Strugurasi de Sept -Oct 2011 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
mikka11 spune:
Buna fetelor!!
Ma bucur ca sunteti toate bine si vesele foc, am citit cat de cat ce ati mai scris si m-am inveselit ca eram foarte suparata azi.
M-am uitat si pe grup, am mai pus si eu vreo 2 poze cu burtoiul de acum. Anca, ce de lucruri ai cumparat, cand o mai vad si pe seidana cate cumpara ma gandesc cu groaza ca eu nimic nimicut nu am luat ...si nici nu iau pana prin iulie-august, sotului ii e frica sa luam ceva de acum, a spus ca nici nu vrea sa auda pana prin iulie..
Nu am prea mult timp la dispozitie, pe ultima suta de metri cu scoala e tare greu, sunt ingropata in teze si lucrari si pregatiri pentru bac ( nu va ganditi ca le fac pe bani, cred ca sunt singura profa din Romania care face pregatire fara bani, dar mi-e mila d elevii mei ca istoria e tare grea pentru ei)abia astept sa se termine, de pe la inceputul lui iulie o sa stau numai pe capul vostru, in pauzele de invatat.
23+ cu Maria-Alexandra
Lali_mete spune:
Hello burtici frumoase!
Madutza ce-i cu supararea asta? Si au mai fost,parca Stefy si nu mai stiu cine care imediat a spus ca nu i se dajoin la grup. Incetisor ca s-au spus niste reguli ,cum au spus si fetele,sunt si numere de telefon acolo,in caz de una din noi nu mai da semne de viata,sa stim ce s-a intamplat cu ea,plus alte chestii personale cum ar fi poze cu burtica goala sau acoperita. E chiar asa greu sa se inteleaga ca nu are nimeni nimic cu nimeni? Nu s-a facut un grup special in care se intra pe simpatii .
Soacra mea are si minusuri si plusuri,zic eu ca mai multe plusuri asa ca se iarta multe din celelalte. Ma enerveaza ca e bagacioasa,isi baga nasul pe unde nu te astepti si tine frate niste teorii de iti vine sa ii dai una-n dinti sa taca.Dar ,pe de alta parte , isi iubeste copiii si asa stie ea sa ii protejeze,stiind tot ce fac ,si vrand sa nu fie mintita.Ma ajuta de cate ori zic ca am nevoie,mi l-a luat pe Paul 2 saptamani la ei cand nu puteam sa beau apa de rau ce imi era,si imi era teama ca nu am grija cum trebuie de el,vine saptamanal sa il vada ,si il iubeste mult. Faptul ca il iubeste si ca in mare se comporta cu el cum o rog face mult.Dar am convins-o greu.A trebuit sa faca alergie de la capsuni ca sa inteleaga ca pana dupa un an nu vreau sa ii dau,a trebuit sa ii dau biscuitii inapoi ca sa inteleaga ca pana in 6 luni nu ii dau nimic cu gluten , si a trebuit sa ma ratoiesc la ea de fata cu o mana de oameni din parc sa inteleaga ca daca noi suntem in tricou,copilul va fi la fel,nu cu geaca pe el si caciula pe cap. Acum face ca mine.A,si a trebuit sa ma port cu ea 4 zile (eu imi propusesem 7 ) la fel cum s-a comportat ea cu mine dintotdeauna(si cu copiii ei,nu doar cu mine) ca sa vada ca ma doare. Acum nu imi mai vorbeste rastit si nu mai are in vocabular cuvantul"proasto".
Revin ,acum sunt buimaca,doar ce m-am trezit din somn.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 26+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
seidana spune:
lali .. e f fain ca soacra ta s-a dat pe brazda.. despre a mea eu o miros ca bunatate care o afiseaza e falsa...eu dau omului a doua sansa , ei i-am dat vreo 10, dar as vrea-o prin preajma doar de dat buna ziua...
Jade iti trimit pers care mi-i se par dubioase/necorecte.. daca ti-i se par la fel , au ai ceva de sters da la anca sa confime si sa: "cine nu-i gata il iau cu lopata..."
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
lai spune:
Raluca, la multi ani frumosi cu sanatate si multe multe multe bucurii!!
Jade, f misto caruciorul Dar eu tot as vrea si mai mic daca se poate adica sa aiba undeva la maxim 87cm pe latura cea mai lunga strans fiind. Mai cercetez - si, daca mai aveti sugestii, fetelor, sunt binevenite.
Dbunny subscriu la bunaciune
Eu cand va citesc cu medicale si prenatale si concediu de crestere bebe Eu nu beneficiez de nika din gama asta, am avut acum un fel de semi-vacanta dar de luni sunt la servici in forta pentru restul verii, iar in toamna mi-am redus programul astfel incat sa predau un singur curs care se intalneste o data pe saptamana si in rest sa pregatesc ce-am de pregatit de acasa, insa nu ma plateste nimeni decat strict pentru ce muncesc.
Socrela mi-e draga, sa-i dea D-zeu sanatate. Insa a fost intotdeauna o relatie la distanta, asa ca e posibil sa ajute si asta. Om vedea la primavara, cand a zis ca vine o luna-doua sa ne ajute cu bebe.
Cu cumnata-i alta poveste, dar sa nu divagam
Lai 26+ cu
seidana spune:
lai macar tu compensezi cu un trai decent , noi aici muncim sa faca altii averi si sa murim in spitale..
ce predai?
26+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
alayna spune:
Seara buna mamici
Azi am muncit din greu ,am carart o groaza de tavi si farfurii la servici si am venit rupta de oboseala,ma intepenise de la mijloc,de parca eram inchilozata,nu ma puteam sa ma ridic mai devreme din pat.
Ma dor picioarele de mor !!!!!!!!!!!!!!
Azi am avut o pofta nebuna de telemea cu ceapa verde si masline negre,am mancat asa mult sper sa nu-mi vina inapoi la noapte.
Ca se tot vb de soacra ...a mea e de pus la rana ,toate sfaturile pe timpul sarcinii de la ea le primesc si ma rafata cu cadouri si alinturi de fiecare data cand ma vede.
Sunt mai apropiata de ea decat de mama ,vorbim si de sex uneori
Am vazut ca ati inceput sa va aprovizionati cu lucrusoare pentru bebe ,eu incep prin iulie -august ,asa am cazut de acord cu sotul meu .
Am vazut ca se discuta pe aici de un cont pe yahoo si eu intrebt unde e ,cum se acceseaza si ....ce e acolo ??? Nu mi-a raspuns nimeni ,dar nici nu m-am suparat si nici nu mai cer
Faptul ca se pun poze nu dovedeste nimic ca acea persoana e in poza,corect ??? Sunt milioane de poze pe internet care pot fi furate si puse acolo.
Eu as zice ca cine vrea sa-si mai pozeze burtica sa dovedeasca ca e ea in poza sa fie pe langa computer cu DC deschis
22+
Se pare ca va fi
:)
alayna spune:
Seara buna mamici
Azi am muncit din greu ,am carart o groaza de tavi si farfurii la servici si am venit rupta de oboseala,ma intepenise de la mijloc,de parca eram inchilozata,nu ma puteam sa ma ridic mai devreme din pat.
Ma dor picioarele de mor !!!!!!!!!!!!!!
Azi am avut o pofta nebuna de telemea cu ceapa verde si masline negre,am mancat asa mult sper sa nu-mi vina inapoi la noapte.
Ca se tot vb de soacra ...a mea e de pus la rana ,toate sfaturile pe timpul sarcinii de la ea le primesc si ma rafata cu cadouri si alinturi de fiecare data cand ma vede.
Sunt mai apropiata de ea decat de mama ,vorbim si de sex uneori
Am vazut ca ati inceput sa va aprovizionati cu lucrusoare pentru bebe ,eu incep prin iulie -august ,asa am cazut de acord cu sotul meu .
Am vazut ca se discuta pe aici de un cont pe yahoo si eu intrebt unde e ,cum se acceseaza si ....ce e acolo ??? Nu mi-a raspuns nimeni ,dar nici nu m-am suparat si nici nu mai cer
Faptul ca se pun poze nu dovedeste nimic ca acea persoana e in poza,corect ??? Sunt milioane de poze pe internet care pot fi furate si puse acolo.
Eu as zice ca cine vrea sa-si mai pozeze burtica sa dovedeasca ca e ea in poza sa fie pe langa computer cu DC deschis
22+
Se pare ca va fi
:)
MatzaRebela spune:
Buna seara:)
La multi ani Raluca si multa sanatate, tot ce iti doresti sa devina realitate, multa iubire si fericire si o sarcina usoara in continuare:)
La multi ani si prichindeilor vostrii ca azi e ziua lor;) sa fie sanatosi si fericiti:D sa creasca mari si frumosi.
Eu am fost un pachet de nervi azi.. nu am avut net.. si nici la ora asta nu a venit nimeni sa rezolve problema.. pana la urma si-a bagat sotul cand a ajuns de la serviciu nasul in panoul ala de control sa restarteze modemu.....si s-a rezolvat.
Am bagat azi in mine de imi explodeaza burtica:)))) am gasit o telemea suuuuper suuuuuuper buna hehehe(aproape zilnic treceam pe la magazinul ala sa vad daca au mai adus:)) si azi am avut noroc:)
am bagat cirese in mine ca nesatula si capsuni la fel:)) si dupa cate un kg de cirese si capsuni am mai bagat un mar si parca as mai baga cv fruct dar nu mai incape:))))))))))
Tocmai a inceput potopu in brasov hahaha si eu azi am stat mai mult in casa ca daca veneau astia de la net si nu eram acasa... pfff
va pupic si ne citim maine :) somn usor:)
27+ cu
didianana spune:
aahh sunt rupta, azi am fost bagata in priza,am fost in parc cu baietelul vreo ora jumatate,apoi la un suc, tot cu el, am facut varza calita, cartofi prajiti si pulpe la gratar afara.Am vrut sa ma pun si sa sap vreo 2 metri patrati, ca am niste flori de semanat, dar m-am gandit ca ma fortez prea tare.Poate le seman maine..Asa ma doare spatele...
Soacra mea ma ajuta cum poate, m-ar bate Dumnezeu sa zic ceva rau de ea, ca nu am avut probleme cu ea niciodata.Cu mama ma mai cert, ca il alinta pe George, si il invata doar prostii :P..
Mie de copilarie imi aduce aminte parfumul de Regina-Noptii.Era floarea preferata a bunicii, era plantata pe toate strazile in orasul nostru, si o simteam cand ma plimbam seara.
21+ si mamica fericita de 3+ anisori