Licurici de ianuarie-februarie 2009 (145)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Nice, Crisspy, e pe calea cea buna!!!

Rox, s-au distrat de minune copiii! Traiasca furtunurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

unde sunt pozele lui Rox???

crisspy, ma bucur ca sunteti mai bine...ooof prin ce a treccut micutul. Va

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Porumbita am vazut, n-am apucat inca sa raspund dar sper sa ma mobilizez asta seara.

Rox ai niste copii superbi. Si cata distractie aveti acolo cu apa, mi-ar place si mie la ce caldura este.

Crisppy l-am vazut si pe micutul bolnavior, tare bine ii sta ca iepuras. Ma bucur si ca a inceput sa manance cate ceva si sper sa vina repede acasa.

Poze de la Paris puteti vedea aici:
https://picasaweb.google.com/rn.paula/Paris#

Si cateva poze cu Marius inainte sa plecam in concediu:
https://picasaweb.google.com/rn.paula/Mai2011#

Seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ce frumos e Marius, ii place avionul, baloanele...mai ce seamana copiii astia.

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Multumesc lissa. Pai imi amintesc ca si mie imi placeau pe vremuri. Doar ca era mai complicat cu baloanele pe atunci, nu ca acum cu toate ustensilele si apa cu sapun gata facuta

Porumbita, gata, m-am invrednicit si am trimis 2 emailuri.Daca nu au ajuns sa ma anunti, eu sper ca nu le-am pierdut in neant ca am scris ceva la ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'Neata fetele,

Crisspy ma bucur ca citesc vesti bune, Doamne ajuta sa il iei acasa cat mai curand.. Tu cum esti? Bebelina?

Roxana ce draguti sunt amandoi, dar domnisoara Eva e o scumpete..

Noi suntem bine, ne-am acomodat in 4 ( ca pe soacra nu o punem la calcul), eu sunt inca odihnita si ce e destul de interesant pana sa-l aduc pe Stefan mancam mai mereu dulciuri, zsiceam ca de la oboseala, acum nici nu ma ating de ele( bine nici nu prea mai am asa mult timp).
Reusesc sa mentin programul de iesit afara si somn, Stefan mananca destul de bine, si chiar sunt uimita cat este de intelegator... nu vocifereaza cand plecam de la locul de joaca, ii spun ca nu putem lua masina ca nu o pot cara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata dragelor
Carmen, ieri am uitat sa iti zic si eu alaturi de fete - atat de tare ma bucur ca sunteti toti la un loc!!! sunt sigura ca va veti intelege muuult mai bine acum, iar Stefan se vede clar ca e atat de intelegator si dragastos. deci... felicitari felicitari!!
Lissa, aci poze
Criss doamne ajuta sa fie ok Razvan!!! numai semne bune au fost ieri
Paula, acum ma duc sa ma uit la pose
Iulia, chiar ca traiasca furtunurile
multumesc tuturor de vizionari, asa ma simt de prost ca eu nu reusesc sa vad toate pozele... dar ma revansez eu
pup tuturor, o zi frumoasa sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

'Neata fetele,

Crisspy ma bucur ca citesc vesti bune, Doamne ajuta sa il iei acasa cat mai curand.. Tu cum esti? Bebelina?

Dupa toata alergatura de vineri, sambata si duminica, cand nu am stat mai deloc, ma cam resimt...aseara am avut niste contractii, de dimineata iar...sper sa nu-mi faca si bebelina vreo surpriza .

Ma bucur ca sunteti OK in formula de 4 ....sa stii ca si eu inainte sa-l am pe Razvi la Buc ma simteam mult mai obosita ca acum...era totul pe fond psihologic...acum e mult mai bine, desi e mult mai mult de munca.

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

crisspy cum te simti? si razvi?

bpaula frumoase poze si marius e un dulce!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Razvi e mai bine, fara scaune diareice sau temperatura, a mancat laptic ca de obicei...are o gramada de energie, le-a zapacit pe cele din salon incluv pe mami care e super obosita.

Inca nu a venit rezultatul la coprocultura...dr a zis ca daca astazi se normalizeaza scaunele, maine ne da drumul acasa...abia astept

Crisspy, fericita de Razvi si 28 sapt

Mergi la inceput