Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Totul vine natural , uitati-va la pozicile de la semnatura "la maternitate", vorbesc de la sine, deci chiar din primele zile nu s-a mai dezlipit de ea ...

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

28 saptamani

Pff, ce copil frumos!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca, felicitari

28+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Babylicious .....ce ai pus in bagaj ?

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Eu sunt in co, apoi in prenatal.
M-am lovit si eu de ''regula''ca, medicul de familie nu iti poate da prenatal, decat de la 7 luni si 10 zile
In continuare ma lupt si eu cu contractiile BH.
Credeam ca apar din cauza efortului, dar de luni stau acasa si nu mi se pare vre-o diferenta.
Dimpotriva, mi se pare ca daca ma ''prind'' instinsa, sunt mai dureroase.

Laura, pe mine nu m-a deranjat ce a postat Florina G.
Nu putem sa ne legam la ochi, sa ne astupam urechile si sa ne imaginam ca traim intr-o lume perfecta.
Eu, astfel de informatii/ intamplari, le tratez cu obiectivitate.
Nu poti stii niciodata cum te pot ajuta sa eviti ceva....
Parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Am ales din listele puse de fete de pe aici! Sigur o sa imi lipseasca ceva, si sigur car o gramada de chestii aiurea! Si am oroare de facut bagaje, de-aia sunt si bucuroasa!!

33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

babylicious ai scapat de un stres cu bagajul !!!
eu am fost azi si mi-am schimbat medicul de familie ( cel nou este la 5 min de casa ) si cand sa iau si eu trimitere sa fac analize...le-a expirat contractul cu CASMB de la 1 iunie..si pana saptamana viitoare nu elibereaza nici retete compensate mi-a zis sa mai incerc dupa 10iunie

28+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Va transmit un mesaj de la Babyblue ,citez :
"Transmite la fete k inca nu am nascut pe aici ,bebe Iustin face figuri pt k doarme ca porcu .
va pupa pe toate si se gandeste la voi ,si sa nu prinda vreuna ca naste pana vine ea inapoi ,k va da bataita "

29 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Eu nu prea inteleg faza asta cu alergiile ... Daca tu, ca mama, nu esti alergica la capsuni / arahide etc., de ce ar fi copilul ?

In perioada sarcinii cu Irina am mancat capsuni la greu, 1 kg pe zi, si mandarine la fel, intr-o perioada ! Scuze pofticioaselor Si mama imi povestea ca ea pe perioada cat era insarcinata (cu mine sau cu sora-mea, nu mai tin minte) nu a poftit decat la capsuni, si a mancat la greu.

Dupa nastere, Irinei nu i-am dat decat pe la vreo 2 ani, intai o bucatica mica, sa vad cum reactioneaza, apoi un pic mai mult. N-a avut nimic, doar ca nu i-au placut

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

eu nu sunt alergica la mai nimic, doar piscaturi. ei ... sa il fi vazut pe dani, cu dermatita atopica atunci cand era micutz ... alergie la peste, la portocala, la banana, la cate si mai cate. toate introduse cu cateva luni mai tarziu decat era recomandat.
am avut o prietena, iar fetita ei facea reactii alergice daca mama manca ceva alergen. deci, se poate, sunt copii si copii, cazuri si cazuri.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Laura, pe mine nu m-a deranjat ce a postat Florina G.
Nu putem sa ne legam la ochi, sa ne astupam urechile si sa ne imaginam ca traim intr-o lume perfecta.
Eu, astfel de informatii/ intamplari, le tratez cu obiectivitate.
Nu poti stii niciodata cum te pot ajuta sa eviti ceva....
Parerea mea

nici pe mine nu m-au deranjat fetele care au postat ce mananca, deci fiecare cu "piticii" lui
personal, de cand am ramas gravida cu dani, nu am mai putut sa ma uit la stiri, ca citesc tot felul. pur si simplu, nu am fost niciodata, pana atunci "sensibila", dar de atunci m-a apucat si vad ca ma tine.
eu cred ca am pus o postare, in care am rugat ceva, nu e obligatoriu ca dorintele mele sa fie satisfacute pe un forum public.
pot sa dau repede, repede scroll atunci cand dau peste astfel de vesti, le aud/primesc si eu si din alte surse, daca pot sa evit o fac.
so, sorry fetele, scrieti aici tot ce vreti, voi incerca eu sa evit postarile cu astfel de "teme".

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

fuseram la eco si iar ma apropi periculos de butoi. tripla circulara de cordon, slabe sanse de nastere naturala. drept e ca mai e ceva timp, poate se invarte in sens invers, dar ... :(
oricum, vestea bune e ca am colul inchis si destul de lung ca sa ma aventurez maine spre bucuresti si sa ne distram cu dani :).
de asemenea, bb e destul de micutz (zic eu, comparativ cu kilele auzite pe aici ), totusi doctorul mi-a aratat ca e fix pe medie. so, il credem pe cuvant, ca sa nu ma mai stresez inutil.
cam astea-s vestile, unele bune, altele mai putin bune, important e ca bb sa fie sanatos pana la urma. eu imi voi reveni si dupa cezariana ca nu oi fi nici prima, nici ultima.

salut si pup toate fetele fara exceptie

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Va transmit un mesaj de la Babyblue ,citez :
"Transmite la fete k inca nu am nascut pe aici ,bebe Iustin face figuri pt k doarme ca porcu .
va pupa pe toate si se gandeste la voi ,si sa nu prinda vreuna ca naste pana vine ea inapoi ,k va da bataita "

29 + Arianna-Maria

ma bucur ca ai ajuns cu bine, vacanta frumoasa si sa te intorci in aceeasi formatie, 2 in 1

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput