Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

MyLady, imi pare tare rau. Am cateva prietene cu problema asta si mi se pare cumplit ce se intampla. Nu poti sa lasi o familie din senin fara 500 lei. Mai ales ca in tara noastra nivelul de trai e asa scazut.
Elenush, doctorita ta e fost trecuta pe lista mea de doctori. Eu vreau sa mai astept pentru ca deja am facut doua eco, ma gandesc ca acum sa ma duc sa zica ca vede doar sacul si sa ma cheme din nou peste o saptamana sa vada si embrionul ar fi prea mult.
As vrea cand fac de data asta eco sa-l si vada si sa-i aud si inimioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

MyLady, imi pare tare rau. Am cateva prietene cu problema asta si mi se pare cumplit ce se intampla. Nu poti sa lasi o familie din senin fara 500 lei.

pe noi ne lasa fara 1000 lei,ca suntem doi!

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

My Lady, off, imi pare tare rau. Nici nu stiam ca iar s-a taiat ceva din salariile bugetarilor... Eu zilele astea m-am preocupat doar de stirile legate de epidemia de e.coli. Nah, fiecare cu ce-l doare.
Matzaila, daca vrei, ti-o pot recomanda pe doctorita cu care am nascut eu. Se numeste Cristina Vasiliu, are cabinetul ei propriu in zona Mihai Bravu si o consultatie, cu tot cu eco (si iti spun sigur ca are un aparat foarte bun) costa 100 de lei. Mie mi se pare cam mult consultatia (acum 5 ani costa 40 de lei), dar vad ca unele fete au scris si scoruri mai mari. Daca esti interesata, iti pot trimite pe PM nr de telefon si adresa.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

guvernare de KK o :(

cantitatea de substanta din vopsea care intre in piele /apoi in vasele de sange e infima; asa ar tr toata sarcina sa stam sub in glob de sticla dc ne gandim la noxele din atmosfera si chimicalele din mancare

eu de la prima sarcina am constat ca multe batai de cap si stres mi l-am provocat singura cu toate acea lista interminabila de nu ai voie nu e bine etc.
mi-am propus (sper sa si reusesc ) sa fiu multttt mai relaxata tura asta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anangel, la ce maternitate este doctorita ta?
Da, ce spui tu e un pret rezonabil. Costa foarte mult ecografiile si nu inteleg de ce. pe langa asta, tu ai fost multumita de ea? Spunea cineva la inceput sa zicem ce doctor ne urmareste sarcina si experientele cu el ca sa stim si noi sa ne orientam.
Eu una nu stiu incotro sa o apuc pentru ca doctorita mea nu face nasteri la stat si la privat mi se pare costul foarte mare.

Mergi la inceput

anagel...doar din salariile celor din MAI...si a celor din sistemul bugetar ce au inclusa in salariu si acest Ordin 50!(norma de hrana).

insa la un parlamentar a taiat 500 lei din 120000 salariu iar noua 1000 lei din 1500 lei(sot) si 1300(eu).

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

iar referitor la e.coli:totul e o manipulare cu vadite interese economice(parerea mea,pampam).

Porumbitza,referitor la vopsea-fiecare face cum simte,cum crede si cum e prioritar(sa nu fie cu suparare,da)

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

My Lady imi pare tare rau ca vi s-au redus bani
Cred ca si eu am sa ma las de vopsit,cum a zis si My Lady.ca si eu am fumat si m-am lasat dupa ce am aflat de bebe din burtica si acum nici nu le mai suport,cum nici cafea nu mai beau,ii si mai bine.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

nici eu nu o sa ma vopsesc pana ce nu trec de cele 3 luni de sarcina si atunci o sa caut o vopsea fara amoniac...dar pana atunic o sa stau in 2 culori! Nu vreau sa-mi reprosez nimic mai tarziu!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu e cu suparare :)

Mergi la inceput