Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

maa iar ati iesit cand am intrat eu

21+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alayna... yahoo grup e noul picasa.. numai mai evoluat...adik avem poze, agenda, reteta, listute utile pt bebe , spital, etc...
Daca vrei sa fii in grup tu te-ai dovedit de incredere, veche cu multe postari si de-a noastra, doar si pe picassa ai avut poze ... deci daca vrei zi si iti zic unde sa dai join sa te acceptam..

Didiana bun bun meniu... mai ales daca e facut in 2...

26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

da, facut in 2, eu si bb din burtica, ca asa picioruse in vezica mi-a dat in timp ce curatam cartofii, sa ma anunte ca e acolo, si ma sustine moral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Pe mine m-ar tenta acele listute ,macar sa-mi fac o idee ce ar trebuie sa am acasa cand va veni bebe,oricum de cumparat le cumpar la sfarsitul verii

P.S cine imi trece si mie ziua de nastere ???
06.09.1980

Wow, Bujo ne sarbatorim ziua de nastere impreuna am vazut ca si tu esti pe 06.09 la mine si sotul e tot pe 06.09 intotdeauna avem 2 torturi in aceeasi zi si muuulte cadouri

22+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

gagici am citit din urma dar daca nu am apucat sa scriu am uitat ce si cui vroiam sa spun ceva ...
sunt cu nervii zdrente si plansa toata.....

mi-au iesit de kkt analizele.
jade cred ca te-am luat de data asta la tratament, daca nu, urmeaza sigur .... mi-a bagat si mie magne b6 (urmand gynipral) asta pana cand imi ajunge nifedipinul (cica altceva decat la noi) din Olanda . mi-a zis sa mi-l iau de afara ...
in plus m-a bagat pe innehotep (parca!) injectii ...
sti ca imi era groaznic de frica. si sunt ale dracului de dureroase si eu nu suport durerea si nu suport sa ma intep si bineinteles ca trebuie sa le fac zilnic pana la 6 sapt dupa nastere

imi vine sa ma ... in ea de viata ca nu pot sa am si eu o sarcina normala. si a dat depresia peste mine ...
poate mor de data asta ca la prima am scapat ca prin urechile acului

cred ca ne-am intersectat azi la usca ... mi-a fost aiurea sa intreb "tu esti jade?!?" desi imi statea pe limba ....
eu eram aia blonda, multa, cu 2 buchete de flori ...

am refacut si eu albumul pe yahoo groups.

ma bag in pat ca ma omoara ochii ....

mami de (30.06.2005) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

anca ce misto ideea cu "strugurel/strugurica"

gata. la nani ca iar ma apuca plansul. sunt patetica... imi plang singura de mila

mami de (30.06.2005) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

elly, nu mai fi suparata ca nu iti face bine nici tie nici lui bebe. Si nu o sa mori deloc, totul va fi foarte bine,o sa vezi, iesi din starea asta. Important e sa iti faci tratamentul, chiar daca iti e putin frica de intepaturi, o sa vezi ca o sa uiti de toate cand o sa il tii pe bebe mic in brate

Ma bag si eu la somn, ca tot bantui singura pe aici, nu am timp ziua si intru noaptea sa va mai citesc, si sa vorbesc singura

23+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

elly nu mai fi suparata, lasa ca are DD grija de noi si de bb-ii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Elly
Imi pare rau ca ti-au iesit prost. Care s analizele proaste? Tu ai vreo mutatie?
Te inteleg cu injectiile. Si mie mi-e sa nu imi dea din 28 sapt, dar uite ca fetele care fac zic ca nu-s asa de speriat.
Hai curaj gaina ca te tai

22+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Elly
Pentru ce trebuie sa faci injectiile, pentru probleme de coagulare?
Pe mine m-a ajutat Doamne-Doamne si pana acum cel putin, sa bat in lemn, nu am avut probleme majore in sarcina (bine ca iau un pumn de pastile pe zi pentru toate cele, de la tiroida la rezistenta la insulina la trombofilii, asta deja mi se pare normal ) insa am avut mari probleme sa raman insarcinata, cu luni si ani de tratamente si sarcini pierdute si frustrari ca de ce nu pot si eu sa raman ca tot omul, taca-paca intr-un moment de extaz, si gata.. dar asta e, pentru unii e mai usoara calatoria asta, pentru altii e mai grea, cel mai important insa e rezultatul final, strugurasul tau care va veni sanatos si voios. Noi pana la urma facem orice pentru ei, eu asa am zis, ca nu ma intereseaza, stau si-n cap, fac orice, numai sa vina bebe, si sa fie bine.
Stiu ca-i foarte greu, dar daca ai un doctor in care ai incredere si esti sub supraveghere constanta si urmezi tratamentul ca la carte, sunt sigura ca o sa fie bine

Seidana, cursuri despre globalizare.

Lai 26+ cu

Mergi la inceput