Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

cand sarcina e prea mica, beta hcg e cel mai bun...la mine nu prea s-a vazut nimic pana in saptamana 4....abia daca se distingea sacul gestational! in schimb beta hcg creste de la 7 zile de la conceptie!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ok, si dupa ce-ti confirma beta hcg-ul in dinamica ce se intampla?
Eu vreau sa stiu cand ti se prescriu analizele? cand incepi toate investigatiile si asa mai departe....

Mergi la inceput

in primul trimestru de sarcina iti da medicul ginecolog niste analize....beta hcg este ca sa vezi ca sarcina evolueaza cum trebuie, ca nu e extrauterina, etc...de obicei analizele se dau dupa ce-i bate inimioara si se vede lucrul asta la ecograf.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bun venit mihaela si sara ,sa aveti sarcini usoare si un BB sanatos
fetelor ,pun un link pe care l-am "furat" de la alta odisee ,cred ca ar fi binevenit si pe pagina de inceput ,lexi daca tu consideri...

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html#week4

poate asa ne dam seama cam cand si ce s-ar putea vedea la eco inca de la inceput
analizele si vitaminele se pot prescrie cam de la 5,6,7 sapt.,depinde cand se ajunge la dr....vitamine nu prescriu toti ..eu mi le-am prescri inaintea dr. pt. ca nu prea puteam manca,bine eram si internata si la spital mai greu cu mancarea si pofta...mai nou au inceput si la mine insomniile ,vai e groaznic sa te trezesti pe la 4 si sa te uiti in tavan pana pe la 5-6...si voi aveti insomnii sau la mine totul e cam invers?! ca nici ziua nu ma omor cu somnul ...

minunea mea +9

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Bun venit noilor gravidute. Sarcini usoare si bebei sanatosi! Imediat va voi trece in listuta.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Mihaela, Sara, sunteti in listuta.
Am creat o sectiune cu linkuri utile pe prima pagina unde am pus linkul iaurei (foarte interesant, de altfel) si documentarul "In pantec" care mie mi se pare foarte frumos si interesant. Daca mai aveti propuneri de linkuri utile, va rog sa le exprimati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Mihaela si Sara, am uitat sa va rog, daca vreti, sa-mi dati si datele voastre de nastere, sa stim cand sa va felicitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iaura, e chiar fain linkul, multumim frumos!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

iaura21 ce bine ca l-ai pus tu....si eu tot dupa asta ma ghidam, dar nu stiu de ce nu mi-a trecut prin cap sa-l pun si aici! La mine s-a potrivit pana acum!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!
vreau sa le urez bun venit si sarcini usoare nou-venitelor Mihaela si Sara!

iaura eu am avut insomnii toata sarcina trecuta, in timp ce toate prietenele mele gravidutze se plangeau ca adorm cu capul pe birrou Acum vad ca dorm bine .

Alina 7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput