Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Cu chiu cu vai am ajuns si eu printre voi. M-am chinuit de dimineata sa ma loghez.
Elenusht, si pe mine ma intereseaza asta cu vopsitul. Eu am o tona de fire albe si parca nu as vrea sa ma arat carunta toate cele 8 luni ramase.
In rest ma lupt cu sistemul asta medical. Nu m-am dus de dimineata la doctorita groazei si nici vineri nu am ajuns la bhcg, am zis ca mi-l fac astazi. A sunat sotul meu la Sanador ca e langa mine si ne-au zis ca ne costa 35 lei sa-l facem acolo asa ca nu am mai trecut pe la Medlife. Ajunsi la Sanador surprize surprize, este 80 plus taxa de urgenta 50 ajungeam la 130. Mi s-au inmuiat picioarele. Pana la urma am fost la Anima care este tot langa mine.
Ma gandeam insa acum sa nu-mi dea valori diferite de la firma la firma in functie de reactivii pe care-i folosesc. Voi ce parere aveti?
In rest ca pofte as manca doar fasole cu afumatura, sarmale si....sare. Am o pofta nebuna sa ling sare. Nu am avut greata pana acum doar sambata noapte m-au trezit niste junghiuri cumplite in burtica dar s-au dus dupa 10 minute.
Astept si eu acum analizele si ma gandeam sa ma programez vinerea asta pentru eco, as intra in 6 saptamani, ceva ar trebui sa se vada.
Va pup pe toate burticile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Elenusht eu am inteles ca nu ar fi bine vopsitul in sarcina,si eu as vrea sa me vopsesc ca am ceva fire albe,m-am vopsit ultima data inainte sa raman si am inteles ca dupa primele 3 luni de sarcina ii mai ok,dar nici atunci nu ii asa sigur.
Matzaila_81si eu sunt cu mancarea sarata si acra.Eu zic ca poti sa iti faci programare la eco ca se vede ceva.
Eu sunt cu greata destul de puternica,astazi am vrut sa mananc o pulpa de pui la gratar,dar dupa 2 bucatele am zis ca o dau afara,am reusit sa mananc doar cartofii,deja nu mai stiu ce sa mananc cu greata asta.
Ieri am avut pofta sa beau cola,am baut doar un pahar,sper ca nu ii vreo problema.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Aly, am mari emotii cu ecografia asta. Joi dimineata nu se vedea nimic. Mi-e sa nu dau banii degeaba ca nu stam asa de bine cu ei. Pe de alta parte as fugi acum sa o fac ca stau cu sufletul mic gandindu-ma la bulgarelul meu, daca o fi bine sau nu.
Voi unde faceti ecografiile astea si cam cat va costa?
Cofeina in sarcina nu e foarte indicata dar uneori mai trebuie sa iei cate putina cafea sau cola pentru ca-ti scade tensiunea si-ti cere corpul. Si eu am pacatuit sambata cu niste guri de cola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

anangel_lexi ,ma gandeam si io ca e bun inotul dar cred ca la strand nu ar fi prea indicat si alta posibilitate nu prea am ...dar ce nu rabd io pt. BB mai ales ca il astept de vreo 6 ani si nu mi-s tocmai tinerica sa mai fac altul
fetelor,ati atins un subiect sensibil cu vopsitul ,deabia astept sa trec de 3 luni sa ma vopsesc si io, blonda, ca am vreo 3 culori in cap (dar nu rosu ,galben si albastru ),asa stiam si io ca dupa 3 luni ar cam fi ok sa ne vopsim ...daca e musai ...ca doar tre sa-l asteptam pe BB frumoase ,nu?
matzaila fata curajoasa, eu zic sa incerci un eco dar la un/o dr. buna ,ca ar trebui sa se vada sarcina sau chiar embrionul( la mine s-a vaz.si auzit si activitatea cardiaca la 6 sapt.)
cat despre mancare ...io tanjesc dupa dulce ,mai ales inghetata ,acru deloc si poate un pic mai sarat decat de obicei

minunea mea +9

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

matzaila...de ce nu te duci tu la dr.TUTUNARU??am inteles ca e super ok!!

eu in prima sarcina..in fiecare luna eram la ecograf.acum cred ca voi face cate unul pe trimestru caci nu imi mai permit..

eu greturi n-am pana acum,nici pe prima sarcina n-am avut.

am avut doua sapt.de somnolenta la greu,acu' mi-a mai trecut.si nu suportam anumite mirosuri de mancare.mancam numai iaurt si banane in primele trei luni.acum vad ca stau bine..n-am probleme:)

am gatit niste chiftele/parjoale la cuptor si in sos...si mai avem placinta cu branzica la cuptor..daca va e pofta...veniti la mine

uitati link aici despre vopsitul in sarcina.eu stiam ca nu e recomandat primele 6 luni:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=503

si mai cititi si asta:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=899

eu la prima sarcina am nascut natural,cu toate durerile de rigoare.a fost monstruos caci era sa murim.nu va povestesc detalii,sa nu va bag in sperieti.acum as vrea cezariana....dar am groaza de operatii..aseara am stat pana la doua noaptea gandindu-ma la asta...simteam ca ma sufoc.am un pitic:ca nu ma voi mai trezi!
nu am nicio operatie pana acum..si mi-e frica rau-rau..nush cum imi voi invinge teama

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

Matzaila, eu am fost la dr Carina Puiu- Medicover Victoriei si mi s-a parut f ok, plus ca a tot masurat p-acolo, s-a uitat, a cautat, a marit, etc si a facut f multe poze!m-a costat 140 de ron ecografia cu vreo 6 poze! mie mi-a placut de ea! Eu, clinic as avea 7 sapt si 4 zile, insa ecografic bebele arata de 6 sapt si 2 zile, dar banuiam ca am avut o ovulatie tarzie.

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

De vopsit in sarcina stiam ca e voie daca se foloseste vopseaua fara amoniac. Pe de alta parte insa, mi-a spus mai demult o coafeza ce vopseaua fara amoniac nu acopera bine firele albe. Eu nu prea ma vopsesc, foarte rar si doar la ocazii speciale, dar cred ca Henna de exemplu ar fi buna.
Iaura, cata vreme nu avem propria piscina acasa, nicaieri nu putem fi sigure, din pacate. Eu am fost la strand la prima sarcina, aveam vreo 6-7 luni si a fost minunat. Nu am patit nimic. Cauta un strand cat mai curat si sunt sigura ca totul va fi bine.
My Lady, daca ti-e frica atat de nasterea naturala cat si de operatie, de ce nu iei in calcul varianta periduralei? Eu am nascut prima oara normal cu peridurala si as recomanda oricui sa faca la fel. Nu doar ca am avut o nastere super usoara, dar, nesimtind durerea, am putut sa ma bucur pe deplin de acel moment magic, unic, de neuitat!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai e controversata chestia cu vopsitul insa eu radacinile tot lunar le voi face ca am o tona de fire albe

eu cu greata stau prost, e a la log toata ziua, nu stiu dc e de la sarcina sau pt ca de ceva luni am probleme cu colicistul

Mergi la inceput

anagel...la noi,in Bacau, nu se face nici epidurala nici rahiepidurala..iar in alta parte..(aka Iasi) nu-mi permit sa ma duc,caci deh...Baselu' ne-a taiat,incepand cu acesta luna,si mie si sotului,norma de hrana...si ne vom descurca cum putem!!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si eu sunt vopsita blond-aluna,acum!insa voi renunta la orice fel de vopsea sarcina asta.asta este.nu risc,cum nici la prima n-am riscat.

m-am lasat eu de fumat...nu ma face o vopsea.si io am fire albe

Citat:

Mergi la inceput