Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

no si ca meniu sa fie complet mi-a ajus masina de facut inghetata... sa curga kilogramele

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Bravo Laura pt bebele sanatos si pt colul ok.
cum a fost la serbare ?

Lissa....ce masina ?...sunt moarta dupa inghetata acum 2 zile mi-am facut,dar nu zic din ce fruct sa nu fac pofta

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

www.amazon.com/KitchenAid-KICA0WH-Cream-Maker-Attachment/dp/B0002IES80/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1307035927&sr=8-1-spell" target="_blank"> din asta. e deja la congelator...de maine incep sa folosesc

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Laura, felicitari pentru vestile bune.
In ceea ce priveste circulara de cordon....si unul de-al meu are
Ce ti-a spus dr, te supravegheaza mai des?

P.S. Nici pe mine nu m-au deranjat ciresele
Dar daca stau si ma uit la Lisssa, ma omoara cu zile( glumesc)

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Laura, felicitari pentru vestile bune.
In ceea ce priveste circulara de cordon....si unul de-al meu are
Ce ti-a spus dr, te supravegheaza mai des?

P.S. Nici pe mine nu m-au deranjat ciresele
Dar daca stau si ma uit la Lisssa, ma omoara cu zile( glumesc)

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

control peste 2 sapt, apoi vom mai vedea.
circulara simpla nu ma mai sperie, de la dani, totusi tripla
important e sa il simt miscand, in rest, chiar daca e sa ma vada mai des, nu are ce sa faca in caz de ... dar, Doamne fereste, nu ne gandim/vorbim de dintr-astea.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

gata, mi-am cumparat si eu ceva pt noul bebe, asta sa nu zic ca numai Ana a fost rasfatata. MI-am luat camera mai ales ca vreau sa ii pun in aceiasi care dupa ce pleaca mami inapoi.

De abia astept sa imi vina sa o montez sa o vad pe Ana ce face ea cand adoarme, ca e mare distrcatie la ea in camerra si noi nu suntem invitati, doar elefantelul cu care doarme

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Adevarat s/a inaltat! ( cu intarziere)
Laura , bine ca este bebe bine
Roxy , inca putin, sa dea DD sa mai stea printesa inca 2, 3 saptamani
eu am reusit azi sa imi fac damblaua, am ajuns la mare si asa de bine a fost , imi place la nebunie si ma relaxeaza f tare si vad ca si Gabriel s-a bucurat. pun acus si o pozica. Babyblue ai nimerit bine in Italia , azi a fost ziua republicii asa ca toata lumea LIBERAAAA
Am avut grija sa nu/mi expun burtica prea mult la soare dar tot m/am bronzat un pic. Bine ca nu am avut contractii, sper sa ma mai duc pana nasc ... sunt doar 20 de km dar din pacate singura nu pot merge si sotul munceste asa de mult
va pupic pe toate .. deja mi-e somn...

33+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

Citat:
citat din mesajul lui florina_g

Burtocika in Titan zici huh? si noi stam la diham, destul de aproape:D
De ex la medicul meu am mai intrebat si eu mamici pe la elias cand am fost la control si la doc meu se dau cam 300 euro naturala...acum eu stiu... oricum mi se pare aiurea ca stam, muncim atat, nu avem nevoie macar de o reteta timp de ani de zile si cand trebuie sa aducem pe lume un sufletel scoatem bani din buzunar si stam cu grija prin spital, care me anestezistul care e moasa care e doc la neonatologie, eu nu prea ma pricep sa dau bani la doc si ma gandesc ca in momentele alea cui si cum sa dai bani e o grija pe care ar fi mai bine daca nu ar fi.... asta e Romania...

35 +

florina nasti la elias???poate ne intalnim ...avem cam aceeasi varsta a sarcinii

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 35+ cu LUCA GABRIEL
multumesc doamne

Mergi la inceput

pt fetele cu mai multe cunostinte bisericesti, am si eu o intrebare: Ilinca, este sau nu femininul folosit pt Ilie? Daca da...am gasit nume de fata, daca nu ... ramanem la Petra

Multumesc!!!
In sfarsit ne-AM hotarat si noi

Mama de Ana si 34+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

pt fetele cu mai multe cunostinte bisericesti, am si eu o intrebare: Ilinca, este sau nu femininul folosit pt Ilie? Daca da...am gasit nume de fata, daca nu ... ramanem la Petra

Multumesc!!!
In sfarsit ne-AM hotarat si noi

Pai de Ilinca nu stiu, da' eu pe Ilida mi-o serbez de sfantul cu tunete si fulgere. Iar drept sa-ti spun, cam seamana, nu?

31+ voi avea un cavaler!

Mergi la inceput