Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
May3 spune:
neatza
hai capul sus, raluca
si pe mine ma inteapa pe jos cateodata. si in vagin mai simt intepaturi.
dar ma gandesc ca de la ligamente etc.
mai fetele, am pe cineva in vizita, un prieten de familie alor ai mei, a venit la munca si il ajutam pana incepe, adica maine pleaca in orasul unde i-am gasit de munca.
bai nene vorbeste non stop. nu mai suportam
de o saptamana ne terorizeaza.
ne inchidem prin camera ca sa scapam si acum s-a invatat sa vina si la usa sa bata
eu seara am o scuza ca mi-e rau si pica pe al meu saracu ce vine chiaun de la servici, dar azi lucrez de acasa si deja mi-am luat portia de vorbaraie in dimineata asta
22+ cu
zebraroz.ro
racheel spune:
mikka si ramane Alexandra -Denisa sau Denisa-Alexandra?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
May, spune-i si tu, ba-i nene mie mi-e rau de mor.Mai taci.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
michella78 spune:
mikka, foarte frumos numele!
noi ne-am oprit la stefan alexandru, fiind alegerea teodorei. dar sotul parca il simt eu ca ar vrea sa fie alexandru stefan. vedem, poate il strigam alexandru, pana la urma!
may, spune-i frumusel si politicos ca ai de munca!
michella
oanaiasi spune:
Oricum recordul e batut de Mariuci , lejer!
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
May3 spune:
nu poti, ca n-ai nici cum sa il intrerupi. vorbeste non stop non stop, cu lux de amanunte despre chestii care nu ma intereseaza. si bineinteles le stie pe toate
eu il stiu de mica, dar parca nu era asa.
acum o fi fara familie pe aici si de aia, nu stiu... dar te seaca oamenii astia nene.
lu al meu cred ca i-au iesit peri albi sapt asta ca pe el a picat :D eu m-am mai fofilat cu raul, cu oboseala...
nici nu mai mergea la fumat saracul ca asta statea cu urechile ciulite sa-l auda cand coboara :))
of, ce oameni...
22+ cu
zebraroz.ro
oanaiasi spune:
May , vorba ta, ...da-l in spanac ! Lasa-l sa vb si tu inchide-te in baie. O sa vina si acolo ?
Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"
May3 spune:
sper sa nu :))
acum i-am zis ca am de facut ceva important si pana la 11 nu mai cobor.
sper sa nu-mi bata pe la usa :))
ca pana ii spui lasa-ma apuca sa-ti povesteaasca ceva, ca nu poti sa-l intrerupi pur si simplu parca nu ia nici aer....
stiti oamenii aia care trec dintr-una in alta asa pe nerasuflate...
bineinteles ca stie totul despre sarcini. ca are trei copii.
si stie mai bine ca mine si ce simt acum si tot
unu de asta sa ai in casa si te impusti
noi tot nu ne-am hotarat la nume.
acum ii spun miscacila :D
22+ cu
zebraroz.ro
racheel spune:
May, esti criminala .Lasa ca la nume mai aveti timp.Dar daca tu vii in Ro si nu va hotarati cum faceti?Prin telefon?
seidana spune:
Rach.. f fain caruciorul...
Mikka.. si a mea e Alexandra... a fost Alexandra Maria .. acum e Elena Alexandra... noi de pe acu ii zicem Alexandra... pe langa bubu, piticel, iubire, scumpica, samburel,printesa, grasuna.....
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !