Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata burtici cafeluta va asteapta !!

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna dimineata! Sunt si eu o burtica de 31 de sapt si un pic. V-am tot urmarit, insa nu am postat pana acum. Va citesc cu drag si interes de cateva saptamani, iar acum ma alatur voua .
Daca se poate, as vrea si eu in listuta. Am DPN 3 august, iar pe fetita mea o cheama Maria. Voi naste la ARCADIA HOPSPITAL in Iasi, sper eu natural.
Va imbratisez cu drag, si va doresc sanatate multa si putere pana la capat. Mamicilor cu probleme un gand bun de la Iasi, care sa va intareasca. Doamne ajuta sa fie bine la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Oana.irina, bine ai venit, sa ai bebe sanatos si mancacios!

Lisssa, nu-s sigura, dar in mintea mea Ilinca ine de la Elena.

Laura, bravo pentru eco! Cezariana, bat-o vina, asta este! Tu sa ai incredere in medicul tau ca el stie ce-i mai bine in situatia asta.

Eu am fost ieri la medic. Am aflat cu incantare ca la Malaxa unde voi naste, se termina constructia sectiei de OG saptamana asta si totul este nou-nout! Saloanele vor fi cu 3 paturi, si se sta cu bebe in camera -ei, aici nu stiu cum ma voi descurca, eu deja imi facusem planul sa-l iau pe bebe in primire la plecare Dar, nu ma ingrozesc asa tare, in final totul va fi bine.

Analizele proaste proaste, m-a certat ca nu mananc cum trebuie. Trebuie sa trec pe doua pastile de fier pe zi si mai multa si diversificata mancare. Asa ca la cele 7 kg e pana acum, se vor mai adauga inca cel putin 7

Si m-am hotarat si eu sa intru in CO la sf lui iulie. Asta inseamna ca luna a noua o voi sta acasa.

Referitor la cirese si capsuni - puteti vorbi ce vreti si cum vreti. In final asta-i doar un forum public.

Sa aveti o vineri minunata si un weekend plin de soare si relaxare.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

am intrat aici sa va dau o veste :

Ieri a venit pe lume printul Eduard Gabriel, bebe de Pufi79

Sunt bine amandoi, asta e tot ce stiu. Revin cu detalii pe masura ce aflu.

FELICITARI MAMICO !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

acum am vazut ca e primul bebelus din odiseea voastra !

sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si mult noroc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

WoooooW, ce surpriza!!!! Felicitari Pufi si Eduard Gabriel

Pufi, o sa-ti iei bataita de la Babyblue!

Ce veste minunata, incep nasterile si la odiseea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neata fetele,

Ce soc!!
Felicitari Pufi, sa fie intr-un ceas bun!! sa te bucuri de printisorul tau, sa fie sanatos!

Vreau sa stiu tot, tot..cum? de ce? cand?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Acum m-am uitat in urma la semnatura ei si am vazut ca avea spre 36 de sapt. Deci imposibil sa nu fie bine
Chiar ca isi ia bataita de la Babyblue
Lasa, mai ales daca amandoi sunt sanatosi, sa fie intr-un ceas bun. S-a nascut de ziua lui frate-miu, de ziua Belgiei, de ziua Italiei, si tot ieri a nascut si sotia verisorului meu. Cam multe de sarbatorit

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Felicitari Pufi !!!! Bine ai venit bebe Gabriel

Crisspy, fericita de Razvi si 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Felicitari PUFI ! Sa fiti sanatosi amandoi, iar bebe sa creasca mare si voinic ! Sa va traiasca si sa va bucurati de el si cu el !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 34+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput