Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuff spune:

wow felicitari Pufi..sper ca esti bine atat tu cat si bebelusul tau..eu care credeam ca sunt prima pe lista se pare ca tre sa mai astept..toate cele bune va doresc!!

35+ cu Antonia

DPN 6 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

M-am emotionat asa de tare ca nici nu mai stiam ce sa scriu!...si nici nu prea mai stiu ce vreau sa zic

Roxi ai grija de tine!
Babyblue concediu placut!

Laura imi pare rau ca bebe are tripla circulara...poate s-o dezrasuci pana la sfarsit.

Ce inseamna greutate mica la bebele tau? Mi mi-a zisc marti la eco ca are 2.350 kg (si doc a zis hai sa fie 2.500). Si mie mi s-a parut mai mic ddecat ce am vazut pe aici...dar, nu mai conteaza. Sanatosi sa fim !

Lissa inghataaaataa....Dar ce ai aratat tu este doar un acesoriu pt KA ? Sau cum?

Despre Ilinca...am dat o cautare pe net pt etimologia numelui si se pare ca vine de la Iile ....si eu eram convinsa ca Ileana, vine de la Ilie.

Oricum imi plac ff mult si Ilinca si Petra.

La noi se pare ca va ramane Petru ; astia mici nici nu concep sa-i punem alt nume

Am schimbat si noi ieri semnatura.... 35 de saptamani

Am super emotii(ca sa nu zic ca-mi tremura si chilotii pe mine ). Acum am vazut ca eu si Pufi aveam acelasi DPN.

Pup toate fetele, fara exceptie...am uitat tot ce vroiam sa mai zic ! ...de emotii !

Vroiam sa fac ceva curat prin casa....sa mai fac, oare?

Oricum , ma duc sa invat ca am o gramadaaaa! ...dar mai intru sa trag un ochi

edit: Deci Pufi a nascut la fix 35 saptamani, daca aveam acelasi DPN, nu?

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 35+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Pufy felicitari! Eduard Gabriel bine ai venit si sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos! Pufy, sa va traiasca sa fie sanatos, mancacios si necolicos, sa va aduca numai bucurii!

Theo 33+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Bine ai venit pe lume bb Eduard Gabriel , sa fii sanatos si norocos .
Pufy - felicitari! si refacere rapida

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

OAuuuuuuuu...mi au dat lacrimile de emotie

FELICITARI PUFYYYY..MULTA SANATATE LA AMANDOI..SI TE ASTEPTAM CU VESTI

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Aaa sa nu uit..astazi am facut 33 saptamani
Bine ai venit Oana Irina o sarcina usoara in cont
Nici nu mai stiu ce vroiam sa mai zic...pupici la toate fetele
Anaemi spor la invatat..si pe mine ma asteapta o sapt infernala...5 examene si un concurs
Astazi merg si eu la cumparaturi poate termin si eu cu bagaju pt spital...asa avea o nelamurire..ce contine trusa pt epidurala?Am vazut la cateva fete ca o au

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Bine-ai venit pe lume, Eduard Gabriel!!!!! Sa fii sanatos si cumintel,sa cresti mare si voinic!

Bravo Pufi!!!!!!! Felicitari pentru pintisor! Recuperare rapida! Cand poti intra sa ne dai vesti!

M-a gasit barbatu-meu plangand dupa ce am citit mesajul. Ne-ai facut o adevarata surpriza Pufi.

lulusor77 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

WOOOOOOOOOOOOOOOW !!! Am intrat intamplator de dimineata , ca am o gramada de treburi, si ce vad ? PRIMUL BEBE !!! Nu mi-a venit sa cred !!! Am inceput sa intru in panica, imi dau seama cat de aproape suntem si noi ... Spunea cineva mai demult ca pentru multe dintre noi asta va fi probabil ultima sarcina, asa este pt mine (99.9 %), dar mai mult voi regreta ODISEEA decat sarcina in sine

FELICITARI PUFI !!! Abia astept sa aflu detalii !

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeag spune:

WOW ......... FELICITARI PUFI SA FITI SANATOSI AMANDOI SI VA DORESC TOT CE ESTE MAI BUN PE LUME ............
BINE AI VENIT EDUARD GABRIEL SA FI SANATOS ........ SI SA LE ADUCI MNUMAI BUCURII PARINTILOR TAI

M-AU CUPRINS TOATE EMOTIILE DIN LUME .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata!!

Felicitari Pufi!! Sa iti traiasca Pufi, si sa se faca mare si frumos!!

Nu imi vine sa cred inca, bineinteles ca m-a busit si pe mine plansul!! Pacat ca nu avem un nr de-al lui pufi, ca tare mi-ar fi placut sa ii dau un sms!
Bun venit Oana! Sarcina ushoara in continuare si bebe sanatos!
Bafta Aly si Anaemi la examene(parca asha am inteles)
Va pup pe toate si gata cu surprizele!! Roxy tu stai cuminte!!

33+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput