Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

buna dimineata gravidutelor
haideti la o cafeluta
am reusit si eu sa recuperez ce ati vorbit ieri.iar ati avut tastarnita
lai poza cu caruciorul este de la primii pasi

raluca cu intarziere iti zic si euy LA MULTI ANI

elly imi pare rau pentru analizele proasteai trombofilie?

anca super totul este bine sa le luam din timp sa nu ne aglomeram.abia astept sa incep si eu cumparaturile
Pompa de san de la avent este manuala?

in legatura cu soacra, ne ajuta cu ce poate ci cu banuti dar eu nu stau cu ea in casa ci ne vedem la 1-2 saptamani.daca as sta cu ea sigur ar iesi scantei

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 26+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Am luat si eu o cafeluta,poate imi trece si mie starea naspa.
Ely curaj mami,cum spunea si Lai,daca urmezi tratamentul si ai incredere in dr nu are ce sa mearga prost. Nu mai vorbi prostii de genul "poate ,or de data asta", nu ai voie.

La mine starea naspa e de la o copilarie,prostie pe langa problemele multora. Eh,o sa imi treaca mie. Cred ca hormonii au luat-o nitel pe aratura si isi cam fac de cap. Imi vine sa plang asa,din nimicuri.

Va pupic,ma duc sa fac o baie de soare poate ma inveseles,merg in piata cu piticotul,sa luam legume si fructe.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Elly o sa treci tu si peste asta si cand o sa ai bebelul in brate o sa uiti toate intepaturile
Alayna te asteptam cu poze
Sa aveti o zi buna.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata mamicilor.
Eu m-am trezit cu o stare proasta astazi dupa ceva discutii mai tensionante ieri.
Simt usor usor ca intru intr-o stare depresiva insa sper sa nu ajung pana acolo.

Va pup pe toate si voi sa aveti o zi minunata.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata!
greu sa tina omul pasul cu voi! eu am avut de munca la greu zilele astea! am ajuns tarziu acasa, obosita .... noroc cu sotul, care s-a ocupat de Teodora.
la subiectul soacra eu nu am ce comenta in rau. pot doar sa ii multumesc pentru felul in care o iubeste pe Teodora, pentru felul in care si-a educat copilul, pentru afectiunea pe care mi-o poarta mie. sigur, nici eu si nici ea nu suntem perfecte dar am locuit impreuna vreun an si jumatate (dupa casatorie), in casa ei. dar nu am absolut nimic de comentat. si oricum, in 8 ani de casnicie niciodata nu am avut cu sotul vreo discutie de genul "mama ta a zis ca ...." la mine, capitolul parinti/familie, ai mei sau ai lui este unul frumos, despre care merita sa povestesti.
jade, nu sunt sigura, parca tu cereai detalii despre eco la dr. Albu. sincer, mie nu mi-a spus mai nimic in timpul morfologiei, era cu ochii in ecran si dicta asistentei. la sfarsit mi-a spus ca e totul normal ... si cam atat. bine, mai mult de atat nici nu imi doream sa aud. ceea ce am apreciat a afost ca s-a straduit sa ii faca o poza lui bebe, care tot statea cu ochisorii la manute si dr. tot facea conversatie cu el, doar doar il convinge sa-si arate fetisoara. dar asta dupa ce si-a terminat toate masuratorile!
hai ca m-am intins....
mai citesc si revin!
ca azi am timp!

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

neatza:) ma alatur si eu la un nes cu lapte;))
uof iar m-am trezit de 1000 ori azinoapte:( si iar parca nu m-am odihnit cum trebuie, asa-mi trebuie daca adorm numai dupa ora 11:)))

Si e o vreme mohorata azi, numai buna de lenevit dar parca am atatea de facut offffff doamne.. nu-mi mai ajunge timpu parca:))

elly parca tu erai cu rezultatele proaste si injectiile, lasa ca treci si peste asta si vb fetelor cand o sa-ti tii copilasul in brate o sa uiti cat ai patimit ca sa fie posibil asta, si o sa fii toata un zambet si o fericire multi pupici si curaj.

vai deja s-a facut luna iunie... parca acum era ianuarie si asteptam in rand la ecografie gandindu-ma vai daca nu se vede nimic? vai daca nu sunt(mai ales ca am facut un test si logic... nu s-a colorat si a doua linie, numai mie mi se putea intampla....)

Pupici la toate burticile

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

La subiectul soacra nici eu nu am ce comenta, e ok ca femeie open minded, bine ca mai are si fixurile ei ca deh are o varsta(si e obisnuita cu lucrurile facute intr-un anumit fel)dar nu am avut probleme cu ea... mai degraba sotul nu se intelege cu ea:)))

Eu pot spune ca mai bine ma inteleg cu ea decat cu mama:))) deci e clar:))).. cu mama nu as putea locui in aceeasi casa.. insa cu soacra.. nu am treaba am stat cu ea si totul a fost ok:)

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

M-am mai uitat acum pe poze ..............ce sexy sunt didianana si matzarebela.Bravo fetelor.

26+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

mie azi mi-e prea somn ...abia vad tastatura...

elly , o sa fie bine daca te tii de tratament ! Fii optimista!

Oana 23+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
"Patru printi cu trei castele
Ape, lanturi fermecate si
Tot cerul peste ele
Pentru tine toate!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza... azi dimi imi ziea in horoscop ca imi va fi incercata rabdarea si a fost.. am stat 2 ore in trafic din cauza unui acident, si am de facut 5 km ... si stau si la sat (ma rog comuna )

Elly... lasa ca va fi bine.. important e rezultatul final...

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput