Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Ma alatur si eu voua ca eu cred si sper sa fiu graviduta, spun asta pentru ca mi-au iesit testele cu liniuta a 2 foarte putin colorata, aproape invizibila, am o intarziere de 4 zile.
Vroiam sa va intreb pe voi ca astazi mi-am sunat doctorul ginecolog si mi-a zis sa merg la control, am hotarat sa merg miercuri, dar sa-r putea simti ceva la control? Ca el eco nu are si ultimul ciclu a fost pe 3 mai deci eu practic as avea 4 saptamani si cateva zile.
V-am citit si ce pot sa spun despre vopsit e ca eu stiu ca e toxica pentru si nici nu se prinde, cunosc pe cineva care s-a vopsit si nu s-a prins deloc pe par, acum fiecare face cum stie.
Va doresc sa aveti o seara cat mai placuta.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna Miha si bun venit printre noi . Sa dea Domnul sa fie sarcina asa cum iti doresti.Parerea mea este ca sarcina ta este destul de micuta acum la doar 4 zile intarziere , poti sa mai stai pana in a 7a zi si sa refaci restul ..."testele deobicei nu mint"daca liniuta este palida pana in a 7 zi o sa fie vizibila bine de tot .... iar acum Bhcg este analiza care iti poate spune daca esti insarcinata ...depinde la ce medic te duci .. daca este unul experimentat... poate ca la tuseu sa isi dea seama de sarcina .. sunt mai multe semne .. pozitia cervixului , textura colului si a endometrului ... acum depinde cat de bun este ... citeste ce au scris fetele care au mai multa experienta decat mine in mers la doctori si ai sa stii ce ai de facut ....
Sa ai o sarcina usoara si la .
Asteptam vesti bune de la tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ma bucur mult sa va cunosc, am citit tot din urma
am si eu un bulgaras de ian 2012 in burtica si sunt tare fericita
sper ca pana in ian sa adunam troiene de bulgarasi

Mergi la inceput

lexi te rog ma treci in listuta, DPN dupa eco 9 ian 2012

Mergi la inceput

miha, te stiu de la aspirante, iti tin pumnii sa fie cu ochisori, daca a aparut a doua liniuta la test inseamna ca a detectat ceva urme de b hcg, poate mai faci maine un test pana ajungi la medic miercuri

Mergi la inceput

alice, ai o fetita superba, sa fie sanatoasa si cuminte pe cat e de frumoasa, imi amintesc ca am vazut pozele cu ea de acum cateva luni, te felicit ca-i faci asa repede un fratior, vor creste impreuna si sigur vor avea o legatura speciala
la noi diferenta e maricica, baietelul meu are 10 ani, dar isi doreste mult un fratior sau o surioara si e incantat de burtica si tare nerabdator sa creasca

si eu iau utrogestan de 200 intravag dimineata si seara dupa ce la ecografia de 5 sapt mi s-a descoperit un hematom aproape de sacul gestational, m-am speriat atunci destul de tare, m-am mai linistit la eco de 7 sapt cand am vazut inimioara pulsand
hematomul se resoarbe, deci e bine

hematoamele acestea sunt relativ frecvente mi-a spus dr
important e sa respectam tratamentul, eventual repaus (eu sunt in continuare activa, nu m-a sfatuit dr sa stau in pat)
conteaza cum spunea si annisia si starea sufleteasca, optimismul pe care-l transmiti micutului luptator, sa simta bebele ca e sustinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

sara,miha bine ati venit
miha eu zic ca ii sarcina,chiar daca a 2 liniuta ii mai pala
lalitzuza eu sunt la doctorita Huditeana Anca,ii la spitalul Odobescu,iar la particular ii la clinica dr Cioata,Mie imi place mult de ea.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragele mele, sa aveti o saptamana minunata plina de vesti bune.
Miha, ce ma bucur ca te avem aici. Eu stiu ca o sarcina se poate detecta si la un control, uterul isi schimba consistenta ca sa zic asa, e pastos. Asta a fost expresia auzita. Sa vedem cum o sa fie la tine. Cat despre liniuta, a mea a fost pala, pala de tot. Fa doua teste de la firme diferite si atunci o sa fi sigura.
Eu aveam eco astazi dar o mut pe saptamana viitoare ca nu vreau sa fac nu stiu cate. Cand o sa o fac sper sa-mi spuna daca se aude inimioara sau nu. In rest ce parere aveti, ar trebui sa ma duc ca sa-mi prescrie vitaminele, analizele si toate cele?
Voi ati inceput cu elevit sau materna? Eu sunt doar cu acidul folic.
Pupici burticilor, sa ne auzim voioase astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

neata fetelor!Miha ma bucur ca ai venit si tu printre noi!noi ne stim de la aspirante! cel mai bine ar fi sa iti faci un beta hcg in dinamica, adica la 48 de ore si sa vezi daca creste! Asa iti confirmi sarcina! La control din pacate nu se simte nimic, pt ca e prea mititel...poate nici la eco nu se vede nimic...iti spun din proprie experienta. Pe la 5 saptamani o sa se vada sacul gestational....
Fetelor, eu azi am petrecere de rebranding la servici...cu toalete, stat in picioare si agitatie! Aseara a trebuit sa fac curat ca o sa vina o colega la mine sa ne schimbam si am terminat pe la 10 jumate seara....si ma durea mijlocul si un pic burtica....si acum ma mai doare....nu ma mai tine sa fac curat...sa dau aspirator....Sunt bine acum!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

elena...adica beta hcg iti arata cum creste sarcina,care nu se observa la ecograf?adica daca embrionul nu ar fi viabil...nu s-ar observa la eco?eu luni,pe 13 am programare la eco.sper sa fie cu noroc!

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput