Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

uff, pe mine ma cam inteapa jos de tot! nu imi place deloc senzatia asta! cred ca maine stau acasa, sa stau intinsa in pat, destul am stat pe scaun zilele astea si cred ca ma resimt.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Am crezut ca ati terminat capitolul

Eu ma tot uit de carucioare si m-am hotarat acesta Este 800 lei.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

rachell, imi place caruciorul tare mult. eu, fiind la a doua nastere, sunt nesimtit de relaxata, din punctul asta de vedere. patut, carut, cadita samd am de la Teodora, hainute am de la nepotelul meu si de la prietena mea! eu trebuie doar sa nasc!
spuneati la un moment dat de spalat/calcat haine bebe. eu inca ii calc Teodorei absolut tot, de la chilotei la rochia de bal. e un pitic al meu, care nu cred ca imi va trece curand.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata!
Racheel caruciorul ales de tine este foarte frumos
Mie ieri mi-a crescut tensiunea , total aiurea, am plecat spre casa si pe drum am simtit ca mi se face fff rau. M-am intors la scoala si mi-am luat tensiunea si era 13.7, de obicei am 11. 6. Cand am vazut ca a crescut m-am speriat de tot si nu am mai avut chef de nimic toata ziua. Azi merg la medicul de familie sa imi ia din nou tensiunea si sapt viitoare la ginecolog. Sper sa nu fie tot mare, si asa nu am niste zile prea bune, parca nimic nu imi merge cum trebuie si imi vine sa plang non stop.

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui michella78

uff, pe mine ma cam inteapa jos de tot! nu imi place deloc senzatia asta! cred ca maine stau acasa, sa stau intinsa in pat, destul am stat pe scaun zilele astea si cred ca ma resimt.

michella

Si eu mai am intepaturi din astea dar le pun pe seama greutatii uterului care apasa pe nervi , vezica...

Mai sunt si ligamentele care se intind...incerc sa nu ma alarmez . asta e ideea .

Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Am uitat sa va spun ca pana la urma sotul meu a fost de acord sa punem 2 nume bebelinei, pentru ca pana acum nici nu vroia sa auda de 2 prenume ( noi avem 2 nume si cu 2 prenume o sa aiba un nume kilometric, de aceea nu vroia). Mie imi placea Alexandra foarte mult, am o fetita la scoala care se numeste Denisa-Alexandra, toata lumea ii spune Denisa, familia, prietenii, colegii, numai eu i-am spus Alexandra din prima zi de scoala

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

da oana, si eu tot la asta ma gandesc! mai ales ca am stat foarte mult la birou zilele astea iar pozitia la calculator nu e cea mai potrivita!

michella

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Am uitat sa va spun ca pana la urma sotul meu a fost de acord sa punem 2 nume bebelinei, pentru ca pana acum nici nu vroia sa auda de 2 prenume ( noi avem 2 nume si cu 2 prenume o sa aiba un nume kilometric, de aceea nu vroia). Mie imi placea Alexandra foarte mult, am o fetita la scoala care se numeste Denisa-Alexandra, toata lumea ii spune Denisa, familia, prietenii, colegii, numai eu i-am spus Alexandra din prima zi de scoala

23+ cu Maria-Alexandra

Foarte frumos numele Mikka ! Avem deja 2 Alexandre in odisee

Oana 23+
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michella78

da oana, si eu tot la asta ma gandesc! mai ales ca am stat foarte mult la birou zilele astea iar pozitia la calculator nu e cea mai potrivita!

michella

Eu iau si no spa pentru contractii> ma gandesc ca daca ar fi uterul ar ceda intepaturile de la no spa ...dar nu cedeaza. De asta tind sa cred ca sunt nervi mai ales ca atunci cand ma inteapa uterul e relaxat nicidecum contractat.

Oana 23+
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"

Mergi la inceput

mikka, se pare ca nu esti singura cu starea asta, mai erau fete care se plangeau de stari similare. probabil ca e si de la hormoni starea de tristete. ne apropiem de momentul nasterii, o alta "furtuna hormonala" in corp. cat despre tensiune, pentru o graviduta, nu e foarte mare. cred ca te va linisti maine medicul!

michella

Mergi la inceput