fluturasha23 spune:
adi sa-ti fie de bine concertul.
sa stii ca ai reusit sa ma mobilizezi si pe mine. eu fac streching, mi se pare foarte usor de facut acasa si in plus stiu sigur ca are rezultate de tonifiere caci am mai facut acum cativa ani.
lorin7774 spune:
neata
vesti bune. azi noapte Antonia nu a facut febra deloc, a dormit ca de obicei, defapt inca nu s-a trezit nici la ora asta
mi-e mila sa intru s-o trezesc, sigur recupereaza noptile anterioare
asa ca nu stiu daca a aparut vreo bubita sau ceva
Shasenka, baietii cum mai sunt ?
noi facem azi 6 luni, planuisem o mica sarbatoare, sa vedem daca bubulina e ok pana la urma, mi-a venit si colacelul de la Mirela2, poate tragem o colaceala pe seara...
va pupacesc pe toate