Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, stie careva de dr. Epure Alexandru? Am programare la dansul miercuri, insa nu stiu daca mai e la vreun spital de stat dupa ce s-a inchis spitalul Caritas!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

My Lady, pai beta hcg se face cand sarcina e prea mica pentru a se vedea la eco. Eu asa stiu...
Luciact, multumim de urari!
Elenusht, nu stiu nimic despre acest medic, dar daca citesti subiectele "Doctori de care sa te feresti" respectiv subiectul opus, "Doctori de care sa NU te feresti", poate poti afla cate ceva.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 7+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

mersic,Ana!

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

burtici,acum scrieti putin,ca-s sarcinile mici..dar sa vedeti voi peste 2-3 luni ce se vor umple paginile,nici nu voi avea timp sa va citesc!

pupici pe burtici!

ps:daca doriti sa treceti si data de nastere a fiicei mele pe prima pagina-29.11.2009

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

neata fete! eu ma simt bine! poate chiar prea bine!Am si uitat ca sunt gravida! in week-end am avut pomana bunicului meu de un an si a fost nebunie, alergatura, oboseala mare! Apoi am avut examen....a fost ok! doar seara, mai simt uneori dureri de sani, dar in rest nimic! sa dea Dumnezeu sa fie bine! eu acum sunt in cautarea unui medic la stat....ca sa am si eu cu cine merge mai departe!ieri am fost la Municipal la o prietena care a nascut si in salon erau 5 mamici cu 5 bebici care de mai care sa faca concert...Era asa de frumos...Abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

Buna dimineata!
Sa aveti o saptamana usoara, fara rau de sarcina:) Eu abia astept sa ajung vineri la dr, pt dublu test si sa vad cum misca samburelul:)))
Cele care aveti sarcina mai micuta decat a mea, va inteleg grijile, asa eram si eu, dar dupa ce va zice dr ca e ok, si dupa ce va ies si analizele bine, o sa va linistitit si totul o sa fie frumos. Va zic din experienta.

10 +

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor, va ofer cate un ceai (virtual) si va doresc o saptamana frumoasa.
Elenusht, asa sunt si eu, in afara de faptul ca ma dor sanii rau, de parca as avea greutati atarnate de ei, in rest nu am niciun simptom de sarcina. Miercuri merg la eco sa vedem inimioara, sper sa fie totul bine...
Aseara am vazut un film haios rau pe HBO, cu Jennifer Lopez. Era insarcinata cu gemeni in film (dar era si in realitate). Am ras cu lacrimi si mi-am adus aminte de mine la prima sarcina.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna dimineata si de la mine, bine nu e chiar asa de dimineata dar profit ca sunt in concediu (medical) si dorm mai mult
nici eu nu prea mai am simptomele din prima luna ,mai ales de cand am venit de la eco de 9 sapt. cred ca m-am linistit putin ...dureri de burta foarte rare mai mult seara si usoare ,greturile s-au rarit ,mi-au ramas doar sensibili dar asta e si de la utrogestan...cred ca ar trebui sa ne bucuram ca avem sarcina usoara dar stiu ca si pe voi ca si pe mine ne-ar bucura mai mult simptome cat mai multe , as prefera si sa vars pt. psihicul meu usor labil in situatia data
pofte nu prea am ,eu care eram o mare pofticioasa dar nici pofta de mancare ... daca m-am ingrasat 1 kil...noroc cu vitaminele
fetelor, avem voie la soare ,plaja ,inot...ca e cald deja si ce facem toata vara?

minunea mea +9

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Iaura, ai voie inot, chiar e recomandat, plaja si soare mai putin, adica poti face plaja dar sa-ti acoperi burtica cu ceva alb (cearsaf, prosopel, etc), sa n-o expui direct la soare. Stiu ca asa se recomanda, dar nu stiu daca asta e valabil si pentru primul trimestru de sarcina. Eu zic ca nu strica sa ai ceva alb pe burtica, sa o protejezi.

Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Fetelor dragi, eu sunt blonda vopsita, culoarea mea naturala fiind saten deschis! Ei acum vreau sa va intreb ce stiti voi de vopsitul in sarcina? mi-as mai inchide putin culoarea parului sa nu mai fiu nevoita sa ma vopsesc, dar tre sa-i fac ceva ca arata foarte neingrijit....vreo 2 cm mai inchis si restul deschis...Ce stiti despre vopseaua de par in sarcina? de cea fara amoniac? Ce ma sfatuiti?

6+

Mergi la inceput