Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Matzaila, doctorita de care spun lucreaza la Municipal. Am mai spus si o repet: 100 de copii daca as mai naste, pe toti as vrea sa-i nasc cu ea. Sincer! E exact pe gustul meu: calda, mamoasa, intelegatoare, rabdatoare... Si acum, daca as avea posibilitatea, as veni in Ro sa nasc cu ea. Dar, din motive administrative, e imposibil. Oricum, nu as recomanda nimanui un medic de care eu personal sa nu fiu multumita.
Aaa, vroaim sa va mai spun ceva, pe mine ma cheama Alexandra, dar prietenii imi spun Lexi. Voi puteti sa-mi spuneti cum vreti. Eu v-am spus asta doar pentru ca de multe ori mi s-a intamplat sa fiu botezata aici pe forum, ba Ana, ba Angela, etc. Sper ca nu se supara nimeni ca am atras atentia asupra acestui lucru.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lexi, si eu caut asa o doctorita. Pe mine insa ma sperie Municipalul. Am fost la o nastere acolo exact acum doi ani si am ramas marcata de ce am vazut. Nu vroiau sa faca epidurale pentru ca sunt fite si pentru ca e normal sa doara putin nasterea drept urmare mi-am auzit prietena racnind ca din gura de sarpe de imi venea sa ma urc pe pereti. Ca sa nu mai zic ca dupa ce s-a nascut aia mica au venit si au intrebat sotul cand a fost ultimul ciclu ca " e cam prematura". Da, cred si eu pentru ca a venit la 35 de saptamani si tu nu te-ai mai uitat pe dosar nimic doar i-ai rupt apa si ai ajutat-o sa nasca. Si multe alte lucruri. Cred ca as innebuni sa ma hotarasc sa nasc acolo si sa nu-mi vina la nastere sa ma lase pe mana cui pica acolo ca sunt macelari.
Ok, imi cer scuze, sunt convinsa ca nu toti sunt asa acolo dar eu am ramas sub impresia aia neplacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Matzaila, imi pare rau sa spun, dar faptul ca prietena ta a trecut prin asa ceva, e din vina medicului. Eu am nascut la Municipal, cu epidurala, doamna doctor avand o anestezista cu care lucreaza mereu si de care anestezista am fost foarte multumita. De fapt, am fost multumita de tot personalul de acolo, moasele, infirmierele, asistentele de la neonato au fost toate de nota 10. Nu am absolut nimic sa le reprosez. Oi fi fost eu mai norocoasa? Oricum din ce am auzit si de la alte paciente, doamna doctor vine la nasteri. Doar sa nu ai ghinionul sa fie tocmai atunci plecata in concediu sau pe la vreo conferinta dar in situatia asta iti lasa un nr de telefon al unui medic care o inlocuieste.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

apropo de Municipal, o prietena buna de-a mea a nascut vineri acolo! Cand am fost duminica s-o vad, cand sa intru in salon , erau 5 bebelusi alaturi de mamaicile lor: unii plangeau, altii scandceau...era asa de frumos!...ea era multumita si a nascut la Municipal prin cezariana cu dr. Berindan...duminica umbla dupa noi pe coridoare!...acum intamplari mai urate sunt in fiecare spital ! nu trebuie sa ramai cu sechele! Am multe prietene care au nascut la municipal si a fost ok! Eu, probabil ca la Polizu voi naste pt ca am inteles ca dr. Epure Alexandru la care voi merge eu acolo s-a mutat!
important e sa-ti gasesti un medic bun si de incredere si Dumnezeu sa fie cu noi, ca de restul nu putem sa ne ocupam noi!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu tot la municipal am nascut si nasa mea (permatur de 29 de saptamani - 2 luni in spital) si cumnata ei (prematur 36 saptamani - o sapt in spital) plus amice de ale mele care au nascut acolo si nu am auzit asa povesti horor;

nu contest ca se poate insa nu trebuie sa te iei doar dupa o intamplare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

iaura, eu stiam ca nu e indicat soarele in sarcina (plaja adica) pt ca avem pielea mai sensibila si e posibil sa ne patam. eu anul trecut toata vara am fost gravida si am mai stat dar nu in orele de varf, ca nu suportam caldura. dar mai la umbra, mai in apa, am stat. si acum voi merge pt ca vreau sa o duc pe Mara la plaja...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

Fetelor dragi, eu sunt blonda vopsita, culoarea mea naturala fiind saten deschis! Ei acum vreau sa va intreb ce stiti voi de vopsitul in sarcina? mi-as mai inchide putin culoarea parului sa nu mai fiu nevoita sa ma vopsesc, dar tre sa-i fac ceva ca arata foarte neingrijit....vreo 2 cm mai inchis si restul deschis...Ce stiti despre vopseaua de par in sarcina? de cea fara amoniac? Ce ma sfatuiti?

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

cred ca si aici depinde de medic.. am auzit pareri si pareri, din partea lor. mie baiatul care ma tunde mi-a zis ca nu e recomandata vopsirea in primul trimestru si in ultimul. acum...nu stiu cata dreptate avea..
intreaba doctorul

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mi-a iesit beta hcg-ul 3314 pentru saptamana 5. Miercurea trecuta a fost 340 iar luni acum 3314. Eu zic ca e o valoare buna. Mai mult decat s-a dublat. Cozonacelul dospeste.
Ma bucur ca vorbesc cu voi, ma incurajeaza sa stiu ca nici la Municipal nu e atat de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mi-a iesit beta hcg-ul 3314 pentru saptamana 5. Miercurea trecuta a fost 340 iar luni acum 3314. Eu zic ca e o valoare buna. Mai mult decat s-a dublat. Cozonacelul dospeste.
Ma bucur ca vorbesc cu voi, ma incurajeaza sa stiu ca nici la Municipal nu e atat de rau.

bravo draguta,acum nu-ti ramane decat sa gasesti un dr. care sa te vada si indrume mai departe

alice_elena ,mersi de info.,nu cred ca o sa stau chiar la plaja ,poate la umbra... de aceea intreb si io ,pana ajung la medic sa-l intreb pe el ...data trecuta mi-am tot repetat intrebarile sa nu uit si tot am uitat sa-l intreb mai multe chestii...cand vezi si auzi asa un sufletel uiti de toate

iar despre vopsit ,personal nu cred ca ar fi asa o mare tragedie pt. BB , ca s-au facut atatea teste si ar fi iesit daca era ceva in neregula, dar cum spunea cineva pe aici ,tine doar de noi ce facem si cand

minunea mea +9

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna fetelor, sa avem o saptamana buna , fara greturi , insomnii,varsaturi si alte cele.Sunt cu ochii pe voi am citit tot ce ati scris si ma bucur sa vad ca sunteti ok.
M-am programat la dr marti saptamana viitoare , si atunci pot sa va povestesc mai multe , sper ca drumul asta lung sa il parcurgem cu bine ,,, vad ca ii cam plac plimbarile bebeluslui.. ieri am fost toata ziua plecati sa vedem cascada Niagara si tare bine ne-am simtit ... acum de ... sa am si eu ceva de spus si fite de femeie insarcinata ...am inceput sa experimentez ceva greturi... nici eu nu stiu ce as vrea sa mananc ... si ma dor sanii in special dimineata si uneori destul de tare... Dar nu-i nimic .. mergem mai departe cu speranta si incredere , cu moralul sus ca pana in ian.2012 mai e ceva vreme ...
Daca sunt fete din Timisoara le rog sa imi spuna cate ceva despre medicii de aici si maternitati ...
Toate cele bune si sarcina usoara tuturor

Mergi la inceput